ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ-28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΕ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΕΛΑΤΗ-ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 155 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΚΥΤΤΑΡΙΔΑΣ-ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MEDI JEUNESSE"



 Κατακτήστε το Σώμα των Ονείρων σας …με Mία (1) Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος για Απόλυτα Εγγυημένα και Δραστικά Αποτελέσματα Καταπολέμησης της Κυτταρίτιδας, Λιποδιάλυσης, Αντιμετώπισης της Χαλάρωσης, Αντιγήρανσης, Λεύκανσης και Ανανέωσης της Επιδερμίδας! Νικήστε την Κυτταρίτιδα και το Τοπικό Πάχος και Αποκτήστε Ανανεωμένο Σώμα και Σφριγηλό Δέρμα, με την Εγγύηση Άμεσου και Εντυπωσιακού Αποτελέσματος των Medi Jeunesse στην Τσιμισκή, στο κέντρο της πόλης μας!

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-SPA PEDICURE ΜΕ ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ STUDIO MAKE UP



 Χαρίστε στα Άκρα σας, Απόλυτη Περιποίηση και Λάμψη… στον Όμορφo Χώρο Αισθητικής του Studio Make Up! Πρώτη Επιλογή μόνο με 8 ευρώ (από 20 ευρώ) για Ένα Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή Διάρκειας 3 Εβδομάδων! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 10 ευρώ (από 25 ευρώ) για Ένα Μανικιούρ - Πεντικιούρ (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού)! Tρίτη Επιλογή μόλις με 13 ευρώ (από 40 ευρώ) για Ένα Deluxe Spa Μανικιούρ - Πεντικιούρ (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού) με Peeling & Μασάζ Χεριών - Ποδιών! Τέταρτη Επιλογή μόνο με 15 ευρώ (από 45 ευρώ) για Ένα Μανικιούρ - Πεντικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή Διάρκειας 3 Εβδομάδων! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΕΓΩ Η ΜΑΡΘΑ ΦΡΟΥΝΤ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ

 7,5€ για είσοδο ενός ατόμου στην παράσταση "Εγώ η Μάρθα Φρόυντ", μια συγκλονιστική παράσταση για τον έρωτα, την ψυχανάλυση, τη γυναικεία σεξουαλικότητα, την τρέλα και το θάνατο, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Φωτεινής Τσαλίκογλου, στο Θέατρο 4 Εποχές στην Κυψέλη, αρχικής αξίας 15€ - Έκπτωση 50%!!
 7,5€ από 15€ για την είσοδο ενός (1) ατόμου στην θεατρική παράσταση Εγώ, η Μάρθα Φρόυντ (βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Φωτεινής Τσαλίκογλου), που παρουσιάζεται στο Θέατρο Τέσσερις Εποχές στη Κυψέλη, σε θεατρική διασκευή – σκηνοθεσία της Γιούλη Ζήκου !! Μια παράσταση για τον έρωτα, την ψυχανάλυση, τη γυναικεία σεξουαλικότητα, την τρέλα, το θάνατο. Έκπτωση 50%!!
 7.50€ για ένα ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ για να παρακολουθήσετε την εξαιρετική παράσταση: ΕΓΩ, Η ΜΑΡΘΑ ΦΡΟΥΝΤ βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Φωτεινής Τσαλίκογλου. Μια παράσταση για τον έρωτα, την ψυχανάλυση, τη γυναικεία σεξουαλικότητα, την τρέλα, το θάνατο. Σε σκηνοθεσία Γιούλης Ζήκου στη σκηνή του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ στην Κυψέλη. Αρχικής αξίας 15€. Έκπτωση 50%

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΥΠΟΥ Μ16-07 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 17,70 ΕΥΡΩ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ&ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

 Κωνσταντινούπολη:207€ το άτομο για αεροπορικά (συμπεριλαμβάνονται φόροι) για 4ημερες/3νυχτες σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 * με πρωινό σε μπουφέ και μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.
 169€ για 5 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) για 24- 28 Οκτωβρίου σε μία από τις ομορφότερες και μαγευτικότερες πόλεις του κόσμου, την Κωνσταντινούπολη, σε ένα ταξίδι που περιλαμβάνει μεταφορά προς και από την Πόλη με τρένο και σύγχρονα κλιματιζόμενα λεωφορεία, διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* με πρωινό, εκδρομές και ξεναγήσεις με ελληνόφωνο ξεναγό, διοργάνωση της νυχτερινής διασκέδασης και κρουαζιέρας στο Βόσπορο και ασφάλεια ταξιδιού από την Team Travel!

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ&ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ B-UNIQUE




 55€ για ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ που περιλαμβάνει: Full Πόδια (με κερί), Full Χέρια (με κερί), Bikini Πλαϊνά (με κερί), Μασχάλες (με κερί), Άνω Χείλος και Φρύδια (με κλωστή). Σε έναν ολοκαίνουργιο όμορφο και ευχάριστο χώρο, με πολύ αγάπη για την φροντίδα και την περιποίηση της γυναικείας ομορφιάς. Από το B-UNIQUE στην Αργυρούπολη. Αρχικής αξίας 120€. Έκπτωση 54%
 36€ για ένα ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ (με δυνατότητα επιλογής χρωμάτων), ένα SPA MANICURE και ένα SPA PEDICURE. Σε έναν νέο, όμορφο και ευχάριστο χώρο, με πολύ αγάπη για την φροντίδα και την περιποίηση της γυναικείας ομορφιάς. Από το B-UNIQUE στην Αργυρούπολη. Αρχικής αξίας 70€. Έκπτωση 49%

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5Χ4 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ 92 ART ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

 Οι 5x4 αυτοσχεδιάζουν...στον Χώρο Τέχνης 92 Art στην Δάφνη!! 12€ για είσοδο 2 ατόμων και κέρασμα ποτήρι κρασί ή μπύρα ανά άτομο! Μια παράσταση, χωρίς κείμενο, χωρίς σκηνοθεσία...Μόνο με ηθοποιούς έτοιμους να δημιουργήσουν! Συγγραφέας και σκηνοθέτης το ίδιο το κοινό. Ένα θεατρικό, το οποίο γεννιέται την ώρα που παίζεται, για μια και μοναδική βραδιά!!! Αρχικής Αξίας 20€. Έκπτωση 40%


ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΤΟΒΡΑ ΜΕ 89 ΕΥΡΩ

 Ρομαντικό και Ονειρικό Χειμερινό 3ήμερο ή 4ήμερο για Δύο, στα Πανέμορφα και Γραφικά Ζαγοροχώρια σε Εντυπωσιακό Double Room με Παραδοσιακό Πρωινό, Ένα Πλήρες Γεύμα ή Δείπνο, Welcome Drink και Δυνατότητα Early Check In και Late Check Out, στο Εντυπωσιακό Πετρόχτιστο Ξενοδοχείο 4* Ντοβρά! Γραφικά Χωριά με Απίστευτη Θέα, Πεντακάθαρα Ποτάμια, Αλπικές Λίμνες και Απίστευτες Διαδρομές στα Φαράγγια και στο Δάσος θα σας Ταξιδέψουν και θα σας Μαγέψουν!!! 
 Ζαγοροχώρια! 89€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις ή 125€ για 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις στο 4* Ξενοδοχείο Ντοβρά για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με σπιτικό παραδοσιακό πρωινό, ένα πλήρες γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, welcome drink και early check in - late check out! Απολαύστε τη θαλπωρή και τις σύγχρονες υποδομές που σας προσφέρει το πετρόκτιστο ξενοδοχείο Ντοβρά και περιηγηθείτε στα Ζαγοροχώρια, ξακουστά για την φυσική ομορφιά του τοπίου, την πληθώρα επιλογών σε δραστηριότητες και το καλό παραδοσιακό φαγητό!

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ S-CLIMA

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ "vENUS STYLE" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 10€ για ένα βαθύ βιολογικό καθαρισμό προσώπου με ατμό και οξυγόνο, μάσκα πρωτεΐνης μεταξιού, ενυδάτωση με βλαστοκύτταρα ή Βotox (μη ενέσιμο) ή χαβιάρι και μάσκα υαλουρονικού οξέος, από το Ινστιτούτο Αισθητικής Venus Style στην Αθήνα, αξίας 120€ - έκπτωση 92% Βαθύς Βιολογικός Καθαρισμός Προσώπου ΜΟΝΟ με 10€! Με ατμό και οξυγόνο, μάσκα πρωτεΐνης μεταξιού, ενυδάτωση με βλαστοκύτταρα ή Βotox (μη ενέσιμο) ή χαβιάρι και μάσκα υαλουρονικού οξέος, από το Ινστιτούτο Αισθητικής Venus Style στην Αθήνα! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!

ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ) ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ FOUFAS HOUSES

 119€ από 238€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 10 ετών σε Αυτόνομες Κατοικίες, στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας στο Foufas Houses! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και 2 Γεύματα για το σύνολο του πακέτου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!
 99€ από 198€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 10 ετών σε Αυτόνομες Κατοικίες, στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας στο Foufas Houses! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΑΤΡΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΔΕΦΟΥΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ RODINI HOTEL

ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΒΙΟΛΙ 4/4 ΜΕ ΘΗΚΗ&ΔΟΞΑΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49,9 ΕΥΡΩ

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΥΠΕΡΗΘΡΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΜΩΡΑ-ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20,90 ΕΥΡΩ

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ " Η ΤΟΣΟΔΟΥΛΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 4 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ

 Παιδική παράσταση 'Η τοσοδούλα' του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν - Θέατρο Θυμέλη! 4€ για είσοδο ενός ατόμου στο γνωστό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν "Η Τοσοδούλα" με μια ατμοσφαιρική σκηνοθετική ματιά που χρησιμοποιεί την αφήγηση, τις κούκλες, τις σκιές, τους ήχους & τα χρώματα και ζωντανεύει στο "Θέατρο Θυμέλη – Έλλης Βοζικιάδου", αρχικής αξίας 8€ - Έκπτωση 50%!!
 ''Η Τοσοδούλα'' του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, στο Θέατρο Θυμέλη της Έλλης Βοζικιάδου! 4€ για είσοδο ενός ατόμου για να παρακολουθήσετε ένα από τα ομορφότερα παραμύθια του σπουδαίου Δανού συγγραφέα Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, με μια ατμοσφαιρική σκηνοθετική ματιά, που χρησιμοποιεί την αφήγηση, τις κούκλες, τις σκιές, τους ήχους και τα χρώματα. Δυνατότητα διοργάνωσης πάρτυ στο φουαγιέ του Θεάτρου με extra χρέωση 2€/άτομο! Αρχικής Αξίας 8€. Έκπτωση 50%. 4€ για την είσοδο 1 ατόμου στο Κουκλοθέατρο Η Τοσοδούλα του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, ένα από τα ομορφότερα παραμύθια που αφηγείται την ιστορία ενός μικρού κοριτσιού που γεννήθηκε μέσα από ένα μαγεμένο λουλούδι, στο Θέατρο Θυμέλη–Έλλης Βοζικιάδου στην Αθήνα. Αξίας 8€. Έκπτωση 50%

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ



 3ήμερο, Χαλάρωσης, Αναζωογόνησης και Απόλαυσης για 2 Άτομα σε Double Standard Room με Τζάκι, Πλούσιο Πρωινό, Απεριόριστη Κατανάλωση Ροφημάτων καθ' όλη τη διάρκεια της Hμέρας & Δυνατότητα Early Check in - Late Check out, στον Παραδοσιακό Ξενώνα Ιωάννου, στον Επίγειο Παράδεισο των Λουτρών Πόζαρ (από 13 Οκτωβρίου έως 1 Φεβρουαρίου)! Απολαύστε τη Μοναδική Εμπειρία του Νatural Spa, Χαθείτε στην Ομορφιά την Καταπράσινης Χλωρίδας ανάμεσα στα Ρυάκια με Γάργαρο Νερό και τα Αναβλύζοντα Ζεστά, Ιαματικά Νερά! 

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ROYAL STUDIO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ 9,90 ΕΥΡΩ

 Χαρίστε στον Εαυτό σας τη Φροντίδα, την Απόλαυση, την Χαλάρωση και την Ευεξία...που του Αξίζει, σε Μοναδική Τιμή... στον ιδιαίτερης Αισθητικής Χώρο του Royal Studio στην Παύλου Μελά, στο Κέντρο της πόλης μας! Μόλις 9,90 ευρώ για Ένα (1) Full Body Relaxation Massage για να Αποβάλλετε την Ένταση και το Stress της καθημερινότητας! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 17,90 ευρώ (από 75 ευρώ) για να Zήσετε την Aπόλυτη Εμπειρία Ενός (1) Full Body Four Hand Relaxation Massage (Μασάζ με 4 Χέρια) με Δύο Θεραπεύτριες! 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 49€ για μια (1) Ηλεκτρική Θερμαινόμενη Απλώστρα, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα SULEHRIA STORE στην Αθήνα ή 58€ για πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας. Στεγνώστε τα ρούχα σας μέσα στο σπίτι, χωρίς να σας απασχολεί ο καιρός ή οι εξωτερικές μυρωδιές.
 55€ για μία (1) ηλεκτρική θερμαινόμενη απλώστρα ρούχων, που στεγνώνει τα ρούχα γρήγορα και με ελάχιστη κατανάλωση, ενώ διπλώνει για να μην πιάνει χώρο όταν την αποθηκεύετε, μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, με παραλαβή από το "Idea Hellas" στη Νέα Ιωνία και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας, αρχικής αξίας 79€ - Έκπτωση 30%!



ΟΛΟΣΩΜΗ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 21,5 ΕΥΡΩ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ CROSSFIT YOGAPILATES KICK BOXING ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ CROSSFIGHTING FITNESS CLUB

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ MICHAEL KORS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

 Αποκτήστε τα best seller γυναικεία ρολόγια του οίκου Michael Kors, με εντυπωσιακά καντράν, για να χαρίσετε στην κάθε σας στιγμή αίσθηση πολυτέλειας, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 2-3 εργάσιμες από τη "Universal Exports" - έκπτωση έως 57%!!!
 139€ για ένα (1) εντυπωσιακό γυναικείο ρολόι Michael Kors, με επιλογή ανάμεσα σε 4 best seller σχέδια του οίκου: ροζ χρυσό με χρονογράφο ή χρυσό με μπλε καντράν ή ροζ χρυσό με καντράν από φίλντισι ή χρυσό με καντράν από φίλντισι, το ιδανικό δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports", αρχικής αξίας 295€ - Έκπτωση 53%!!!
 119€ για ένα αυθεντικό γυναικείο ρολόι του οίκου Michael Kors σε ροζ χρυσό και με λαμπερό φούξια καντράν, που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και θα δώσει μία απαραίτητη δόση χρώματος στις μουντές μέρες του χειμώνα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports", αρχικής αξίας 370€ - Έκπτωση 68%!!
 Αποκτήστε τα best seller γυναικεία ρολόγια του οίκου Michael Kors, με εντυπωσιακό και λαμπερό καντράν από κρύσταλλα Swarowski και διαθέσιμα σε 2 χρώματα, για να χαρίσετε στην κάθε σας στιγμή αίσθηση πολυτέλειας, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports" - έκπτωση έως 63%!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΕΝΟΥ ΜΕ 6 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ " ΜΑΝΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ "

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ(ENDGAME)" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ

 12€ από 18€ για είσοδο ενός ατόμου στη συγκλονιστική παράσταση ''Τέλος του Παιχνιδιού'', ένα αριστούργημα του Σάμουελ Μπέκετ, με τους Κώστα & Κωνσταντίνο Καζάκο στο θέατρο Τζένη Καρέζη
 Θέατρο Τζένη Καρέζη! 12€ για 1 εισιτήριο στο θεατρικό αριστούργημα του Σάμουελ Μπέκετ "Τέλος του Παιχνιδιού" (Endgame) με τον Κώστα Καζάκο, ένα έργο που θα σας αναγκάσει να δείτε την ωμή πραγματικότητα από άλλη οπτική γωνία, στο Θέατρο "Τζένη Καρέζη" στο κέντρο της Αθήνας, αξίας 18€ - έκπτωση 33% Πρεμιέρα Παρασκευή 10 Οκτωβρίου!

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 9 QUEENS THERMAL SPA BOUTIQUE HOTEL

28η Οκτωβρίου στα Λουτρά Αιδηψού! 125€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις ή με 199€ για 5 ημέρες - 4 διανυκτερεύσεις Κυριακή - Πέμπτη στο 9 Queens Thermal Spa Boutique Hotel για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό από ντόπια προϊόντα, δωρεάν χρήση της εξωτερικής πισίνας με καταρράκτη και του Prive Jacuzzi που περιέχουν 100% νερό από τις ιδιόκτητες θερμές ιαματικές πηγές του ξενοδοχείου, welcome drink καθώς και early check in - late check out! Δυνατότητα για αναβάθμιση στη σουίτα Αφροδίτη με διπλό τζακούζι και τζάκι! Ανανεωθείτε και χαρίστε στιγμές χαλάρωσης στον εαυτό σας σε ένα φιλόξενο και πολυτελές περιβάλλον που βρίσκεται στην προτίμηση των celebrities!