ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝΤΑΜΟ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΗ

 Το ΠΟΛΗ Θέατρο του Δάνη Κατρανίδη τιμά το «Έτος Ίνγκμαρ Μπέργκμαν» και παρουσιάζει το αριστούργημα του Σουηδού σκηνοθέτη Σκηνές από έναν γάμο, με τους Δάνη Κατρανίδη και Παναγιώτα Βλαντή, σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι και πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Σταμάτη Κραουνάκη. Παρακολουθήστε την παράσταση με 12€ το άτομο! Με την αγορά του κουπονιού αξίας 2€ εξασφαλίζετε την έκπτωση σας και στο ταμείο του θεάτρου θα πληρώσετε ακόμη 10€ το άτομο!

ΣΥΝΕΔΡΙΑ RELAXING&PAIN FREE MASSAGE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

MAGRITTE COCTAIL BAR ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 2 COCTAILS ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "LYGERAS HAIR SPA" ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΚΑΜΠΑΡΕ....ΕΛΛΑΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ



 Εισιτήριο στο ΚΑΜΠΑΡΕ....ΕΛΛΑΣ, μια επιθεώρηση στα κλασικά πρότυπα της παλιάς καλής επιθεώρησης, με νούμερα και κωμικά σκετς που βγάζουν άφθονο γέλιο στο Θέατρο ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ

 7€ από 15€ για την είσοδο ενός (1) ατόμου στην επιθεώρηση Καμπαρέ... Ελλάς, στο θέατρο Μπροντγουαίη. Στα κλασικά πρότυπα της παλιάς καλής επιθεώρησης, με νούμερα και κωμικά σκετς που βγάζουν άφθονο γέλιο, σατιρίζοντας τα σημερινά πολιτικά τεκταινόμενα και όχι μόνο, καθώς και τα προβλήματα που περνάμε. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή!! Έκπτωση 53%!!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 Η ομάδα «Σαλτιμπάγκοι» σε συνεργασία με το «Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν», παρουσιάζουν την παράσταση WOMAN σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, και μπορείτε να την παρακολουθήσετε με 18€ τα 2 άτομα τις καθημερινές και με 21€ τις βραδινές παραστάσεις του Σαββάτου και της Κυριακής! Με την αγορά του κουπονιού αξίας 3€ εξασφαλίζετε την έκπτωση σας και στο ταμείο του θεάτρου θα πληρώσετε ακόμη 15€ τα 2 άτομα για τις καθημερινές και 18€ αντίστοιχα για τις βραδινές παραστάσεις του Σαββατοκύριακου! Έκπτωση 40%!

ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALKISTIS HOTEL"

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ HAIR ART BY NADIA ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ-ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

 10€ Μόνο, για Ένα Γυναικείο Κούρεμα, Λούσιμο και Φορμάρισμα, για να Ανανεώσετε το Look σας, από το κομμωτήριο Hair Art by Nadia στην Καλλιθέα! Αρχικής Αξίας 16€! Έκπτωση 35%!!

 7€ Μόνο, για Ένα Γυναικείο Κούρεμα και Λούσιμο, για να Ανανεώσετε το Look σας, από το κομμωτήριο Hair Art by Nadia στην Καλλιθέα! Αρχικής Αξίας 10€! Έκπτωση 30%!!


 6€ Μόνο, για Ένα Ανδρικό Κούρεμα, Ένα Λούσιμο και Ένα Styling, για να Ανανεώσετε το Look σας, από το κομμωτήριο Hair Art by Nadia στην Καλλιθέα! Αρχικής Αξίας 9€! Έκπτωση 33%!!




ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ USB STICK ANGRY BIRDS/MINIOS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "SCANIT.GR"

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ STUNNING LOOKS BY JELLA ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ STYLING ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ-ΘΡΕΨΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

SPA MANICURE-PEDICURE/ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "FRESH BEAUTY"

 Spa Manicure & Spa Pedicure!!18€ από 44€ για ολοκληρωμένη περιποίηση νυχιών που περιλαμβάνει ένα (1) Spa Manicure και ένα (1) Spa Pedicure, από το Fresh Beauty στο Παγκράτι. Για όμορφα και περιποιημένα νύχια με επιλογή από πλούσιο χρωματολόγιο!! Έκπτωση 59%!!
 Από 6€ επιλέξτε την περιποίηση άκρων που σας ταιριάζει ανάμεσα σε ημιμόνιμο manicure, spa manicure και spa pedicure, απλό ή γαλλικό, από το Fresh Beauty στο Παγκράτι, αξίας 17€ - έκπτωση 65%
 18€ για 1 ολοκληρωμένη θεραπεία βαθύ καθαρισμού προσώπου 7 φάσεων (με peeling, φρουτοξέα, ατμό, όζον, μάσκα και κρέμα μεταξιού) συνολικής διάρκειας 90' και ΔΩΡΟ 1 καθαρισμός φρυδιών, από το Fresh Beauty στο Παγκράτι, αξίας 45€ - έκπτωση 60%

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ "ACADEMY SECRET" ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΝΥΧΙΩΝ ΜΕ ΤΖΕΛ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "CHRISTY NAILS SPA"

Κ.ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL CHRISTINA MARIS"

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ-ΜΑΣΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ-ΠΕΛΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "KYPRAIOS THERAPY" ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΛΙΔΑΚΗΣ-ΜΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "KYKLOS LIVE STAGE"

ΠΑΣΧΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALKISTIS HOTEL" ΣΤΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ-ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MAGIC HOLE

Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΑΡΑΝΤΟΥΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΒΙΕΤΝΑΜ-ΚΑΝΩ COME BACK" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ LOVE CASUAL LIVING

 Διασκεδάστε με το Απόλυτο Υπερθέαμα... με Ένα Πανηγύρι που δεν πρέπει να Χάσετε... με την Ανατρεπτική Παράσταση Β.Ι.Σ.Ι. Βιετνάμ - Κάνω Come Back στη Μουσική Σκηνή Love Casual Living με Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου...με ή χωρίς Ποτό την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 7 Μαρτίου! Τραγουδιστές, Ορχήστρες, Dj, Συγκροτήματα, Πιάτα και Είδη Υγιεινής για Σπάσιμο, Λουλουδικό, Σουβλάκια, Πανσέτες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε… για μια Βραδιά Απίστευτου Κεφιού...που δεν θα ξεχάσετε Ποτέ!!! 

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "GM STUDIO" ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΣΙΝΕΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ "ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ" ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ "CINE ΒΑΚΟΥΡΑ"

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο Cine Βακούρα , στην Καρδιά της πόλης μας... την Δραματική και Συγκινητική Ταινία Αύγουστος με ένα Μοναδικό και Πρωτοκλασάτο Καστ Ηθοποιών, με τους Μέριλ Στριπ, Τζούλια Ρόμπερτς, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ή την Αισθηματική Ταινία Δικός της - Her , Βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Σεναρίου και με Υποψηφιότητα για 5 Oscar … με τους Αγαπημένους Σκάρλετ Γιόχανσον και Χοακίν Φίνιξ! 

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14,9€

ΠΑΓΟΥΡΙ ΝΕΡΟΥ oNLY H2O ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BYTESHOP"

ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5€ ΓΙΑ 60 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ BODY AND HEALTH ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΡΗΤΙΚΟΡΑΜΑ ΓΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 21,90€

ΠΑΣΧΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ"

ΠΑΣΧΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΑΣΧΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΕ ΨΥΡΡΗ&Π.ΦΑΛΗΡΟ