ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΨΑΛΙΔΙ LASER SCISSORS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΟΡΡΕ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΠΑΡΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ "PORTO PAROS HOTEL"

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Porto Paros Hotel KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο KAI για τα 2 Άτομα KAI για 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, με 369€ από 738€ ( Έκπτωση 50%), στην Πάρο!!! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Αναψυκτικά, Αφεψήματα, House wine, Βαρελίσια Mπύρα, φρέσκο Παγωτό, Αλκοολούχα ποτά και Snacks! Καθημερινή παιδική απασχόληση σε Mini Club από εξειδικευμένους Έλληνες παιδαγωγούς με πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους καθώς και ελεύθερη είσοδος στο μαγευτικό AQUA PARK με τις Νεροτσουλήθρες και Θερινό Cinema για μικρούς και μεγάλους! Παρέχονται ξαπλώστρες με τραπεζάκι και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, καθημερινά μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic κ.α καθώς και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες από έμπειρο γυμναστή!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Απολαύστε 4 ημέρες στην μαγευτική Πάρο!!!

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Porto Paros Hotel KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο KAI για τα 2 Άτομα KAI για 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, με 329€ από 658€ ( Έκπτωση 50%), στην Πάρο!!! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Αναψυκτικά, Αφεψήματα, House wine, Βαρελίσια Mπύρα, φρέσκο Παγωτό, Αλκοολούχα ποτά και Snacks! Καθημερινή παιδική απασχόληση σε Mini Club από εξειδικευμένους Έλληνες παιδαγωγούς με πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους καθώς και ελεύθερη είσοδος στο μαγευτικό AQUA PARK με τις Νεροτσουλήθρες και Θερινό Cinema για μικρούς και μεγάλους! Παρέχονται ξαπλώστρες με τραπεζάκι και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, καθημερινά μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic κ.α καθώς και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες από έμπειρο γυμναστή!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Απολαύστε 4 ημέρες στην μαγευτική Πάρο!!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ&ΦΡΑΠΕ

ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ ΑΧΑΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "RODINI BEACH"

ΑΘΗΝΑ-ΑΛΙΜΟΣ:ΠΑΡΑΛΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΚΑΦΕΣ&ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ "BIKINI BEACH"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΦΟΡΗΤΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ

ΑΘΗΝΑ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΑΓΙΟΝΕΡΟ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ SOLARIUM-ΤΡΟΠΙΚΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ

16€ από 96€ για 8 συνεδρίες solarium διάρκειας έως 20 λεπτά – Ή – 28€ από 192€ για 16 συνεδρίες solarium διάρκειας έως 20 λεπτά και αποκτήστε το μαύρισμα που ονειρεύεστε στο κέντρο εναλλακτικών θεραπειών Cosmovita στη Δάφνη. Αξίας 96€. Έκπτωση 83%.
15€ για 5 συνεδρίες solarium με μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, διάρκειας 15-20 λεπτά η καθε συνεδρία, 2 λιπομετρήσεις, 3 εβδομαδιαία διατροφολογικά προγράμματα και 1 ιατρικό διατροφολογικό σεμινάριο διάρκειας 60 λεπτά, για εξάλειψη πόντων και κιλών σε συνδυασμό με φυσικό μαύρισμα στο MediASPIS στο Περιστέρι. Αξίας 80€. Έκπτωση 81%.