ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ & ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΑΦΗ ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "BEAUTY PLANET"

 22€ για ένα ΠΛΗΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ που περιλαμβάνει: ένα λούσιμο με μασάζ, ένα κούρεμα, ένα χτένισμα, μια θεραπεία με μετάξι και κερατίνη για αναγέννηση μαλλιών, μια ολική βαφή μαλλιών και ένα manicure απλό με χρώμα. Από τον ολοκαίνουριο και φιλικό χώρο του BEAUTY PLANET στην Αργυρούπολη. Αρχικής αξίας 84€. Έκπτωση 74% Aπίθανες υπηρεσίες για τα μαλλιά και τα νύχια σας στο «Beauty Planet» στην Αργυρούπολη!
 22€ για ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει: ΚΟΥΡΕΜΑ, ένα ΛΟΥΣΙΜΟ, μία ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ και ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ, ένα HAIR STYLING και ένα EXPRESS MANICURE ME ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ χρώμα απλό ή γαλλικό. Από τον ολοκαίνουριο και φιλικό χώρο του BEAUTY PLANET στην Αργυρούπολη. Αρχικής αξίας 50€. Έκπτωση 56%
> 45€ για μια ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ BRAZILIAN KERATIN για όλους τους τύπους μαλλιών, διάρκειας 3-4 μηνών. Εξαφανίζει το φριζάρισμα, ισιώνει τα μαλλιά, δίνει μεταξένια υφή και λάμψη. Τα προϊόντα είναι βιολογικά από τη Βραζιλία, με φυτικά στοιχεία και πιστοποίηση ποιότητας. Αποτελεσματικό επίσης και σε εγκύους. Από τον ολοκαίνουριο και φιλικό χώρο του BEAUTY PLANET στην Αργυρούπολη. Αρχικής αξίας 150€. Έκπτωση 70% 7€ για ένα ΑΝΔΡΙΚΟ ή ΠΑΙΔΙΚΟ ΛΟΥΣΙΜΟ και ΚΟΥΡΕΜΑ με μασάζ κατά την διάρκεια του λουσίματος Ή 10€ για ένα ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΑΙ ένα ΠΑΙΔΙΚΟ ΛΟΥΣΙΜΟ και ΚΟΥΡΕΜΑ με μασάζ κατά την διάρκεια του λουσίματος. Από τον νέο και πολυτελή χώρο του BEAUTY PLANET στην Αργυρούπολη. Αρχικής αξίας 14€/20€. Έκπτωση 50%
 17€ για 2 Χτενίσματα με Styling, 2 Θεραπείες Ενυδάτωσης Αναδόμησης μαλλιών με προϊόντα κερατίνης και μετάξι και 1 Σχηματισμό ή Καθαρισμό φρυδιών, στο Beauty Planet! Αρχική 47€
 6 Χτενίσματα για 1 Μήνα με 37€! Με προϊόντα Styling, Λούσιμο, 3 Θεραπείες Αναδόμησης - Ενυδάτωσης με Κερατίνη & Μετάξι & 1 Καθαρισμό ή Σχηματισμό Φρυδιών, από το ολοκαίνουριο Beauty Planet στην Αργυρούπολη! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!
 10€ για ένα Ανδρικό Κούρεμα και ένα Λούσιμο με μασάζ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ένα Παιδικό Κούρεμα, στο Beauty Planet! Αρχική αξία 19€
  10€ για ένα ανδρικό κούρεμα με μασάζ κατά την διάρκεια του λουσίματος και ΔΩΡΟ ένα παιδικό κούρεμα, από το ολοκαίνουριο «Beauty Planet» στην Αργυρούπολη! Αρχικής Αξίας 19€. Έκπτωση 48%.
 25€ για Ανταύγειες με ειδικό Λούσιμο για καθαρισμό από κιτρινίλες αποχρώσεων, μία Θεραπεία Ενυδάτωσης και αναδόμησης των μαλλιών με προϊόντα κερατίνης και ένα Χτένισμα με Styling, από το Beauty Planet στην Αργυρούπολη. Αρχικής Αξίας 74€. Έκπτωση 66%. 20€ για μία Βαφή (ρίζα ή μακρύ), ένα Ειδικό Λούσιμο για Κλείδωμα Χρώματος, ένα Χτένισμα με Styling, μία Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης των μαλλιών με Προϊόντα Κερατίνης, από το ολοκαίνουριο «Beauty Planet» στην Αργυρούπολη! Αρχικής Αξίας 74€. Έκπτωση 73%. Ολοκληρωμένο Πακέτο Ομορφιάς για Μαλλιά και Νύχια ΜΟΝΟ με 50€!! Περιλαμβάνει 1 βαφή ή ανταύγειες με κλείδωμα χρώματος, 1 κούρεμα 2 χτενίσματα μέσα στον μήνα, 2 θεραπείες αναδόμησης και ενυδάτωσης μαλλιών, 1 express manicure ημιμόνιμο χρώμα απλό ή γαλλικό 1 express pedicure με απλό ή γαλλικό χρώμα και 1 σχηματισμό ή καθαρισμό φρυδιών, από το ολοκαίνουριο «Beauty Planet» στην Αργυρούπολη!! Αρχικής Αξίας 124€. Έκπτωση 60%. 37€ για περιποιημένα μαλλιά καθημερινά με 6 Χτενίσματα (μέσα στον ίδιο μήνα κάθε 5 ημέρες και ένα καινούριο χτένισμα) με STYLING, Λούσιμο, 3 θεραπείες Αναδόμησης με keratine και μετάξι και ένα καθαρισμό - σχηματισμό φρυδιών, από το ολοκαίνουριο «Beauty Planet» στην Αργυρούπολη!! Αρχικής Αξίας 99€. Έκπτωση 63%.  30€ για Ανανεωμένο look σε Μαλλιά και Νύχια!! Περιλαμβάνει μια βαφή με κλείδωμα χρώματος, 1 θεραπεία αναδόμησης και ενυδάτωσης των μαλλιών με προϊόντα κερατίνης και μετάξι, 1 χτένισμα με styling ίσιο ή φλου, και 1 express manicure με ημιμόνιμο χρώμα απλό η γαλλικό, από το ολοκαίνουριο «Beauty Planet» στην Αργυρούπολη!! Αρχικής Αξίας 74€. Έκπτωση 59%.
 7€ για ΑΝΔΡΙΚΟ ή ΠΑΙΔΙΚΟ ΛΟΥΣΙΜΟ και ΚΟΥΡΕΜΑ με μασάζ κατά την διάρκεια του λουσίματος Ή 10€ για ένα ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΑΙ ένα ΠΑΙΔΙΚΟ ΛΟΥΣΙΜΟ και ΚΟΥΡΕΜΑ με μασάζ κατά την διάρκεια του λουσίματος. Από τον ολοκαίνουριο και πολυτελή χώρο του BEAUTY PLANET στην Αργυρούπολη. Αρχικής αξίας 14€/20€. Έκπτωση 50%
 15€ για ένα EXPRESS MANICURE με ημιμόνιμο χρώμα απλό ή γαλλικό και για ένα EXPRESS PEDICURE με απλό η γαλλικό χρώμα. Από τον ολοκαίνουριο και φιλικό χώρο του BEAUTY PLANET στην Αργυρούπολη. Αρχικής αξίας 29€. Έκπτωση 48% 
 45€ για ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ BRAZILIAN KERATIN για όλους τους τύπους μαλλιών, διάρκειας 3-4 μηνών. Εξαφανίζει το φριζάρισμα, ισιώνει τα μαλλιά, δίνει μεταξένια υφή και λάμψη. Χρησιμοποιούνται βιολογικά προϊόντα από Βραζιλία, με φυτικά στοιχεία και πιστοποίηση ποιότητας. Αποτελεσματικό επίσης και σε εγκύους. Από τον ολοκαίνουριο και φιλικό χώρο του BEAUTY PLANET στην Αργυρούπολη. Αρχικής αξίας 150€. Έκπτωση 70%
 8€ για ένα Manicure με Ημιμόνιμο βερνίκι επιλογής με απλό ή γαλλικό, από το Beauty Planet στην Αργυρούπολη. Αρχικής Αξίας 17€. Έκπτωση 53%. 25€ για Ανταύγειες, ένα ειδικό Λούσιμο για καθαρισμό, μία Θεραπεία Ενυδάτωσης και αναδόμησης των μαλλιών με προϊόντα κερατίνης με στοιχεία βιολέ για καθαρισμό από κιτρινίλες, ένα Χτένισμα, ένα Styling και ένα σχηματισμό φρυδιών, από το Beauty Planet στην Αργυρούπολη. Αρχικής Αξίας 74€. Έκπτωση 66%. Χτένισμα με Styling, Λούσιμο & Θεραπεία Αναδόμησης μόνο με 7€! Από το ολοκαίνουριο Beauty Planet στην Αργυρούπολη! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!
 Crazy Deal για την περιποίηση των μαλλιών σας!! 20€ για βαφή, λούσιμο, θεραπεία ενυδάτωσης, χτένισμα & σχηματισμό φρυδιών ή 25€ για ανταύγειες, λούσιμο, θεραπεία ενυδάτωσης, χτένισμα & σχηματισμό φρυδιών! Από το ολοκαίνουριο Beauty Planet στην Αργυρούπολη! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!
 Ισιωτική Brazilian Keratin MONO με 45€! Για πλούσια, ολόισια μαλλιά διάρκειας 3-4 μηνών, με βιολογικά προϊόντα φιλικά προς την τρίχα και το δέρμα, από το ολοκαίνουριο Beauty Planet στην Αργυρούπολη! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!
 7€ από 20€ για Χτένισμα, Λούσιμο & Θεραπεία Αναδόμησης με κερατίνη και μετάξι, στο χώρο ομορφιάς & ευεξίας του ''Beauty Planet'' στην Αργυρούπολη - έκπτωση 65%!
 20€ από 74€ για Βαφή, Ειδικό Λούσιμο για Κλείδωμα Χρώματος, Χτένισμα Styling, Θεραπεία Ενυδάτωσης μαλλιών & Σχηματισμό Φρυδιών, στο χώρο ομορφιάς & ευεξίας του ''Beauty Planet'' στην Αργυρούπολη - έκπτωση 73%!
 14€ ΜΟΝΟ για 2 (δύο) Χτενίσματα ίσιο ή φλού με Styling, 2 (δύο) Θεραπείες Ενυδάτωσης και Αναδόμησης των μαλλιών με Προϊόντα Κερατίνης και ένα Σχηματισμό Φρυδιών ή 37€ για 6 (έξι) Χτενίσματα με Styling μέσα στον ίδιο μήνα, 6 (έξι) Λουσίματα, 2 (δύο) Θεραπείες Ενυδάτωσης και Αναδόμησης των μαλλιών με Κερατίνη και μετάξι, από το ολοκαίνουριο Beauty Planet στην Αργυρούπολη! Έκπτωση έως 66% 25€ ΜΟΝΟ για ένα Πακέτο 6 Υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Ανταύγειες, ένα ειδικό Λούσιμο για καθαρισμό, μία Θεραπεία Ενυδάτωσης και αναδόμησης των μαλλιών με προϊόντα κερατίνης με στοιχεία βιολέ για καθαρισμό από κιτρινίλες, ένα Χτένισμα, ένα Styling και ένα σχηματισμό φρυδιών, από το ολοκαίνουριο Beauty Planet στην Αργυρούπολη! Η Καλύτερη περιποίηση για τα Μαλλιά σας! Aρχικής Αξίας 74€ - Έκπτωση 66%
 Ολοκληρωμένη Πρόταση Ομορφίας!!50€ από 124€ για μία (1) βαφή μαλλιών ή ανταύγειες, ένα (1) ειδικό λούσιμο για κλείδωμα χρώματος, ένα (1) κούρεμα, δύο (2) χτενίσματα, δύο (2) θεραπείες ενυδάτωσης & αναδόμησης μαλλιών, ένα (1) καθαρισμό/σχηματισμό φρυδιών, ένα (1) express pedicure (απλό ή γαλλικό) και ένα (1) express manicure (απλό ή γαλλικό) με ημιμόνιμο χρώμα από το Beauty Planet στην Αργυρούπολη!!! Έκπτωση 60%!!
 15€ για άψογα άκρα που όλοι θα προσέξουν, με ένα EXPRESS MANICURE με ημιμόνιμο χρώμα απλό ή γαλλικό και ένα EXPRESS PEDICURE με απλό ή γαλλικό χρώμα, από το ολοκαίνουριο «Beauty Planet» στην Αργυρούπολη!! Αρχικής Αξίας 29€. Έκπτωση 48%.
 15€ για ένα Κούρεμα, ένα Χτένισμα με Styling, ένα Λούσιμο και μια Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης των Μαλλιών, από το ολοκαίνουριο «Beauty Planet» στην Αργυρούπολη!! Αρχικής Αξίας 33€. Έκπτωση 55%.
 Ισιωτική Μαλλιών, Αργυρούπολη - 45€ από 150€ (Έκπτωση 70%) για μια Ισιωτική Θεραπεία Μαλλιών Brazilian Keratin με τη νέα επαναστατική τεχνολογία βιολογική και φιλική προς την τρίχα, το δέρμα και την αναπνοή και χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης για ίσια και μεταξένια μαλλιά διάρκειας έως και 4 μήνες, από το ολοκαίνουριο «Beauty Planet» στην Αργυρούπολη!!!
 27€ για Ανταύγειες, ένα ειδικό Λούσιμο για καθαρισμό, μία Θεραπεία Ενυδάτωσης και αναδόμησης των μαλλιών με προϊόντα κερατίνης με στοιχεία βιολέ για καθαρισμό από κιτρινίλες, ένα Χτένισμα, ένα Styling και μία Αποτρίχωση άνω χείλους ή ένα σχηματισμό φρυδιών, από το ολοκαίνουριο κέντρο αισθητικής «Beauty Planet» στην Αργυρούπολη!!! Αρχικής Αξίας 74€. Έκπτωση 64%. Ολοκληρωμένο Πακέτο Ανανέωσης & Περιποίησης Μαλλιών!!!25€ από 87€ για μία (1) βαφή μαλλιών, ένα (1) κούρεμα, ένα (1) ειδικό λούσιμο για κλείδωμα, ένα χτένισμα styling, μία (1) θεραπεία ενυδάτωσης & αναδόμησης μαλλιών με Προϊόντα κερατίνης και μία αποτρίχωση άνω χείλους ή ένα σχηματισμό φρυδιών, από το Beauty Planet στην Αργυρούπολη!!! Έκπτωση 71%!!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Η ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ATLANTIS ECO PRO"

 Ολοκληρωμένος Επαγγελματικός Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών Μηχανής ή Χειροποίητων Χαλιών, με Δωρεάν Παραλαβή - Παράδοση στο Χώρο σας και Δωρεάν Φύλαξη...Υγιεινά, Άψογα, Άοσμα & Οικονομικά από την Εξειδικευμένη Εταιρεία Atlantis Eco Pro! Πρώτη Επιλογή μόλις με 8,90 ευρώ (από 21 ευρώ) για Ένα Χαλί Μηχανής Διαστάσεων έως 3 τ.μ. Δεύτερη Επιλογή μόνο με 16,90 ευρώ (από 42 ευρώ) για Ένα Χαλί Μηχανής Διαστάσεων από 3,01 τ.μ. έως 6 τ.μ. Τρίτη Επιλογή μόλις με 10,90 ευρώ (από 26 ευρώ) για Ένα Χειροποίητο Χαλί Διαστάσεωνέως 3 τ.μ. Τέταρτη Επιλογή μόνο με 21,90 ευρώ (από 52 ευρώ) για Ένα Χειροποίητο Χαλί Διαστάσεων από 3,01 τ.μ. έως 6 τ.μ. 

ΜΗΛΟΣ(ΠΛΑΚΕΣ)ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 58€ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ

 Μήλος:104€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στις γραφικές Πλάκες. Γνωρίστε την όμορφη Μήλο, κολυμπήστε στις υπέροχες παραλίες της και ξεκουραστείτε!!
 Μήλος:69€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στις γραφικές Πλάκες. Γνωρίστε την όμορφη Μήλο, κολυμπήστε στις υπέροχες παραλίες της και ξεκουραστείτε!!
 Μήλος - Πλάκες:119€ για ένα 4ήμερο για 4 άτομα σε εξοπλισμένο διαμέρισμα. Ταξιδάκι στη Μήλο οικογενειακά ή με την παρέα σας σε καταπληκτική τιμή! 
 Μήλος - Πλάκες:79€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε εξοπλισμένο διαμέρισμα. Καλοκαιρινές διακοπές σε μοναδικό πρροορισμό με φίλους ή την οικογένεια.

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "PETRINO GUEST HOUSE"

ΜΑΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "PORTO MANI SUITES"

ΑΙΔΗΨΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOTEL ΜΥΘΩ

ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΡΟΥΧΑ-ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ-ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ-ΤΣΑΝΤΕΣ FULLAH SUGAH ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ