ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΕΡΟΠΟΛΗ ΜΑΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "AREOS POLIS BOUTIQUE HOTEL " ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 Hμέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Μάνη, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Areos Polis Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρoνται 2 Χαλαρωτικά Massage 30 λεπτών το καθένα και μία πιατέλα με Τοπικά Εδέσματα φτιαγμένα από αγνά προϊόντα Μάνης συνοδεία Τοπικού Οίνου, για κάθε ημέρα διαμονής στο Τζάκι του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπι διαθεσιμότητας! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Αποδράστε και απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Ο ΑΣΤΡΑΠΟΛΑΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΩ ΑΡΓΩ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΓΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΛΛΙΑΡΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΒΑΤΟΝ

 4€ για είσοδο ενός ατόμου στα "3 γουρουνάκια", ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι με τα παιδιά… να ζουν το παραμύθι στη παιδική σκηνή του Θεάτρου “Άβατον” στο Γκάζι, αρχικής αξίας 8€ – Έκπτωση 50%!!
 Παρακολουθήστε την πιο διασκεδαστική διαδραστική παιδική παράσταση του φετινού χειμώνα "Τα Τρία Γουρουνάκια" στο Θέατρο Άβατον μόνο με 4 ευρώ - έκπτωση 50%. Μπείτε κι εσείς στην παράσταση και βοηθήστε τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον κακό λύκο!
 4€ για είσοδο ενός ατόμου στα "3 γουρουνάκια", ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι με τα παιδιά… να ζουν το παραμύθι στη παιδική σκηνή του Θεάτρου “Άβατον” στο Γκάζι, αρχικής αξίας 8€ – Έκπτωση 50%!!

Ν.ΨΥΧΙΚΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "IOANNA'S NAILS SPA"

 10€ για 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό), 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 αποτρίχωση άνω χείλους με βιολογικό κερί, με επαγγελματικά προϊόντα essie, orly και China Glaze, για άκρα ανανεωμένα και κομψά όλο το καλοκαίρι, στο κομμωτήριο Ioanna’s Nail Spa, στο Νέο Ψυχικό. Αρχικής αξίας 33€. Έκπτωση 70%.
 35€ για ένα ΕΤΗΣΙΟ πακέτο περιποίησης μαλλιών που περιλαμβάνει 3 Βαφές Ρίζας ή 1 Ανταύγειες, 1 Κούρεμα, 2 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου) μαζί με λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών με επαγγελματικά προϊόντα Wella και L Oreal, για να απογειώσετε Στυλ και Διάθεση απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του Ioannas Hair Studio στο Νέο Ψυχικό. Αξίας 120€. Έκπτωση 71%
 9€ για 1 ολοκληρωμένο manicure με ημιμόνιμη βαφή (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες ή 1 ολοκληρωμένο pedicure με ημιμόνιμη βαφή (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες, με τα κορυφαία προιόντα essie, orly, gel fx, και απολαύστε το καλοκαίρι με εντυπωσιακά άκρα, στο Ioanna’s Nail Spa, στο Νέο Ψυχικό. Αξίας 25€. Έκπτωση 64%.
 14€ για 1 ολοκληρωμένο manicure με ημιμόνιμη βαφή (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες, 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 αποτρίχωση άνω χείλους με βιολογικό κερί, με προιόντα essie, orly και GelFX, για άκρα περιποιημένα έως την τελευταία λεπτομέρεια, στο Ioanna’s Nail Spa στο Νέο Ψυχικό. Αξίας 55€. Έκπτωση 75%.

BANSKO ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ 141 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ST.GEORGE SKI&SPA 4*

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ELIART

ΜΙΛΑΝΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 ΜΟΝΟ 349€ για 4ήμερη Απόδραση στo Μιλάνο που περιλαμβάνει 3 Διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο Amadeus ή παρόμοιο 3 αστέρων με Αεροπορικά, Πρωινό και όλους τους Φόρους πληρωμένους, από το Ταξιδιωτικό Γραφείο AirCosmos!!
 Super Offer! ΜΙΛΑΝΟ (Για όλο τον Φεβρουάριο): 180€ το άτομο για αεροπορικά εισιτήρια (συμπεριλαμβάνονται φόροι) για 4 ημέρες / 3 νύχτες σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 * με πρωινό σε μπουφέ.
 Μιλάνο: 320€ για 4ήμερη απόδραση, με Αεροπορικά, Πρωινό & Όλους τους Φόρους πληρωμένους 



ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ-ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ IPL LASER-FULL BODY MASSAGE-ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ/ΚΥΤΤΑΡΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ"VIVA LA BEAUTY"ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ&VIVEZ LA BEAUTE" ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

 19€ για ένα πακέτο θεραπείας προσώπου που περιλαμβάνει 2 θεραπείες δερμοαπόξεσης, 2 Μάσκες σύσφιξης Λαιμού-Ντεκολτέ και 2 κυτταροθεραπείες, με τα επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα by Bador, για ορατή αναδόμηση και ανανέωση του προσώπου σας, στο όμορφο και φιλόξενο χώρο του κέντρου αισθητικής Vivez la beaute, στην Άνω Γλυφάδα. Αξίας 100€. Έκπτωση 81%
 10€ για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και απώλεια πόντων τοπικά, με συνδυαστική θεραπεία που περιλαμβάνει χειρονακτικό λεμφικό μασάζ (20 λεπτά) και συνεδρία ηλεκτροθεραπείας (20 λεπτών), από το εξαιρετικό ινστιτούτο ομορφιάς "Viva La Beauty" στο Ελληνικό, αρχικής αξίας 40€
 Συνεδρία αντιγήρανσης με χρήση διαδικού laser Total Face Reformer Golden Edition που γεμίζει και τις πιο βαθιές ρυτίδες, διεγείρει τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, με χρήση ειδικών αντιγηραντικών προϊόντων (υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, ελαστίνη και ρινίσματα χρυσού 18Κ) για ολική επαναφορά του προσώπου, στο "Viva La Beauty" στο Ελληνικό.
 Viva la Beauty: Full body massage & θεραπεία προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 Viva la Beauty: Antistress combo massage, σε πρόσωπο & σώμα!
 49€ για 6 συνεδρίες ανόρθωσης στήθους (60 η κάθε μία), για μυική & επιδερμική σύσφιξη με χρήση μηχανημάτων & προϊόντων, για να αποκαταστήσετε τη σφριγηλότητά του και να απογειώσετε την θηλυκότητά σας, στο ολοκαίνουργιο ινστιτούτο ομορφιάς "Viva La Beauty" στο Ελληνικό, αρχικής αξίας 180€ - Έκπτωση 73%!!!
Ολοκληρωμένα μανικιούρ και πεντικιούρ με πλήρη περιποίηση και nail design, από το ολοκαίνουργιο ινστιτούτο ομορφιάς "Viva La Beauty" στο Ελληνικό με έκπτωση έως 66%!!! Viva la Beauty: Χειρονακτικό λεμφικό massage κυτταρίτιδας.
 20€ για ετήσιο πρόγραμμα μόνιμης αποτρίχωσης με 6 συνεδρίες σε μασχάλες ή μπικίνι με τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα παλμικού φωτός IPL, για να δείτε θεαματικά, γρήγορα και απόλυτα ανώδυνα τα αποτελέσματα της οριστικής αποτρίχωσης, στο ινστιτούτο ομορφιάς "Viva La Beauty" στο Ελληνικό, αρχικής αξίας 120€ - Έκπτωση 83%!!!!
 Viva la beauty: 6 συνεδρίες αποτρίχωσης με IPL Re-Nova τελευταίας γενιάς.
 15€ από 45€ για βαθύ Καθαρισμό & Αναπλαστική θεραπεία προσώπου, στο υπερσύγχρονο κέντρο αισθητικής ''Viva La Beauty'' στο Ελληνικό - έκπτωση 67%!
 5,5€ για ένα (1) ολοκληρωμένο μανικιούρ με πλήρη περιποίηση, με επιλογή ανάμεσα σε απλό ή γαλλικό, για λαμπερή και κομψή εμφάνιση αυτές τις γιορτές, από το ολοκαίνουργιο ινστιτούτο ομορφιάς "Viva La Beauty" στο Ελληνικό, αρχικής αξίας 11€ - Έκπτωση 50%!! Με επιπλέον 2€ στην επιχείρηση απολαμβάνετε μανικιούρ με ημιμόνιμη βαφή!!
 Θεραπεία Προσώπου Dermabration από το Viva la Beauty! 30€ για 12 υπηρεσίες προσώπου που περιλαμβάνουν 3 Θεραπείες με Υπέρηχους, 3 Θεραπείες Lifting ματιών GUINOT, 3 Θεραπείες ενυδάτωσης FLASH, 3 Θεραπείες Βιταμίνης C, και δώρο 1 θεραπεία αδυνατίσματος της επιλογής σας, για ισχυρή αντιγυραντική δράση και ανάκτηση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας σας, στο ινστιτούτο αισθητικής και αδυνατισματος Vivez la beaute, στην Άνω Γλυφάδα. Αρχικής Αξίας 410€. Έκπτωση 93%. 
 15€ από 180€ για 3μηνο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης με IPL Laser 4ης γενιάς & δυνατότητα επιλογής περιοχών, από το ολοκαίνουριο ινστιτούτο αισθητικής ΄΄Viva la Beauty΄΄ στο Ελληνικό - έκπτωση 92%! 12€ από 30€ για Full Body Massage 30΄ με αιθέρια έλαια, από εξειδικευμένη αισθητικό, για απόλυτη χαλάρωση και τόνωση, στο ολοκαίνουριο ''Viva la Beauty'' στο Ελληνικό - έκπτωση 60%!
 9€ από 33€ για Θεραπεία Προσώπου με αρωματοθεραπεία, Massage με χρήση αιθέριων ελαίων, Σχηματισμό Φρυδιών & Αποτρίχωση άνω χείλους, από το ολοκαίνουργιο ινστιτούτο αισθητικής ''Viva la beauty'' στο Ελληνικό (πλησίον μετρό Ελληνικό) - έκπτωση 73%! 15€ για ένα υπέροχο πακέτο περιποίησης με βαθύ καθαρισμό προσώπου με αρωματοθεραπεία και welcome massage σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, αυχένα, καθώς και σχηματισμό φρυδιών, στο ολοκαίνουργιο ινστιτούτο ομορφιάς "Viva La Beauty" στο Ελληνικό, αρχικής αξίας 50€ - Έκπωση 70%!!!!
 24€ για ένα πακέτο περιποίησης προσώπου με 10 υπηρεσίες που περιλαμβάνουν 3 Μεσοθεραπείες, 3 Θεραπείες Σύσφιξης και Αντιγύρανσης προσώπου με τα κορυφαία προϊόντα BABOR, 1 θεραπεία με Διπολικές Ραδιοσυχνότητες και 3 Θεραπείες ματιών caviar eyes, για να τονώσετε την επιδερμίδα σας με μια εξαιρετικά αναζωογονητική θεραπεία, στο όμορφο και φιλόξενο χώρο του Vivez la beaute, στην Άνω Γλυφάδα. Αξίας 260€. Έκπτωση 91%
 19€ για ένα πακέτο θεραπείας προσώπου που περιλαμβάνει 2 θεραπείες με την υπερσύγχρονο μέθοδο της δερμοαπόξεσης, 2 Μάσκες σύσφιξης Λαιμού-Ντεκολτέ και 2 κυτταροθεραπείες, με τα επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα by Bador, για ορατή αναδόμηση και ανανέωση του προσώπου σας, στο όμορφο και φιλόξενο χώρο του Vivez la beaute, στην Άνω Γλυφάδα. Αξίας 100€. Έκπτωση 81%

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ-HAMAM/VICHY SHOWER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ELENA'S DAY SPA" ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

 Συνδυάστε βόλτα στο Κολωνάκι με χαλάρωση! 25€ για ένα VIP πακέτο που περιλαμβάνει 1 μοναδικό χαλαρωτικό μασάζ με κρέμα μελιού ή αιθέριων ελαίων ή σοκολατοθεραπείας συνοδευόμενο από 1 hamam ή vichy shower (τροπική βροχή) ή sauna -Ή- 35€ για το παραπάνω πακέτο στο οποίο προστίθεται επίσης 1 ενυδάτωση προσώπου για γυναίκες ή 1 ινδικό μασάζ κεφαλής για άντρες, για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στον υπερπολυτελή και μοναδικό χώρο του Elena’s Day Spa, στο Κολωνάκι. Αξίας 140€. Έκπτωση 82%.
 25€ για μια V.I.P. περιποίηση που περιλαμβάνει ένα πλήρως χαλαρωτικό full body relax massage, συνοδευόμενο από α) χαμάμ ή β) saouna ή γ) Vichy Shower (τροπική βροχή) στο εντυπωσιακό Elenas Day Spa, τον πιο πολυτελή χώρο στο κέντρο της Αθήνας, αρχικής αξίας 115€.