ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΝΥΧΙΩΝ-MANICURE ΜΕ ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "ELLE BOUTIQUE HAIR&NAILS"

 Εντυπωσιακές και Απόλυτα Φθινοπωρινές Προτάσεις Ανανέωσης των Μαλλιών σας, στον New Entry και Υψηλής Αισθητικής Χώρο του Elle Boutique Hair & Nails, στην Κομνηνών, στην καρδιά της πόλης μας! Πρώτη Επιλογή μόλις με 8 ευρώ για Χτένισμα, Μάσκα Ενυδάτωσης και Λούσιμο Μαλλιών! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 10 ευρώ για Γυναικείο Κούρεμα, Χτένισμα, Μάσκα Ενυδάτωσης και Λούσιμο Μαλλιών! Τρίτη Επιλογή μόλις με 19 ευρώ για Ολική Βαφή Μαλλιών, Χτένισμα, Μάσκα Ενυδάτωσης και Λούσιμο Μαλλιών!
 Εντυπωσιακή και Απόλυτη Περιποίηση των Νυχιών σας, στον New Entry και Υψηλής Αισθητικής Χώρο του Elle Boutique Hair & Nails, στην Κομνηνών, στην καρδιά της πόλης μας! Μόλις 9 ευρώ για Ένα (1) Ολοκληρωμένο Μανικιουρ με Ημιμόνιμη Βαφή Διάρκειας 3 Εβδομάδων (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού)!

CINEMA-ΤΑΙΝΙΕΣ ΘΡΙΛΕΡ "71" & "ΑΜΝΗΣΙΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ CINE ΚΟΛΛΟΣΑΙΟΝ

 Ένα Εισιτήριο για την Πανελλήνια Πρεμιέρα του Αριστοτεχνικού και Γεμάτου Ένταση Θρίλερ 71, του Γιαν Ντεμάνζ που Κέρδισε το Βραβείο Χρυσή Αθηνά και τις Εντυπώσεις στις Φετινές Νύχτες Πρεμιέρας, με την Εκπληκτική Ερμηνεία του Τζακ Ο' Κόνελ, στο Cine Κολοσσαίον! Καταιγιστικός Ρυθμός, Συνεχής Δράση, Αγωνία μέχρι το Τέλος, με Φόντο τους Ταραχώδης Δρόμους του Μπέλφαστ της Δεκαετίας του '70, σε μία Συναρπαστική Ταινία που Υπόσχεται να μας Χαρίσει μία πολύ Έντονη Κινηματογραφική Εμπειρία! 
 Ένα Εισιτήριο για το Αριστοτεχνικό Θρίλερ Αγωνίας Αμνησία , που Βασίζεται στο Ομώνυμο Best Seller του Βρετανού Συγγραφέα Στίβεν Τζ. Γουάτσον, με τις Εκπληκτικές Ερμηνείες των Βραβευμένων με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν και Κόλιν Φερθ, στο Cine Κολοσσαίον ! 

LASER ALEXANDRITE ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "LASER ΘΕΛΞΙΣ" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Το Απόλυτο Δώρο στον Εαυτό σας ή στα Αγαπημένα σας Πρόσωπα για Μεταξένιο Δέρμα...με μία Μοναδική Προσφορά στον Όμορφο Χώρο του Κέντρου Αισθητικής και Laser Θέλξις! Μόλις 59 ευρώ για 5 Συνεδρίες και 5 Επαναληπτικές Εφαρμογές Laser Αποτρίχωσης με το Διάσημο και Τεχνολογικά Προηγμένο Σύστημα Laser Alexandrite 755 με Ψύξη για Αφαίρεση Πόνου, σε 2 Περιοχές με Επιλογή από 20 Διαφορετικά Σημεία του Σώματος για Γυναίκες και Άνδρες (Μπικίνι - Μασχάλες - Περιοχές Προσώπου - Κοιλιά - Μέση - Στήθος κ.α.)! 

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ-ΤΑΒΕΡΝΑ "ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ 11€

ΚΟΛΙΕ-ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14 ΕΥΡΩ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΕΤ ΠΙΤΖΑΜΕΣ DKNY ΑΠΟ ΒΑΜΒΑΚΙ&RAYON ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 34 ΕΥΡΩ