ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΟΥΣΙΚΟΚΩΜΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 6 ευρώ κατά άτομο) της Ξεχωριστής και Βραβευμένης ΜουσικοΚωμικοΘεατρικής Παράστασης Κάτι Διαφορετικό από τους C. for Circus στο Θέατρο Αυλαία, στο κέντρο της πόλης μας! Η C. for Circus, μετά το Εντυπωσιακά επιτυχημένο πέρασμα της από Αθήνα και Θεσσαλονίκη...επιστρέφει στο Θέατρο Αυλαία... για να μας Διασκεδάσει, να μας Συγκινήσει και να μας Προβληματίσει, με Μία ξεχωριστή Παράσταση που πήρε τη 2η Θέση στο Bob Theater Festival 2013 στο BIOS! 

ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΔΙΚΑΝΑΛΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14,9€

ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΖΩΝΕΣ MICHAEL KORS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΡΩΜΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

ΠΑΛΕΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΠΟΥΔΑ-ΚΟΝΣΙΛΕΡ-ΣΚΙΕΣ-LIP GLOSS-ΚΡΑΓΙΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49€

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣ "ΜΗΤΕΡΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "Δ.Υ.Ν.Α.Μ.Η"

ΜΠΑΤΣΙ ΑΝΔΡΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ CHRYSSI AKTI HOTEL

ΣΥΡΟΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ Η 5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ 139€

ΘΗΚΗ FLIP ΓΙΑ SAMSUNG GALAXY ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ SULEHRIA STORES

 11,5€ για μια ΘΗΚΗ FLIP, S-VIEW ΓΙΑ SAMSUNG GALAXY S3, S3 MINI, S4, S4 MINI, GRAND, S DUOS, από υψηλής ποιότητας υλικό, για μέγιστη ανθεκτικότητα και εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό. Για να είναι πάντα το κινητό σας προστατευμένο από γρατσουνιές και την καθημερινή φθορά. Μέσα από το διάφανο υλικό της θήκης βλέπετε καθαρά όλες τις εισερχόμενες κλήσεις και τα μηνύματά σας ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ομιλίας ακόμα και με κλειστό το κάλυμμα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε έξι διαφορετικά χρώματα και ΔΩΡΟ μια μεμβράνη εμπρόσθιας όψης. Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από το κατάστημα SULEHRIA STORES στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 25€. Έκπτωση 54%

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 120€

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PERSONAL TRAINING VACU POWER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29 ΕΥΡΩ

 Δυναμικό Πρόγραμμα Personal Training για να Δείτε το Σώμα σας να αλλάζει, Άμεσα, Δυναμικά και Οικονομικά, στο Personal Training Studio Body and Pleasure! Μόλις 29 ευρώ για Πρόγραμμα 6 Δυναμικών Συνεδριών με το Διάσημο και Επαναστατικού Αποτελέσματος Vacu Power & Μία Λιπομέτρηση & Ανάλυση Σύστασης Σώματος... με Δυνατότητα Αγοράς έως και 4 Κουπονιών, για να δημιουργήσετε το Δικό σας πακέτο...για άκρως Αποτελεσματική Σύσφιξη, Άθληση, Μείωση του Λίπους, Αδυνάτισμα, Αύξηση του Μεταβολισμού, Ενεργοποίηση του Λεμφικού Συστήματος και Απομάκρυνση των Τοξινών!!!