ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ:ΕΣΤΙΑΣΤΟΡΙΑ "ΜΕΛΙΣΣΑΝΗ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΑΜΑΜ "FAMOUS POLIS HAMMAM"

ΜΥΚΟΝΟΣ&ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ "ALKISTIS HOTEL"&"VILLA VALVIS"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:κΟΜΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ "HAIR STUDIO EVI"

Ανανεώστε την Εμφάνιση & τη Διάθεση σας με Δύο Εξαιρετικές Καλοκαιρινές Προτάσεις Ολοκληρωμένης Ανανέωσης των Μαλλιών σας, στον Όμορφο Χώρο του Hair Studio Εvi στην Τούμπα! Πρώτη Επιλογή μόλις με 19 ευρώ για Ολική Βαφή Μαλλιών με επώνυμα Προϊόντα Schwarzkopf ή Everline Χτένισμα (συμπεριλαμβανομένου Σινιόν), Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 24 ευρώ για Ανταύγειες (σε όλο το Κεφάλι) Χτένισμα (συμπεριλαμβανομένου Σινιόν), Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών!

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΑΣΤΕΛΑ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "ΣΟΡΟΚΑΔΑ"

ΝΑΞΟΣ-ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "BLUE SKY HOTEL"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ/ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ DEFENDER

ΑΘΗΝΑ:ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ/ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ "W-LINE"

ΑΘΗΝΑ:ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΜΑΓΑΖΙΑ-ΙΜΒΡΙΟΣ-ΝΕΙΡΟΣ-ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΗΣ "EMPATI SUMMER"

ΛΕΥΚΑΔΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ "THEODORA STUDIOS AND APARTMENTS"

ΑΘΗΝΑ-Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ "ΥΓΕΙΑ&ΔΙΑΠΛΑΣΗ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ HIPHONE 4 4GS TV/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ/CUPKAKES "LA BAQUETTE"

Για 100 λαχταριστά και πoλύχρωμα cupcakes, που θα στολίσουν την βάπτισή σας και θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους με τη γεύση και τα σχέδιά τους, στην πιο χαμηλή τιμή που έγινε ποτέ και που...χαμηλώνει ακόμα περισσότερο για 150 cupcakes με μόλις 0,75 €/τμχ, για 200 cupcakes με 0,70 €/τμχ, για 250 cupcakes μόλις 0,65 €/τμχ και φτάνει στην απίστευτη τιμή των 0,60 €/τμχ για 300 cupcakes και άνω!!! Χρώμα, γλύκα, γεύση στα πιο μοδάτα μικρά κέικς ...για πρώτη φορά, στην πιο μικρή τιμή! Μόνο από το κορυφαίο La Baguette...να μας ζήσει!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ&ΜΗΧΑΝΗΣ ΧΑΛΙΩΝ

Ολοκληρωμένος Επαγγελματικός Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών Μηχανής ή Χειροποίητων Χαλιών, με Δωρεάν Παραλαβή - Παράδοση στο Χώρο σας και Δωρεάν Φύλαξη...Υγιεινά, Άψογα, Άοσμα & Οικονομικά με την Υπογραφή Ποιότητας του Εξειδικευμένου και Υπερσύγχρονου Ταπητοκαθαριστηρίου - Πλυντηρίου - Στεγνωτηρίου Φίλιππος! Πρώτη Επιλογή μόλις με 8,90 ευρώ (από 21 ευρώ) για Ένα Χαλί Μηχανής διαστάσεων έως 3 τ.μ. Δεύτερη Επιλογή μόλις με 16,90 ευρώ (από 42 ευρώ) για Ένα Χαλί Μηχανής διαστάσεων από 3,01 τ.μ. έως 6 τ.μ. Τρίτη  Επιλογή μόλις με 10,90 ευρώ (από 26 ευρώ) για Ένα Χειροποίητο Χαλί διατάσεων  έως 3 τ.μ. Τέταρτη  Επιλογή μόλις με 21,90 ευρώ (από 52 ευρώ ) για Ένα Χειροποίητο Χαλί διαστάσεων από 3,01 τ.μ. έως 6 τ.μ.

ΑΘΗΝΑ-ΛΟΥΤΣΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ kITE SURF "NISSAKIA SURF CLUB"

ΑΙΔΗΨΟΣ-ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "POSIDON ROOMS"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ&ΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΥΩΠΙΑΣ -6,0/ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΥΓΡΟ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ ICARE


Kαινοτομία! Για 1η φορά στην Ελλάδα ημερήσιοι έγχρωμοι φακοί επαφής & με βαθμούς μυωπίας έως -6,0! 
10,50€ Για δύο (2) ζευγάρια έγχρωμους φακούς επαφής Pretty Eyes Young - Daily Colour  με ελεύθερη επιλογή από μπλε, πράσινο, φουντουκί ή 2η επιλογή με μόλις 15,90€ για ένα σετ των 4 ζευγαριών με 4 διαφορετικά χρώματα - μπλε, πράσινο, πέρλα και φουντουκί ακόμα και για όσους δεν έχουν μυωπία!
Δώστε χρώμα στα μάτια, ένταση στην αυτοπεποίθησή και αλλάξτε διάθεση και στιλ όλη την ημέρα ή σε μία ιδιαίτερη έξοδο και κατακτήσετε όποιον θέλετε με ένα μόνο βλέμμα! Μόνο από τον Οπτικό Οίκο ORAMA σε Κορυδαλλό, Ρέντη & Ασπρόπυργο!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΡΟΛΟΓΙΑ ΧΕΙΡΟΣ UNISEX SPORT&ELEGANT ΣΕ 7 ΧΡΩΜΑΤΑ

ΓΑΛΑΞΙΔΙ:ΔΙΑΜΟΝΗ "EUROPA BEACH HOTEL"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ/ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "Ο ΧΡΗΣΤΟΣ"

ΕΡΕΤΡΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "AVANTIS SUITES HOTEL"

199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Avantis Suites Hotel στην Ερέτρια μια ανάσα από το κύμα, σε Studio με Ημιδιατροφή ( Πρωινό και Δείπνο a la carte)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και φρούτα για καλωσόρισμα και 1 Massage 20 λεπτών! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια διανυκτέρευση δώρο με Πρωινό!Δηλαδή 4 γεμάτες ημέρες!!! 

ΠΑΡΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "SEA VIEW HOTEL"

ΑΘΗΝΑ-ΡΑΦΗΝΑ:ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ/ΤΑΒΕΡΝΕΣ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΡΕ"

ΑΘΗΝΑ:ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ/ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ CAPOEIRA

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΠΟΡ ΡΟΛΟΓΙΑ ΧΕΙΡΟΣ/ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ-ΕΥΒΟΙΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ΚΑΤΕΡΙΝΑ STUDIOS"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ 1W/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ&ΓΛΥΚΕΡΙΑ "ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ"

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "KOUSTENIS VILLAGE HOTEL RESORT"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 45W/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ CRYPTOGRAPHY ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΠΥΡΟ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΛΑΓΑΝΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ALEXADER HOTEL"

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΣΙΔΑΡΙ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ


Κέρκυρα - Σιδάρι: 270€ για 7ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Μία εβδομάδα απόλυτης ξεκούρασης σε ένα πανέμορφο νησί! Γνωρίστε τις καταγάλανες παραλίες του νησιού! 
Κέρκυρα - Σιδάρι: 348€ για 7ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο για τον Αύγουστο. Ένα πακέτο που τα έχει όλα! Ένα από τους ομορφότερους προορισμούς και πολυ ανέτη και ξεκούραστη διαμονή! 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΗΛΟΣ-ΠΑΧΑΙΝΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΑΝΑΦΗ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ανάφη : 87€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Με το κυρίαρχο τοπίο μπλέ άσπρο των Κυκλαδων η Άνάφη είναι ένα άλλο ακόμα πανέμορφο νησί των κυκλάδων που θα σας σαγηνεύσει με τις καταγάλανες παραλίες σε ένα όμορφο ξενοδοχείο με μια τρομερή προσφορα !Μύρισε θάλασσα...εν πλώ εν όψη για ένα χαλαρωτικό 3ήμερο ! 
Ανάφη : 104€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα.Μύρισε καλοκαίρι!Αν ο προορισμός σας είναι Κυκλάδες κάντε μια στάση στην Ανάφη ένα 4ήμερο σε ένα όμορφο φιλόξενο ξενοδοχείο στη Χώρα θα σας αποζημειώσει ανεπιφύλακτα για την επιλογή σας ! 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ:ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΜΕΛΑΝΙΩΝ-ΜΑΥΡΩΝ/ΕΓΧΡΩΜΩΝ "KANIGOS REFILLS"

ΛΕΥΚΑΔΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ "THEODORA STUDIOS&APARTMENTS"

ΑΘΗΝΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ:ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΙΑ "ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ"

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "MARPUNTA VILLAGE HOTEL"

ALL INCLUSIVE στην Αλόννησο για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε Caldera Double Room με θέα στη θάλασσα ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών, στο Marpunta Village Hotel, με 290€ από 580€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε αναψυκτικά, κρασί και μπύρες καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Με κάθε αγορά 2 κουπονιών δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση δωρεάν με ALL INCLUSIVE πρόγραμμα! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης στην Αλόννησο! H προσφορά ισχύει και για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΛΑΓΑΝΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΠΑΝΟΡΑΜΑ"

ΑΘΗΝΑ-ΡΕΝΤΗ:ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ "ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ"