ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 99ΕΥΡΩ ΓΙΑ 12ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ "PEAK FITNESS HALL"

 "Peak Fitness Hall" στο Παλαιό Φάληρο!! 59€ από 285€ για 4ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ και Δωρεάν εγγραφή, απεριόριστη χρήση οργάνων, συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα, 3 cross training, 1 λιπομέτρηση, 3 επισκέψεις στο Infra Red Τherm, διάρκειας 30' η καθεμία, απεριόριστη χρήση σάουνας, συμβουλές διατροφής και δωρεάν πάρκινγκ για τους 15 πρώτους ή ενναλακτικά 99€ από 420€ για ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ και Δωρεάν εγγραφή, απεριόριστη χρήση οργάνων, συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα, απεριόριστη χρήση σάουνας, 1 λιπομέτρηση, συμβουλές διατροφής και δωρεάν parking για τους 20 πρώτους!


  Άπαιχτη προσφορά! 99€ για ετήσια 12μηνη συνδρομή για ολοκληρωμένο πρόγραμμα με προπόνηση σε όργανα, συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα, fit test, λιπομέτρηση, συμβουλές διατροφής και απεριόριστη χρήση σάουνας αλλά και δωρεάν Parking για τους 20 πρώτους, στο εξειδικευμένο γυμναστήριο Peak Fitness Hall στο Παλαιό Φάληρο.


ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΜΟΥ"&"Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ"


9€ για ένα ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ για την εξαιρετική παράσταση: ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ, Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΜΟΥ (η ζωή του μεγάλου μας γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά) από το βραβευμένο έργο του Γιώργου Α. Χριστοδούλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου, στη σκηνή του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ στην Κυψέλη. ΓΙΑ 4η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ !!! Αρχικής αξίας 18€. Έκπτωση 50%

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΣΕΤΑΣ VIDEO

Ψηφιοποίηση μιας κασέτας video (VHS, VHSC, HI8, MINIDV) διάρκειας 2 ωρών και μετατροπής της σε DVD μόνο με 6€! Από το Photo Plus, στο κέντρο της Αθήνας!
Εκτύπωση 50 Φωτογραφιών 10x15 σε Χαρτί Ματ ή Γυαλιστερό μόνο με 7€! Δώρο μια Φωτογραφία 15 x21, από το Photo Plus στο κέντρο της Αθήνας!
Μοναδική Προσφορά από το στούντιο φωτογραφίας Photo Plus! 7€ από 20€ για εκτύπωση (50) πενήντα φωτογραφιών 10*15 σε ματ ή γυαλιστερό χαρτί και ΔΩΡΟ (1) μία φωτογραφία 15*21.
6€ από 25€ για Ψηφιοποίηση Κασέτας Video (VHS, VHSC, HI8, MINIDV) διάρκειας 2 ωρών και μετατροπής της σε DVD από το Photo Plus Πανταζής στην Αθήνα (πλησίον μετρό στάση Πανεπιστήμιο).

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ "Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ"

Για την είσοδο (1) ενός ατόμου στο σύχρονο θεατρικό παραμύθι «Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα» του Αντώνη Ζιώγα, μια παράσταση διαδραστική, γεμάτη χιούμορ περιπέτεια και αγωνία, για δεύτερη χρόνια επιτυχίας στο Θέατρο Άβατον. Θα μπορέσει ο μικρός Οδυσσέας να λύσει τα μάγια του πανίσχυρου ξωτικού;
4€ για να γίνει το παιδί σας συμπρωταγωνιστής στην "Περιπέτεια του Μικρού Οδυσσέα"!!! Μια σύγχρονη διαδραστική παράσταση με πρωταγωνιστή ένα παιδί που βιάζεται να μεγαλώσει, για 3η χρονιά στο Θέατρο Άβατον στο Γκάζι, 300 μέτρα από τον σταθμό του Μετρό, αξίας 8€ - έκπτωση 50%

4€ για την είσοδο 1 ατόμου στη παιδική θεατρική παράσταση, Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα, του Αντώνη Ζιώγα, ένα διαδραστικό έργο γεμάτο χιούμορ όπου Οι θεατές αναλαμβάνουν δράση και βοηθούν τον μικρό Οδυσσέα να λύσει τα μάγια ενός ξωτικού, στο θέατρο Άβατον στο Γκάζι. Αξίας 8€. Έκπτωση 50%

4€ για είσοδο ενός ατόμου στην συναρπαστική και διαδραστική παιδική παράσταση ''Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα'' του Αντώνη Ζιώγα που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους, στο θέατρο "Άβατον" στο Γκάζι, αρχικής αξίας 8€ - Έκπτωση 50%


Πώς θα αντιδράσει ο μικρός Οδυσσέας όταν θα ανακαλύψει ότι η ζωή του θα ολοκληρωθεί μέσα σε 24ώρες;;; Θα καταφέρει να νικήσει το πανίσχυρο ξωτικό; 4 ευρώ για την είσοδο 1 ατόμου στην παιδική διαδραστική παράσταση "Η περιπέτεια του Μικρού Οδυσσέα", βασισμένη στο σύγχρονο θεατρικό παραμύθι του Αντώνη Ζιώγα, στο Θέατρο Άβατον - έκπτωση 50%.


ΑΘΗΝΑ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ACROPOLIS VIEW RESTAURANT"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΙΝΕΜΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 4ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ& ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΑΣ ΣΕ DVD

Για 4 Φωτογραφίες Διαβατηρίου ή Διπλώματος ή 4 Φωτογραφίες Ταυτότητας ή 8 Φωτογραφίες Γενικής Χρήσης (για Μαθητικό - Φοιτητικό Πάσο, Κάρτα ΟΑΣΘ, Βιβλιάριο Υγείας, κ.α.) σύμφωνα με όλες τις Προδιαγραφές, με την Ποιοτική Υπογραφή του Εξειδικευμένου Studio Φώτο Φάσμα στο Κέντρο της πόλης μας!  Για να κρατήσετε Ζωντανές για Πάντα όλες τις Αγαπημένες Βιντεοσκοπημένες Στιγμές σας, Προσωπικές, Οικογενειακές και Επαγγελματικές! Μόλις από 3,80 ευρώ για Μετατροπή σε DVD, Μίας (1) Βιντεοκασέτας VHS ή MiniDv ή 8mm, Ανεξαρτήτου Χρονικής Διάρκειας από το Διακεκριμένο Κατάστημα Ηλεκτρονικών & Φωτογραφικών Ειδών Κούνιοστο κέντρο της Θεσσαλονίκης!
 

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 5000 ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΔΥΟ ΟΨΕΩΝ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "LOVE CASUAL LIVING"

Ν.ΚΟΣΜΟΣ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟ "IMAGE COIFFURE"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "RELAX BODY"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 16.9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΤ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ mIRACLE BLADE& ΑΠΟ 11,90 ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ KAISERHOFF

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΕΤ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ SWISS KRAFT

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ"

«O φίλος μου ο Λευτεράκης» σε σκηνοθεσία των Ρέππα - Παπαθανασίου στο θέατρο «Βικτώρια» σε ένα ρεσιτάλ γέλιου και ερμηνείας από γνωστούς αγαπημένους σας πρωταγωνιστές. Προλάβετε!
Είσοδος 1 ατόμου στην παράσταση της χρονιάς όπου δίνετε 2€ για την αγορά του κουπονιού και 10€ στο ταμείο του θεάτρου! 12€ για να απολαύσετε μια προσεγμένη παραγωγή, μια ανατρεπτική κωμωδία,σε διασκευή που θα σας αποζημιώσει στο ακέραιο!

12€ από 20€ για είσοδο ενός ατόμου στη θεατρική διασκευή των Ρέππα / Παπαθανασίου "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης", του Αλέκου Σακελλάριου, στο θέατρο Victoria – έκπτωση 40%! Μια ξεκαρδιστική κωμωδία με ένα κορυφαίο καστ ηθοποιών (Σπ.Πούλης, Β.Γουλιελμάκη, Μ.Ανδρούτσου, Χρ.Τσάφου, Μ.Παπαγιάννης, Γ.Μποστατζόγλου, Χ.Γρηγορόπουλος) που θα λατρέψετε!
12€ για είσοδο ενός ατόμου στην κλασσική κωμωδία του Α. Σακελλάριου ''Ο φίλος μου ο Λευτεράκης'', σε διασκευή Θ. Παπαθανασίου & Μ. Ρέππα, που επιστρέφει για να μας θυμίσει την αισιοδοξία και την χαρά της ζωής, στο θέατρο ''Victoria'', αρχικής αξίας 20€ - Έκπτωση 40%!!

ΦΙΛΟΘΕΗ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΑ "ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ"


 19€ για ένα πλούσιο μενού 2 ατόμων στα σουβλάκια της Φιλοθέης της αλυσίδας amodo mio, αρχικής αξίας 38,60 €.Έκπτωση 51%.


Απολαύστε μοναδικές ανατολίτικες γεύσεις στα Σουβλάκια της Φιλοθέης! 8,70€ για 2 μερίδες με χειροποίητα σουβλάκια με επιλογή από κοτόπουλο ή χοιρινό ή κεμπάπ, 1 μερίδα σπιτικές τηγανητές πατάτες και 2 πίτες, αξίας 17,50€
 19€ για ένα Πλήρες Γεύμα 2 Ατόμων με Ανατολίτικες γεύσεις στα Σουβλάκια της Φιλοθέης της γνωστής αλυσίδας A MODO MIO, για γεύμα στο εστιατόριο ή delivery ή take away. Αρχικής Αξίας 39€. Έκπτωση 51%.