ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 60 ΛΕΠΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 16 ΕΥΡΩ ΣΤΟ YOUR THERAPY


 Full Body Massage Με Αιθέρια Έλαια!!16€ από 35€ για μια (1) συνεδρία full body massage με αιθέρια έλαια συνολικής διάρκειας 60 λεπτών, από τις Υπηρεσίες Σωματικής Ευεξίας Your Therapy στον Ευαγγελισμό. Το Your Therapy σας περιμένει με σκοπό να σας κάνει να πιστέψετε ότι το μασάζ δεν είναι πια ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ αλλά κάτι το απολαυστικό και όμορφο που μπορείτε να το βάλετε στην ζωή σας!! Έκπτωση 54%!!
 Απολαύστε ένα αναζωογονητικό full body μασάζ (60 λεπτών) ή ανανεώστε τη σχέση σας κάνοντας ένα δώρο στον φίλο σας ή στην φίλη σας ένα full body μασάζ δύο ατόμων στον ίδιο χώρο (60 λεπτών), στον ολοκαίνουριο χώρο του "Your Therapy" στο Κολωνάκι - έκπτωση έως 59%!!!!

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ DELUXE HOTEL ANESIS

 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στo Καρπενήσι, στο Deluxe Hotel Anesis σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΡΩΜΑ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ IDEA HELLAS

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΟΙΝΟΘΟΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 22€

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΛΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ART PRINTING

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " HELLAS COUNTRY HOTEL "

ΜΟΥΣΙΚΟΠΩΛΕΙΟΝ "ΚΟΝΤΡΑ ΤΕΜΠΟ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΓΙΑ ΧΙΟΝΙ&ΠΑΓΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6,50 ΕΥΡΩ

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΚΑΜΕΡΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12,90 ΕΥΡΩ