ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ / SPA ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ( ΑΠΛΟ Η ΓΑΛΛΙΚΟ " TZORTZIA " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ YUMMY FIMO CREATIONS ΑΠΟ ΠΟΛΥΜΕΡΙΚΟ ΠΗΛΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΚΑΜΒΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΛΑΡΩΜΕΝΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / BLUETOOTH-MP3 PLAYER FM TRANSMITTER ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ EG-T / ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ AIR CLIMBER STEPPER

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ESMOKE R-EVO STANDARD KIT

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΕΚΤΥΠΩΣΗ 1000 ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΦΡΕΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΒΙΒΛΙΑ " ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / 16BG USB STICK ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΠΡΑΓΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ " BEST WESTERN BILA LABUT " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΜΟΝΟ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ !!! 142,50€ το άτομο για 4 ημέρες-3 νύχτες στη ΠΡΑΓΑ, με ελεύθερη επιλογή ημερομηνίας αναχώρησης από 15/01/2013 έως 31/03/2013 (Για να ισχύει η τιμή πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ η κράτηση να πραγματοποιηθεί έως την Τρίτη 16/10/2012). Στην προσφορά περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις με AEGEAN AIRLINES, διαμονή στο ξενοδοχείο 4* BEST WESTERN BILA LABUT και πρωινό. Από το ταξιδιωτικό γραφείο YOUR WAY TRAVEL, στη Γλυφάδα. Αρχικής αξίας 300€. Έκπτωση 53%

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΞΕΝΩΝΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ελατοχώρι Πιερίας: 90€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Μια πρόταση για την 28η Οκτωβρίου σε εκπληκτική τιμή και με μοναδικές παροχές. Αγοράστε την τώρα και χαλαρώστε με πολυτέλεια σε ένα ονειρεμένο τοπίο! ( Ισχύει 25 - 28/10/2012 ) 

Ελατοχώρι Πιερίας: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε studio με τζάκι.Ξεκούραση και χαλάρωση σε ένα υπέροχο τοπίο, αποκτήστε την προσφορά μας και αποδράστε για μια εκδρομή αξέχαστη! ( Ισχύει για 25 - 28/10/2012 ) 


Ελατοχώρι Πιερίας: 169€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίχωρη σουίτα με τζάκι. Μοναδικές στιγμές σε ένα πανέμορφο τοπίο. Μια προσφορά με πολλές παροχές και καταπληκτική τιμή. Αγοράστε την τώρα και ταξιδέψτε στη ομορφιά της φύσης! ( Ισχύει για 25 - 28/10/2012 ) 

Ελατοχώρι Πιερίας: 99€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε έναν πανέμορφο ξενώνα με πρωινό. Οικογενειακή ατμόσφαιρα και σπιτική φιλοξενία σε ένα πανέμορφο τοπίο. Μια μοναδική προσφορά!Αποκτήστε την και αποδράστε από την καθημερινότητα!( Ισχύει για διανυκτερεύσεις Παρασκευή & Σάββατο ) 

Ελατοχώρι Πιερίας: 230€ ένα 3ήμερο για 4 άτομα με πρωινό σε μεζονέτα. Με την οικογένεια ή την παρέα σας απολαύστε ένα μοναδικό ταξιδάκι, σε μια υπέροχη μεζονέτα και σε μια τιμή καταπληκτική! ( Ισχύει για 25 - 28/10/2012 ) 


Ελατοχώρι Πιερίας: 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε έναν πανέμορφο ξενώνα.Οικογενειακή ατμόσφαιρα και σπιτική φιλοξενία σε ένα πανέμορφο τοπίο. Μια μοναδική προσφορά!Αποκτήστε την και αποδράστε από την καθημερινότητα!( Ισχύει για διανυκτερεύσεις Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ )

ΔΕΛΦΟΙ / ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΔΥΟ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " HOTEL FEDRIADES DELPHI " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ " SPEED DATING EXCLUSIVE "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ - ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - ΛΟΥΚΑ ΓΙΩΡΚΑ - ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥ " ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178 "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ - ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ - ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ " NAIL CARE MARIA "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ / ΦΡΥΔΙΩΝ " MG COIFFURES "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ / ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ " ΑΠ'ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ " SNIPS HAIR SALON " ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ " CAR REFACE " ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

9€ από 25€ για ξεθάμπωμα, γυάλισμα και συντήρηση ενός (1) εμπρόσθιου φαναριού του αυτοκινήτου σας, από την εταιρία καθαρισμού αυτοκινήτων "Car Reface" στην Αργυρούπολη - έκπτωση 64%! Για να κάνετε τα φανάρια σας καινούργια, αφαιρώντας πλήρως την θολή, καμμένη επιφάνεια που τα καλύπτει και δίνοντας τους πάλι την όψη του καινούργιου φαναριού
49€ από 160€ (ΙΧ) ή 69€ από 200€ (JEEP) για πλύσιμο, γυάλισμα, κέρωμα με τεφλόν, καθαρισμό θόλων και αδιαβροχοποίηση των εξωτερικών πλαστικών του αυτοκινήτου με απομάκρυνση ελαφριών γρατζουνιών και επαναφορά της γυαλάδας του χρώματος του αυτοκινήτου σας, από την εταιρία καθαρισμού αυτοκινήτων "Car Reface" στην Αργυρούπολη - έκπτωση 69%!

49€ από 160€ (ΙΧ) ή 69€ από 200€ (JEEP) για πλύσιμο, γυάλισμα, κέρωμα με τεφλόν, καθαρισμό θόλων και αδιαβροχοποίηση των εξωτερικών πλαστικών του αυτοκινήτου με απομάκρυνση ελαφριών γρατζουνιών και επαναφορά της γυαλάδας του χρώματος του αυτοκινήτου σας, από την εταιρία καθαρισμού αυτοκινήτων "Car Reface" στην Αργυρούπολη

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΘΕΣΗ PARKING " FALIRO SAFE PARK "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ " iNVEST FOREIGN LANGUAGE SCHOOL "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΣΚΥΛΩΝ " PET CLUB "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ / ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ ASWF