ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Mr SAFE

Καλησπέρα,

Σήμερα είναι η μέρα του μεγάλου τελικού...

Ελπίζω να ευχαριστηθούμε θέαμα και η καλύτερη ομάδα (μπαρτσελόνα) να το σηκώσει. Τώρα απο στοιχηματικής πλευράς δεν αξίζει η νίκη της μπαρτσελόνα ενώ δεν αποκλείεται και το ματσάκι να πάει στην παράταση. Ετσι θα προτείνω το Χ στο ημίχρονο δεδομένου οτι η Manchester τρώει δύσκολα γκολ με απόδοση 2,2 στην betfair και 4 σκοράκια: 1-0 που καθυστερεί πάνω από 10 χρόνια να εμφανιστεί σε τελικό champions league με απόδοση 7,2, 3-1 με απόδοση 25 και 3-2 με απόδοση 44 αν μπεί νωρίς γκολ και 2-2 για να μην μας καταστρέψει η παράταση με απόδοση 25.

Καλή επιτυχία.

Mr Safe

SERVICE ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑ " ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΠΑΘΩΝΗΣ " ΣΕΠΟΛΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΡΕΝΩΝ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Προσφορά της ημέρας: €49 για ένα service αυτοκινήτου που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών, έλεγχο φρένων, έλεγχο φώτων, έλεγχο διαρροών, έλεγχο εμπρόσθιου συστήματος και διαγνωστικό έλεγχο εγκεφάλου από το συνεργείο του Γεράσιμου Σπαθώνη, αρχικής αξίας 110€ - Έκπτωση 56%!

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ " ΜΑΡΙΑ ΜΕΣΑΔΑΚΟΥ " ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

€199 για θεραπεία λεύκανσης δοντιών στο Ιατρείο της Χειρούργου-Οδοντιάτρου Μαρίας Μεσαδάκου αρχικής αξίας €599.
 

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΜΥΚΟΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΥΚΟΝΟΣ )ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

89€ αντί 180€ το άτομο για 4ήμερη εκδρομή(3 διανυκτερεύσεις) στη Μύκονο από 3/6 έως 6/6 με διαμονή, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μεταφορά από και προς το λιμάνι. Έκπτωση 51%.



BURGERS ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ " THE BURGERS TIMES " ΓΛΥΦΑΔΑ

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Προσφορά της ημέρας: 10€ για να απολαύσετε λαχταριστά Angus classic burgers για 2 άτομα, με τηγανιτές πατάτες, μία πράσινη σαλάτα και δύο μπύρες ή δύο αναψυκτικά στο The Burger Times στην καρδιά της Γλυφάδας, αξίας 27,30€. Έκπτωση 63,37%

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ " ANDROMEDA GOLD SUITES "

1.999€ από 4.450€ ( Έκπτωση 55%) για 7 ημέρες / 6 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε Deluxe Σουίτα με ιδιωτική πισίνα με Καλντέρα View και American Ala carte πρωινό στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Andromeda Gold Suites στο Ημεροβίγλι της μαγευτικής Σαντορίνης. Δωρεάν μεταφορά από και προς αεροδρόμιo ή λιμάνι και ένα αυτοκίνητο για 1 ημέρα! 

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗ " GONGIS STUDIOS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

96€ από 160€ ( Έκπτωση 40%) για 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στα Gongis Studios στην Κέρκυρα, σε δίκλινο δωμάτιο. Bρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Κέρκυρας στον Αγιο Γεώργιο Αργυράδων, 150μ από τη θάλασσα σε μία από τις πιο μεγάλες και οργανωμένες παραλίες της Κέρκυρας, η οποία διαθέτει θαλάσσια σπορ, ναυαγοσώστη και κάθε χρόνο βραβεύεται με την γαλάζια σημαία!!!Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ " THE SUSHI BAR " ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ




Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Deal:
30€ για ένα πλούσιο και άκρως απολαυστικό μενού αυθεντικής ιαπωνικής κουζίνας για δύο (2) άτομα, με πιάτα που παρασκευάζουν οι sushi chefs μπροστά σας, στο υπέροχο και καλοκαιρινό περιβάλλον του φημισμένου εστιατορίου "The Sushi bar" στο Παλαιό Φάληρο, αρχικής αξίας 60€Έκπτωση 50%!

ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ " ATHENS CITY SPA "


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

29€ Massage 2 σε 1 μυοχαλαρωτικό - λεμφικό, συνδυαστικά με αρωματοθεραπεία ειδικό κατά του στρες και την κούραση της καθημερινότητας μόνο με 29 ευρώ διάρκειας 60΄στο Athens City Spa.

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ζαγοροχώρια: 70€ από 170€ για ένα απολαυστικό τριήμερο 2 διανυκτερεύσεων 2 ατόμων με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο) στο 4 αστέρων ξενοδοχείο Ντοβρά, στο χωριό Ασπράγγελοι των Ζαγοροχωρίων, 25 χλμ. από την πόλη των Ιωαννίνων. Νόστιμες παραδοσιακές γεύσεις, ιστορικά αξιοθέατα, extreme sports και η ασύγκριτη ομορφιά της Ζαγορίτικης φύσης σας καλούν. Ζήστε το! Έκπτωση 59%.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.





ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ " BON CHOCOLAT-FLOCA " ΓΛΥΦΑΔΑ

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Τρέχουσα προσφορά: 13€ για να δοκιμάσετε μια απολαυστική τούρτα παγωτό, κρέμα - σοκολάτα με γεύση πορτοκάλι ή για τους λάτρεις του παγωτού σοκολάτα, σοκολάτα με κομματάκια σοκολάτας, από το Bon Chocolat - Floca στη Γλυφάδα, αξίας 26,5€ - έκπτωση 51%

SEA KAYAK ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ EXTREME SPORTS

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Τρέχουσα προσφορά: 27€ για να αποδράσετε από την καθημερινότητα και να έρθετε σε επαφή με τη φύση, απολαμβάνοντας 1 ώρα sea kayak, μπάνιο στη θάλασσα και 20' βόλτα με 4x4 στο Όρος Πατέρας, στο Αλεποχώρι, με την Go Explore, αξίας 54€ - έκπτωση 50%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΥΖΕΡΙ ΑΘΗΝΑ " ΒΡΕΤΤΟΣ " ΠΛΑΚΑ

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Τρέχουσα προσφορά: 19€ για ένα μενού δύο ατόμων, επιλέγοντας τις γεύσεις που θέλετε από τις παραδοσιακές συνταγές που ετοιμάζονται καθημερινά από φρέσκα και αγνά υλικά, στο Ουζερί Βρεττός, αδελφάκι του ομώνυμου ιστορικού ποτοπωλείου στην Πλάκα, αξίας 40€ - έκπτωση 52,5%

ΙΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ " DIONYSOS SEA SIDE RESORT "


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Τρέχουσα Προσφορά: 
€255 
από €510. 
Έκπτωση: 
50% 

Για πολυτελή 4ήμερη διαμονή (με 3 διανυκτερεύσεις), για 2 άτομα σε GardenView Double Room και πακέτο φιλοξενίας που περιλαμβάνει 3 Candle-light dinners, welcome drink και φρούτα στο δωμάτιο, πλούσιο πρωινό αμερικάνικου τύπου μπουφέ, , Transfers από και προς λιμάνι,και 2 ημέρες χρήση αυτοκίνητου για τις μετακινήσεις σας ή, εναλλακτικά: 1 ημερήσιο boat trip σε παραλία μη προσβάσιμη από τη στεριά και 1 ώρα Double Kayak, (με πετσέτες και ομπρέλες), στον απόλυτο τόπο απόδρασης, στην Ίο και το μαγικό Dionysos Sea Side Resort! Απόδραση στην ‘Ιο με 50% έκπτωση!

 

 

ΙΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ " PARADISE ROOMS "

Σημερινή προσφορά:Φύγαμε για Ίο: 66€ για 3 διανυκτερεύσεις, ή 86€ για 4 διανυκτερεύσεις, ή 106€ για 5 διανυκτερεύσεις, ή 126€ για 6 διανυκτερεύσεις, ή 146€ για 7 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στα Paradise Rooms, στην Ίο. Μία απίστευτη προσφορά από το Velas Tours!!

 

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.