ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ-ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ/ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ESTHETICS ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ



 Χαρίστε στο Πρόσωπό σας Φωτεινότητα και Λάμψη, με Μία Μοναδική Διπλή Θεραπεία Ομορφιάς και Αναζωογόνησης, στον Πανέμορφο Χώρο του Εξειδικευμένου Ινστιτούτου Αισθητικής Esthetics στην Ερμού! Μόλις 12 ευρώ για Μία (1) Δερμοαπόξεση με Διαμάντι για Βαθιά Απολέπιση και Απομάκρυνση των Νεκρών Κυττάρων της Επιδερμίδας, Λείανση και Βελτίωση της Υφής του Δέρματος & Καθαρισμό του Προσώπου σε Συνδυασμό με Μία (1) Προϊοντική Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αντιγήρανσης και Δώρο Ένας (1) Σχηματισμός Φρυδιών!

ΓΛΥΚΕΡΙΑ-ΝΤΙΛΕΚ ΚΟΤΣ-ΑΝΤΡΕ ΜΑΙΑ-ΝΤΑΣΟ ΚΟΥΡΤΙ-ΠΟΝΤΟΠΟΡΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο για την Εξαιρετική και Μοναδική Μουσική Παράσταση Τραγούδια της Αγάπης και της Μεσογείου με την Πολυαγαπημένη Γλυκερία και την Υπέροχη Ντιλέκ Κοτς από την Τουρκία, τον Αντρέ Μάια από την Πορτογαλία τον Ντάσο Κούρτι από την Αλβανία και τους Ποντοπόρους, στο Κυβερνείο - Παλατάκι, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου! Μια Μαγευτική Βραδιά στην οποία η Γλυκερία με την Ξεχωριστή της Φωνή, θα μας Ταξιδέψει με Τραγούδια αγάπης, με τις Αμέτρητες Επιτυχίες της, με Λαϊκά και Σμυρναίικα, αλλά και Παραδοσιακά Τραγούδια απ' όλη τη Μεσόγειο και θα Συναντήσει στη Σκηνή τους Συναδέλφους της με τους οποίους την Ενώνει η Αγάπη για τη Μουσική και τα Τραγούδια με Άρωμα Παράδοσης και Μεσογείου! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "VIS A VIS COIFFURE" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΝΥΧΙΩΝ/MANICURE-PEDICURE-BRAZILIAN KERATIN-OMBRE HAIR

 49€ Μόνο για μία Θεραπεία Brazilian Keratin Revolution για Τέλεια και Ίσια Μαλλιά έως και 4 μήνες, από το Κομμωτήριο Vis-à-Vis στην Αγία Παρασκευή! Απολαύστε Τώρα την Θεραπεία Brazilian Keratin Revolution, για μαλλιά μεταξένια, μαλακά και με απίστευτη γυαλάδα! Αρχικής Αξίας 180€ - έκπτωση 73%
 29€ Μόνο για Μία Περμανάντ, Κούρεμα και Λούσιμο, στο Κομμωτήριο Vis-à-Vis στην Αγία Παρασκευή! Αποκτήστε τώρα τις μπούκλες που επιθυμείτε σε έναν μποντέρνο χώρο με έμπειρο προσωπικό! Αρχικής Αξίας 60€ - Έκπτωση 52% 12€ για άψογα νύχια με ένα manicure χρώμα ή γαλλικό και ένα pedicure χρώμα ή γαλλικό, με επώνυμα προϊόντα Essie, από το Vis à Vis Coiffure & nails, στην Αγία Παρασκευή (πλησίον μετρό Χαλανδρίου)! Αρχικής αξίας 35€. Έκπτωση 66%!

5€ από 15€ για 1 ολοκληρωμένο spa manicure (χρώμα ή γαλλικό) με σχέδια και strass (προαιρετικά) - Ή - 8€ από 20€ για 1 ολοκληρωμένο spa pedicure (χρώμα ή γαλλικό) με σχέδια, με επώνυμα προϊόντα essie, για προσεγμένη περιποίηση στα άκρα σας, στο μοντέρνο Κομμωτήριο Vis-a-Vis στην Αγία Παρασκευή. Έκπτωση 67%.
 19€ για 1 χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό), με επώνυμα προϊόντα Essie, για άψογη εμφάνιση με καλοκαιρινή διάθεση, στο μοντέρνο Κομμωτήριο Vis-a-Vis στην Αγία Παρασκευή.Αξίας 58€. Έκπτωση 67%.
 19€ για προσεγμένη εμφάνιση με ένα χτένισμα πρωινό ή βραδινό, ένα Μακιγιάζ πρωινό ή βραδινό, ένα λούσιμο και μια θεραπεία ενυδάτωσης, από το Vis à Vis Coiffure & nails, στην Αγία Παρασκευή (πλησίον μετρό Χαλανδρίου)! Αρχικής αξίας 35€. Έκπτωση 54%. Με την αγορά του κουπονιού από το SpecialDeal.gr ΔΩΡΟ ένα προιόν της επιλογή σας!
 12€ για Μαλλιά Λαμπερά και Μεταξένια με μια Θεραπεία Magic Efecto BOTOX μαζί με Ίσιωμα διάρκειας 50'!! Ιδανική θεραπεία για αναζωογόνηση σε ταλαιπωρημένα μαλλιά και για να αποκαταστήσει τη λάμψη και την υγεία, από το Vis à Vis Coiffure & nails, στην Αγία Παρασκευή (πλησίον μετρό Χαλανδρίου)! Αρχικής αξίας 25€. Έκπτωση 52%! Με την αγορά του κουπονιού από το SpecialDeal.gr ΔΩΡΟ ένα προιόν της επιλογή σας!
 Μοναδικό Πακέτο Ομορφίας!!19€ από 35€ για ένα (1) χτένισμα πρωινό ή βραδινό, ένα (1) λούσιμο, μια (1) θεραπεία ενυδάτωσης και ένα μακιγιάζ πρωινό ή βραδινό, από το Vis à Vis Coiffure & nails, στην Αγία Παρασκευή (πλησίον μετρό Χαλανδρίου). Έκπτωση 54%!!
 9€ για μία Θεραπεία Brazilian Keratin Revolution για τέλεια και ίσια μαλλιά έως και 4 μήνες, που σταματά το φριζάρισμα, ενυδατώνει και αφήνει τα μαλλιά απίστευτα ευκολοχτένιστα!!! Στον μοντέρνο χώρο του κομμωτηρίου Vis-a-Vis στην Αγ. Παρασκευή. Αρχικής Αξίας 180€. Έκπτωση 73%.
 19€ για 1 χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό), με επώνυμα προϊόντα Essie, για άψογη εμφάνιση με καλοκαιρινή διάθεση, στο μοντέρνο και φιλόξενο Κομμωτήριο Vis-a-Vis στην Αγία Παρασκευή, Αρχικής αξίας 58€. Έκπτωση 67%.
 9,9€ από 20€ για Spa Manicure ή Spa Pedicure με ημιμόνιμη βαφή ή 11,90€ από 35€ για απλό Spa Manicure & Spa Pedicure, στο υπερσύγχρονο κομμωτήριο ''Vis a Vis'' στην Αγία Παρασκευή
 18,90€ από 50€ για Βαφή Μαλλιών, Χτένισμα & Θεραπεία ενυδάτωσης Μαλλιών, στο υπερσύγχρονο κομμωτήριο ''Vis a Vis'' στην Αγία Παρασκευή - έκπτωση 62%!
 25€ για ανταύγειες μαλλιών με την τεχνική OMBRE HAIR, μια θεραπεία ενυδάτωσης, και ένα φορμάρισμα!! Η τεχνική OMBRE HAIR είναι η τελευταία λέξη της μόδας στο χώρο της κομμωτικής!! Πρόκειται για ανταύγειες που γίνονται μόνο στο κάτω μέρος των μαλλιών, δημιουργώντας ένα εφέ και πετυχαίνοντας μια φυσική διχρωμία στα μαλλιά, από το Vis à Vis Coiffure & nails, στην Αγία Παρασκευή (πλησίον μετρό Χαλανδρίου)! Αρχικής αξίας 50€. Έκπτωση 50%!
 Αποκτήστε εντυπωσιακά νύχια με καλοκαιρινά χρώματα που θα τραβήξουν όλα τα βλέματα!! 5€ για ένα Ολοκληρωμένο Spa Μανικιούρ (απλό ή γαλλικό) με Σχέδια και Strass! 8€ για ένα Ολοκληρωμένο Spa Πεντικιούρ (απλό ή γαλλικό) με Σχέδια! 10€ για ένα Ημιμόνιμο Μανικιούρ (απλό ή γαλλικό) διάρκειας έως και 3 εβδομάδων, από το Vis à Vis Coiffure & nails, στην Αγία Παρασκευή (πλησίον μετρό Χαλανδρίου)!!
 Καλοκαιρινή Ανανέωση Τώρα επιλέγοντας το Πακέτο που επιθυμείτε!! 9€ για λούσιμο και χτένισμα (ίσιο ή φλου) ή 13€ για λούσιμο, χτένισμα (ίσιο ή φλου) και μανικιούρ (απλό ή γαλλικό) ή 19€ για λούσιμο, χτένισμα (ίσιο ή φλου), μανικιούρ (απλό ή γαλλικό) και πεντικιούρ (απλό ή γαλλικό), από το Vis à Vis Coiffure & nails, στην Αγία Παρασκευή (πλησίον μετρό Χαλανδρίου)!!
 49€ για μία Θεραπεία Brazilian Keratin Revolution για τέλεια και ίσια μαλλιά έως και 4 μήνες, που σταματά το φριζάρισμα, ενυδατώνει και αφήνει τα μαλλιά απίστευτα ευκολοχτένιστα!!! Στον μοντέρνο και υπέροχο χώρο του κομμωτηρίου Vis-a-Vis στην Αγ. Παρασκευή. Αξίας 180€. Έκπτωση 73%.


BANSKO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΕ 5ΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

 Μοναδική και Απολαυστική Απόδραση 5*...που θα σας μείνει Αξέχαστη με Ένα Υπερπολυτελές Πλήρες Πακέτο Διαμονής, στο Μαγευτικό & Πανέμορφο Bansko, από 20 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου, και για την Εορταστική Περίοδο της 26ης και 28ης Οκτωβρίου! Μόλις από 69 ευρώ για 2ήμερο ή 3ήμερο 2 Ατόμων σε Πολυτελή Junior Suite (45-60 m²) με Πλήρες Πακέτο Ημιδιατροφής & Δωρεάν Χρήση των Εγκαταστάσεων του Victoria Spa (Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, Χαμάμ, Σάουνα, Τζακούζι κ.α.) & Έκπτωση σε όλες τις Θεραπείες του Spa & Μια Φιάλη Κρασί και Φρούτα & Δωρεάν Χρήση Internet & Early Check in - Late Check Out ... στο Κοσμοπολίτικης Ατμόσφαιρας, Βραβευμένο και Ελληνικής Ιδιοκτησίας 5* Premier Luxury Mountain Resort στo Bansko της Βουλγαρίας! Η Απόλυτα Προσιτή Πολυτέλεια...για μία Αξέχαστη Εμπερία!!! 

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ " KALAMAKI & BIFTEKAKI " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ 9,90 ΕΥΡΩ

ΚΟΥΤΟΥΚΙ " ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ " ΣΤΗΝ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-MENU 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ " Ο ΜΑΡΚΟΣ Ο ΓΑΤΟΣ " & " ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΟΥΡΝΟΣ

 Η παράσταση Μάρκος ο Γάτος ανεβαίνει για 5η χρονιά στο θέατρο ΦΟΥΡΝΟΣ και μπορείτε να την παρακολουθήσετε με 10€ τα 2 άτομα! Με μηνύματα για την ευαίσθητη σχέση γονιού με παιδί, ειδικά μετά τον ερχομό ενός μικρού αδελφού, με την συμμετοχή όλων των παιδιών που παρακολουθούν την παράσταση, με πολύ χιούμορ, μουσική κούκλες και 2 ηθοποιούς, το έργο προσφέρει τρυφερές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους. Με την αγορά του κουπονιού αξίας 2€ εξασφαλίζετε την έκπτωση σας και στο ταμείο του θεάτρου θα πληρώσετε ακόμη 8€ τα 2 άτομα!
 Το Παράθυρο της Χαράς, παρουσιάζεται για 3η χρονιά στο θεατρο ΦΟΥΡΝΟΣ και εσείς έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε παρέα με τα παιδάκια σας με 10€ τα 2 άτομα!Πρόκειται για μια ιστορία για την έννοια των αλλαγών στη ζωή μας και της αληθινής φιλίας με πολύ μουσική και τραγούδια! Με την αγορά του κουπονιού αξίας 2€ εξασφαλίζετε την έκπτωση σας και στο ταμείο του θεάτρου θα πληρώσετε ακόμη 8€ τα 2 άτομα! 

ΣΕΤ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 195 ΕΥΡΩ

ΠΛΕΚΤΕΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΠΟΤΕΣ JUICY COUTURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΡΟΖ Η ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11.4 ΕΥΡΩ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ CALVIN KLEIN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 55 ΕΥΡΩ

ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΜΠΡΙΖΗ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "HAIR&BODY ANGEL SPA"