ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΓΟΥΡΙΑ 2015 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ 12 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

 Χειροποίητα γούρια για τη Νέα Χρονιά από το 61 Accessories- Silver Art!  16€ για ένα σετ με ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΓΟΥΡΙΑ της επιλογής σας, από την Raferi Digital. Το ιδανικό δώρο για τις γιορτές για εσάς και τους φίλους σας. Δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ με courier σε όλη την Ελλάδα. Από την εταιρεία RAFERI DIGITAL στην Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 25.50€. Έκπτωση 37% 16€ Μόνο, για Τρία (3) Μεταλλικά Γούρια για ο 2015, και με ΔΩΡΕΑΝ Πανελλαδικής Aποστολής στο Xώρο σας, από τη Raferi Digital! Επιλέξτε ανάμεσα από 12 Μοντέρνα και πολύ Όμορφα σχέδια το Γούρι της Αρεσκείας σας, για Εσάς και για Δώρο! Αρχικής αξίας 25.50€ - Έκπτωση 37%!!
 16€ για 3 μεγάλα Μεταλλικά Γούρια 2015, με δυνατότητα επιλογής από 12 διαφορετικά σχέδια, ιδανικό δώρο για τους ανθρώπους που αγαπάτε, με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή στο χώρο σας! Αρχική αξία 25,50€

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ MANICURE-PEDICURE/ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ-ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ-ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "PHOTO SENSE"

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ BOSE®AE2 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΑΝΤΡΙΚΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ & ΑΝΔΡΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ TOMMY HILFIGER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

 Aποκτήστε το απόλυτο δώρο για κάθε άντρα, ένα κομψό, διαχρονικό και αυθεντικό ρολόι του διάσημου οίκου Tommy Hilfiger με επιλογή από 3 σχέδια, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports" - έκπτωση έως 58%!!
 35€ για ένα (1) αντρικό δερμάτινο πορτοφόλι Tommy Hilfiger, εξαιρετικής ποιότητας και με εργονομικό σχεδιασμό, ιδανικό για ένα προσωπικό, κομψό και χρηστικό δώρο αυτές τις γιορτές, σε μαύρο ή σκούρο καφέ χρώμα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports", αρχικής αξίας 75€ - Έκπτωση 53%!!
 79€ για ένα (1) αντρικό ρολόι Tommy Hilfiger, από ανοξείδωτο ατσάλι, κάσα 42mm και με εντυπωσιακό κόκκινο καουτσούκ μπρασελέ, για να κρατάτε ώρα με στυλ και ακρίβεια, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports", αρχικής αξίας 189€ - Έκπτωση 58%!!


ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ " ΤΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ 7,5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

ΖΕΣΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΟΥΤΕΡ FLEECE NAUTICA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 34 ΕΥΡΩ

SAMSUNG GALAXY TAB 4 8.0" T335 LTE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 189 ΕΥΡΩ

ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΟΡΔΟΠΑΤΗ

 3ήμερο στην Ορεινή Αρκαδία για 2 στο πολυτελές Αρχοντικό Κορδοπάτη!
 Ορεινή Αρκαδία: 3ημερο για 2 στο πολυτελές Αρχοντικό Κορδοπάτη! 3ήμερο στην Ορεινή Αρκαδία για 2 στο πολυτελές Αρχοντικό Κορδοπάτη


 Διαμονή στο Αρχοντικό Κορδοπάτη και Ράφτινγκ στο Λάδωνα ή το Λούσιο Ποταμό! Από 89€ ανά άτομο για 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) στην Ορεινή Αρκαδία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, Ατμόλουτρο υδρομασάζ-χαμάμ σε όλους τους τύπους δωματίων, Πρωινό, Πεζοπορία, Δωρεάν επίσκεψη & ξενάγηση στο Μουσείο Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα, επίσκεψη & ξενάγηση/κέρασμα σε βιολογικό οινοποιείο, 50%  έκπτωση για είσοδο στο σπήλαιο Κάψια. Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες και γνωρίστε τα γραφικά χωριά της Αρκαδικής γης!

ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΜΕΝΟ ΧΡΥΣΤΟ 18Κ ΜΕ ΣΜΑΛΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 61 ACCESSORIES-SILVER ART

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015-ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,90 ΕΥΡΩ

" DYNASTY THE SHOW " ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕΤΡΑΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ CASABLANCA MUSIC HALL

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ-ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ-ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ-ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ " PARFAIT"

 Υποδεχτείτε την Νέα Χρονιά…με την Υπέροχη και Φημισμένη Υπογραφή του Διάσημου Parfait Λευκού Πύργου, στην Λεωφόρο Νίκης! Πρώτη Επιλογή μόλις με 7 ευρώ για Μια (1) Ολόφρεσκη Πρωτοχρονιάτικη Χειροποίητη Βασιλόπιτα με Φλουρί, με Αυθεντική Παραδοσιακή Κωνσταντινοπολίτικη Συνταγή και Αγνά Υλικά! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 8 ευρώ για Μια (1) Ολόφρεσκη Πρωτοχρονιάτικη Χειροποίητη Βασιλόπιτα με Φλουρί και Επικάλυψη πραγματικής Σοκολάτας με επιλογή από Μοναδικές Γεύσεις (Σοκολάτα Κουβερτούρα, Σοκολάτα Γάλακτος, Λευκή Σοκολάτα), με Αυθεντική Παραδοσιακή Κωνσταντινοπολίτικη Συνταγή και Αγνά Υλικά! 
 Μοναδικές Γλυκές Εορταστικές Απολαύσεις με Αυθεντικές Συνταγές, με την Υπέροχη και Φημισμένη Υπογραφή του Διάσημου Parfait Λευκού Πύργου, στην Λεωφόρο Νίκης! Πρώτη Επιλογή μόλις με 7,50 ευρώ για Ένα (1) kg Λαχταριστά Μελομακάρονα ή Ένα (1) Kg πεντανόστιμους Κουραμπιέδες με Φρέσκο Βούτυρο και Φρεσκοκαβουρδισμένο Αμύγδαλο σε Συσκευασία Δώρου με Υφασμάτινη Κορδέλα! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 8 ευρώ για Ένα (1) Kg Απολαυστικά Τυλιχτά Κεράσματα με επιλογή από Αγαπημένες Γεύσεις (Mon amour, Tia Maria, Tartufo, Πουράκι Nocciola, Γκοφρέ, Grand Marnier, κ.α) σε Συσκευασία Δώρου με Υφασμάτινη Κορδέλα! Τρίτη Επιλογή μόλις με 8 ευρώ για Ένα (1) Υπέροχο & Γευστικά Μοναδικό Ταψάκι Σιροπιαστών (Διαμέτρου 24εκ), με Επιλογή από Μπακλαβά ή Κανταΐφι ή Ποικιλία Σιροπιαστών σε Συσκευασία Δώρου με Υφασμάτινη Κορδέλα! 

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΜΟΛΟΥ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ "VAULT"

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΓΡΕΒΕΝΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ MILIONIS FOREST HOTEL

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΤΖΑΚΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΡΗΣ

ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΠΟ 58€ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

 Χαλάρωση και εναλλακτική εορταστική ατμόσφαιρα στην μεσσηνιακή Μάνη και στους επιβλητικούς Πέτρινους Πύργους "Mani Stone Towers", για 2 άτομα με διαμονή σε χώρο της επιλογής σας και με έκπτωση έως 31%!!
 Επισκεφτείτε τη μαγευτική Μάνη και τους Παραδοσιακούς Πέτρινους Πύργους Mani Stone Towers και απολαύστε ένα 3ημερο (2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα) από 58€!
 Μάνη! 39€ ανά διανυκτέρευση για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό, early check-in και late check-out και δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 3 ετών, για μία παραμυθένια απόδραση στους αναπαλαιωμένους πύργους του παραδοσιακού ξενώνα Οι Πύργοι της Εδέμ. Αξίας 80€. Έκπτωση 51%
 78€ για ένα παραμυθένιο τριήμερο για 2 άτομα στην γραφική Μάνη που θα σας μείνει αξέχαστο με ισχύ και την 28η Οκτωβρίου, με 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό, early check in και late checkout στο αναπαλαιωμένο παραδοσιακό χωριό 4**** οιΠύργοι της Εδέμ, αρχικής αξίας 180€ - Έκπτωση 57%!!

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ" ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 Η 4 ΑΤΟΜΩΝ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ " Η ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΥΟΝΙΣ

ΦΛΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΑ SNUGGIE ΜΕ ΜΑΝΙΚΙΑ ONE SIZE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 5,9 ΕΥΡΩ

 5,9€ για μία (1) πρακτική φλις κουβέρτα Snuggie με μανίκια, one size, σε 4 χρώματα (μπλε ή κόκκινο ή ροζ ή μαύρο), που θα χαρίσει άμεση ζεστασιά στις κρύες νύχτες του χειμώνα, με παραλαβή από το Byteshop στην Αθήνα και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας, αρχικής αξίας 14,9€ - Έκπτωση 60%!!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Ο ΣΑΡΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ "VAULT"

ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "AGUADOR'S" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 10€