ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΑΛΙΔΗΣ-ΧΟΛΙΔΗΣ-ΧΡΥΣΠΑ-ΣΤΙΚΟΥΔΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΙ 6 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ "VOX"

ΒΑΦΗ ΡΙΖΑΣ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "HAIR CENTER" ΣΤΗΝ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ



 10€ για 1 Κούρεμα, 1 Φορμάρισμα, 1 Θεραπεία αναδόμησης και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, για ξεχωριστό στυλ με έμφαση στην λεπτομέρεια από το κομμωτήριο Hair Center στην Αγία Παρασκευή. Αξίας 35€. Έκπτωση 71%. 

ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ-ΧΕΙΛΙΩΝ-ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΒΑΦΗ ΝΥΧΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "FACE&BODY DAY SPA" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Αναζωογονηθείτε!!!! Μόνο 19€ για μία μοναδική τριπλή περιποίηση με Γαλλικά ιαματικά προϊόντα Aquatonale που περιλαμβάνει μια Hot Chocolate Anti-aging Facial Treatment: Αντιρυτιδική σοκολατοθεραπεία προσώπου-λαιμού-ντεκολτέ-ώμων & Περιποίηση ματιών & Lip Fix και Hot & Cold Stones Facial Spa Massage: ειδικό αντιγηραντικό, θεραπευτικό μασάζ lifting-ανόρθωσης, με ζεστές και με κρύες πέτρες βασάλτη-μαρμάρου, με συνολική διάρκεια 90’, από το Κέντρο Αισθητικής Face & Body Day Spa στην Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 100€.

 Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά!!! Μόνο 25€ για ένα πλήρες πακέτο καταπολέμησης περιττού βάρους, για άνδρες και γυναίκες, από Διαιτολόγο-Διατροφολόγο που περιλαμβάνει 4 εξατομικευμένα εβδομαδιαία Προγράμματα Διατροφής, 2 Λιπομετρήσεις/Αναλύσεις Σύστασης Σώματος ΒΙΑ, 1 υπολογισμό Βασικού Μεταβολισμού και 4 συνεδρίες αύξησης του βασικού μεταβολισμού με Ηλεκτρονική Λιπόλυση - Μυϊκή Ανόρθωση - Σύσφιξη - Ενδυνάμωση και Λεμφική Παροχέτευση από το Face & Body Day Spa και τους εξειδικευμένους συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 280€. 


 Μόνο 10€ για μία Ημιμόνιμη Βαφή Νυχιών Lac Me στα χέρια ή στα πόδια με ειδική προστασία ενάντια στη UV ακτινοβολία, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και Δώρο ένα Σχηματισμό Φρυδιών από το Face & Body Day Spa στη Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 40€.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΠΟΛΗ"¨ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΕΠΙ ΚΟΛΩΝΩ"

ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ KING SARON HOTEL

 Καθαρά Δευτέρα στην Κόρινθο, στο 4 αστέρων King Saron Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 269€ από 540€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται κρασί, μπύρες και αναψυκτικά σε όλα τα γεύματα! Διασκεδάστε το Σαββατόβραδο με Ζωντανή Μουσική, την Κυριακή ξεφαντώστε με τους Prestige Band στο Αποκριάτικο party και ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας παρέχεται Σαρακοστιανός Μπουφές & γλέντι με Ζωντανή Μουσική!!! Αθλητικό Παιδικό Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια και Mini club με δημιουργική απασχόληση υπό την επίβλεψη παιδαγωγών, για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ DELIVERY ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΤΕΣΤ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BODY AND HEALTH" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ&2 ΠΑΙΔΙΩΝ

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

PERSONAL TRAINING ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10€ ΣΤΟ MYSTIC NEVERLAND ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

 10€ για ένα μοναδικό μάθημα WOMEN CROSSFIT PERSONAL TRAINING διάρκειας 60', που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Είναι κυκλική προπόνηση ειδικά διαμορφωμένη στις ανάγκες του κάθε ατόμου με βασική δομή: ζέσταμα, τεχνική της ημέρας και αποθεραπεία. Από τον Εναλλακτικό Διαδραστικό Πολυχώρο MYSTIC NEVERLAND REIKI ACADEMY, MEDITATION and HEALTH CENTER στον Πειραιά. Αρχικής αξίας 50€. Έκπτωση 80%

 10€ για ένα μάθημα WOMEN CROSS FIT PERSONAL TRAINING διάρκειας 60'!! Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και ενδείκνυται για ειδικές ομάδες πληθυσμού οι οποίες έχουν μυοσκελετικά προβλήματα. Το personal training βελτιώνει την κινητικότητα στις αρθρώσεις, προσφέρει ενδυνάμωση στους μυς και δυναμώνει το καρδιοαναπνευστικό σύστημα. Αποκλειστικά από τον Εναλλακτικό Διαδραστικό Πολυχώρο "Mystic Neverland" στον Πειραιά. Αρχικής Αξίας 50€. Έκπτωση 80%.


ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΥΡΙΑΝΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Μία Νέα Ποιοτική Θεατρική Παράσταση ... με Τιμή GoodDeals στο Θέατρο Αθήναιον, στο κέντρο της πόλης μας! Μόλις 12 ευρώ (μόνο 6 ευρώ κατά άτομο) για Δύο (2) Last Minute Εισιτήρια της Εξαιρετικής Παράστασης Ψυχολογία Συριανού Συζύγου με τους Μοναδικούς Ιωσήφ Ιωσηφίδη και Ειρήνη Μουρελάτου από το ομώνυμο Δραματοποιημένο Διήγημα του Εμμανουήλ Ροΐδη! Ένα Υπέροχο Ποιοτικά Έργο, με σπουδαίες Ερμηνείες, όπου με το δηκτικότατο Χιούμορ του Συγγραφέα ίσως Αναθεωρήσετε τις Απόψεις σας για τον Έρωτα και το Γάμο! 

ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ Η ΚΟΛΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ CHRISTIN

ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ POP ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΡΟΖΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΝ CAVA HALARI

ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ CATS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Υποδεχτείτε το πιο Διάσημο Μιούζικαλ όλων των Εποχών!!! Μόλις από 35 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο Διακεκριμένων, Προνομιακών και Λοιπών Θέσεων για το Πολυαναμενόμενο Μυθικό Μιούζικαλ CATS του Κορυφαίου Συνθέτη Andrew Lloyd στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης! Η Παράσταση που έχει Μαγέψει 50.000.000 Θεατές, σε 26 Χώρες και 300 Πόλεις σε όλον τον Κόσμο, με την πιο Εκρηκτική Συνάντηση Μουσικής, Χορού, Τραγουδιού και Ποίησης στην Ιστορία του Μιούζικαλ, στο Μεγαλύτερο Καλλιτεχνικό Γεγονός της Χρονιάς στη χώρα μας! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΛΑΝΤΙΝ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

 Μόλις 10 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 5 ευρώ κατά άτομο) της Εκπληκτικής Θεατρικής Παιδικής Παράστασης ΑΛΑΝΤΙΝ, βασισμένη στα Παραμύθια της Ανατολής Χίλιες και μια Νύχτες σε Σκηνοθεσία της καταξιωμένης Ταμίλλας Κουλίεβα για Μία και Μοναδική Παράσταση, στο Θέατρο Κολοσσαίον, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου! Μια Ευρηματική Θεατρική Παράσταση, γεμάτη Περιπέτεια, Μυστήριο, Μαγεία, Ειδικά Εφέ, Χιούμορ, Χορό, Ζωντανή Μουσική και Τραγούδι που θα Μαγέψει και θα Κερδίσει τις Καρδιές σας!!! 

Πολύτιμη Προσφορά Καριέρας και όχι μόνο με Επαγγελματική Κατάρτιση & Εκπαίδευση για Άμεση Επαγγελματική Αποκατάσταση και Ανέλιξη αλλά & για την Προσωπική σας Περιποίηση, Άμεσα, Ποιοτικά, Κατάλληλα & Οικονομικά! Μόλις 29,90 ευρώ για Εκπαιδευτικά Σεμινάρια στους Τομείς της Αισθητικής και των Εναλλακτικών Θεραπειών (Μανικιούρ - Πεντικιούρ, Μακιγιάζ, Massage, Ρεφλεξολογία, Face Painting, Πρώτες Βοήθειες, κ.α.), με την Υπογραφή του Εξειδικευμένου Team του Τμήματος Σπουδών του Υπερσύγχρονου Κέντρου Αισθητικής & Ιατρικής Αισθητικής Beauty Tec στην Δελφών! Μπες στον Μαγικό Κόσμο της Ομορφιάς και της Αισθητικής, ...όχι ως Θεατής…αλλά ως Επαγγελματίας!

 Πολύτιμη Προσφορά Καριέρας και όχι μόνο με Επαγγελματική Κατάρτιση & Εκπαίδευση για Άμεση Επαγγελματική Αποκατάσταση και Ανέλιξη αλλά & για την Προσωπική σας Περιποίηση, Άμεσα, Ποιοτικά, Κατάλληλα & Οικονομικά! Μόλις 29,90 ευρώ για Εκπαιδευτικά Σεμινάρια στους Τομείς της Αισθητικής και των Εναλλακτικών Θεραπειών (Μανικιούρ - Πεντικιούρ, Μακιγιάζ, Massage, Ρεφλεξολογία, Face Painting, Πρώτες Βοήθειες, κ.α.), με την Υπογραφή του Εξειδικευμένου Team του Τμήματος Σπουδών του Υπερσύγχρονου Κέντρου Αισθητικής & Ιατρικής Αισθητικής Beauty Tec στην Δελφών! Μπες στον Μαγικό Κόσμο της Ομορφιάς και της Αισθητικής, ...όχι ως Θεατής…αλλά ως Επαγγελματίας! 

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΡΑΘΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Για Ένα Πλήρες Απολαυστικό Γεύμα Δύο ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο, με Εξαιρετικά Κυρίως Πιάτα, Μοναδικά Ορεκτικά, Υπέροχες Σαλάτες και όχι μόνο...στον Όμορφο Χώρο του Φημισμένου Μεζεδοπωλείου Μάραθος στα Λαδάδικα στο κέντρο της πόλης! Απολαύστε Γευστικούς Μεζέδες και ιδιαίτερα Πιάτα, που τέρπουν τους Ουρανίσκους και Απογειώνουν τις Αισθήσεις σας, με Γεύσεις Οικίες, που ξυπνούν Αναμνήσεις και σας συστήνουν Εμπνευσμένους Συνδυασμούς!!! 

STAN&ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΡΑΤΕΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "VILLA ANNILENA"

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ REVOFLEX XTREME ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 22,9€

ΖΑΓΟΡΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΜΑΧΑΛΑΣ"

ΣΕΤ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ-ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 37 ΕΥΡΩ

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ-ΑΝΑΤΟΛΟΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ "ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ"

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "HOTEL GALAXY"

ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ -ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΖΑΝΗΣ&ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ OLYMPUS THEA HOTEL ΜΕ 129€

 129€ από 180€ το άτομο για All Inclusive τριήμερη οδική εκδρομή στα καρναβάλια της Κοζάνης και του Τυρνάβου, που περιλαμβάνει Mεταφορά, Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο και Ημιδιατροφή στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο "Olympus Thea Boutique Hotel & Spa"!

 129€ το άτομο για 3 ημέρες-2 νύκτες, για μία ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ. Ελάτε να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε τα Καρναβάλια της Κοζάνης και του Τυρνάβου από 01/03/2014 έως 03/03/2014. Η προσφορα περιλαμβανει διαμονή στο OLYMPUS THEA BOUTIQUE HOTEL 4*, σε δίκλινο δωμάτιο ΜΑΖΙ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (πρωινο και δειπνο) και ολες τις μεταφορές-εκδρομές του προγράμματος με πούλμαν. Από το ταξιδιωτικό γραφείο MEGIA TRAVEL. Αρχικής αξίας 180€. Έκπτωση 28%



 Αποκριάτικη οδική εκδρομή για την περίοδο 01-03 Μαρτίου!! Ταξιδέψτε, διασκεδάστε και να γνωρίστε τα Καρναβάλια Κοζάνης και Τυρνάβου! Με διαμονή στο ξενοδοχείο Olympus Thea σε δίκλινο δωμάτιο για 2 διανυκτερεύσεις και ημιδιατροφή μόνο 129 ευρώ!!