ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΧΑΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 22€/ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "FERENIKI HOLIDAY RESORT&SPA"

 Διακοπές στην Κρήτη: Από 22€ το άτομο για Διανυκτέρευση All Inclusive με 3 γεύματα την ημέρα στο καταπληκτικό ''Fereniki Holiday Resort & Spa'' στα Χανιά! ...Γιατί η οικονομική διαμονή σε ποιοτικά ξενοδοχεία δεν είναι πλέον πολυτέλεια μόνο των ξένων! Δυνατότητα κράτησης ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων!
 Χανιά - Φαγητό: 20€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στα Εστιατόρια Αποστόλης. Με τη θάλασσα να απλώνεται μπροστά στα πόδια σας και με μαγευτική θέα, η ψαροταβέρνα του Αποστόλη θα σας προσφέρει μοναδικές γεύσεις! 
 Χανιά - Φαγητό: 20€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στο Θρούμπι στη Λαδόκολλα. Απολαύστε φρέσκα κρεατικά, σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον!
 Χανιά - Φαγητό: 25€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στο Μεζεδοπωλείο Γλωσσίτσες! Οι γευστικές διαδρομές βγάζουν… γλώσσα και συνδυάζουν την εμπειρία με απόλυτη δημιουργικότητα. 

 Χανιά - Φαγητό: 18€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στο 63ο Μεζεδοσχολείον. Σπουδάστε τους μεζέδες μας που θα σας μείνουν αξέχαστοι!

ΝΑΞΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ NAXOS HOLIDAYS ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΑΠΟ ΣΑΤΕΝ ΚΟΡΔΟΝΑΚΙ&ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ 24Κ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΤΕΧΝΗ&ΚΟΣΜΗΜΑ"

 Για ένα όμορφο βραχιόλι από σατέν κορδονάκι (μακραμε) με κεραμικές χάντρες και επίχρυσο (24 καράτια) στοιχείο με σμάλτο. Με δωρεάν πανελλαδική αποστολή και την εγγύηση ποιότητας του οίκου "τέχνη & κόσμημα"! 
 Για ένα μοναδικό ζευγάρι Σκουλαρίκια 24 καρατίων (επιχρυσωμένο ασήμι 925ο) με πολύχρωμο ημιπολύτμο λίθο (αχάτη) στα 0,8 του καρατίου, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στο χέρι. Με δωρεάν πανελλαδική αποστολή και την εγγύηση ποιότητας του οίκου "τέχνη & κόσμημα"!

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΙΟ-ΙΟΥΝΙΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ELEFTHERIA HOTEL"

 129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο στην πανέμορφη Αγία Μαρίνα στα Χανιά της Κρήτης, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο στο Eleftheria Ηotel! Παρέχεται Ημερήσια χρήση της Sauna, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!!! 

ΝΑΟΥΣΑ ΠΑΡΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 35€/ΜΕΡΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ANEMOMYLOS APARTMENTS"

ΔΥΟ ΜΠΥΡΕΣ KAISER 500ML ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "CENTRAL PARK COCTAIL BAR" ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ KERATINE TREATMENT ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "GAROS"

ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ SOLARIUM ΜΕ 3€ ΣΤΟ GOLDEN BEAUTY ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MEDICAL ESTHETICS"

ΑΦΟΡΑ&ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ ASWF ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ Ι.Χ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 99€

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "COSMOS CLUB"

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MOUNDA BEACH HOTEL"

PHOTOBOOK 26 Η 40 ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MYIKONA.GR"