ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΠΛΥΣΙΜΟ-ΡΑΨΙΜΟ ΤΕΝΤΩΝ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ/ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ "FIX LIVE"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/COCTAILS "MELI MELO-CAFE BAR"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΑΝΔΡΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΜΠΥΡΑ/ΚΡΑΣΙ/ΠΟΤΟ/CAFE "BAR ΤΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ"

Ερωτική Πρόσκληση, Απολαυστικής και Μοναδικής Διασκέδασης, με Μαγευτικά Μουσικά Ταξίδια, Ανεπανάληπτα Events και όχι μόνο στο αγαπημένο Bar του Ερωτικού στη Σταυρούπολη! Πρώτη Επιλογή μόλις με 10 ευρώ για Μία (1) Φιάλη Ιταλικού Κρασιού ή Δύο (2) Αλκοολούχα Ποτά & Ένα (1) Γευστικότατο Plateau Τυριών - Αλλαντικών για Δύο άτομα! Δεύτερη Eπιλογή μόλις με 1,50 ευρώ (από 3 ευρώ) για Ένα (1) Cafe ή Ρόφημα της Επιλογής σας! Τρίτη Eπιλογή μόλις με 2 ευρώ (από 5 ευρώ) για Μία (1) Μπύρα! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ-ΘΗΒΑΙΟΣ&MR HIGHWAY BAND

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ/PERSONAL TRAINING/POWER PLATE-ZUMBA

Απαλλαγείτε από τα Κιλά των Γιορτών & Αποκτήστε το Σώμα των Ονείρων σας, με το Απόλυτα Ολοκληρωμένο 3μηνο Πρόγραμμα Γυμναστηρίου, με Personal Training και όχι μόνο, που περιλαμβάνει: Έξι (6) Συνεδρίες Power Plate & Χρήση όλων των Οργάνων - Μηχανημάτων Ενδυνάμωσης (Διάδρομοι-Ποδήλατα-Ελλειπτικά-Ελεύθερα Βάρη, κ.α.) & 3μηνο Πρόγραμμα σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας (Zumba, Pilates, Yoga, Aerobics, Virtual Spinning, κ.α) & Ολοκληρωμένο 3μηνο Πρόγραμμα Διατροφής & Τρεις (3) Λιπομετρήσεις & Έξι (6) Συνεδρίες Solarium Mega Sun με την εγγύηση δυναμικού αποτελέσματος του Γυμναστηρίου Escape - Health & Nutrition Club στην Καλαμαριά!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΦΛΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:BLUETOOTH ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ HANDS FREE

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:APOLLON U544 ANDROID HDMI SMARTV MINI PC

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΣΕ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΧΕΔΙΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ FACE PAINTING-THEATRE MAKE UP&SPECIAL EFFECTS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΚΕΥΕΣ PEDI SPIN ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΛΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:SMART CAROUSEL ORGANIZER

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΕΤ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ GINSU 2000/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:TABLET WONDER MEDIA WM8650

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΟΛΥΚΟΦΤΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ&ΦΡΟΥΤΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ ΤΖΑΚΙΟΥ&ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ PORTABLE TRAVEL USB KIT 15 IN 1

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΔΡΙΚΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΙ NAUTICA-ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ-ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ-ΠΑΛΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ-ΠΙΕΡΙΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "EMOTIONS COUNTRY RESORT"

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ:ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "3* PIRIES HOTEL"

ΜΠΑΝΣΚΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "SPA HOTEL EMERALD"

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ


Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 28 Φεβρουαρίου - 3 Μαρτίου, μόνο με 80 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.
Τριήμερο της Κ. Δευτέρας στην Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 14-18 Μαρτίου, μόνο με 119 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.
Τριήμερο της Κ. Δευτέρας στην Κωνσταντινούπολη από Αθήνα 14-18 Μαρτίου, μόνο με 160 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.
25η Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 21-25 Μαρτίου, μόνο με 119 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.
25η Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη από Αθήνα 21-25 Μαρτίου, μόνο με 160 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.

ΜΑΝΗ-ΝΕΟΣ ΟΙΤΥΛΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΠΛΑΓΙΑΚΙ"

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΠΕΔΙΝΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ELLOPIA POIONT"

BANSKO:ΓΕΝΑΡΗΣ-ΦΛΕΒΑΡΗΣ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


Διαμονή στο Bansko 15-17 Φεβρουαρίου με 40 ευρώ για δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
Διαμονή στο Bansko 8-10 Φεβρουαρίου με 40 ευρώ για δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
Διαμονή στο Bansko 1-3 Φεβρουαρίου με 40 ευρώ για δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
Διαμονή στο Bansko 25-27 Ιανουαρίου με 40 ευρώ για δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
Διαμονή στο Bansko 18-20 Ιανουαρίου με 40 ευρώ για δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
Διαμονή στο Bansko 17-20 Ιανουαρίου με 60 ευρώ για δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Διαμονή στο Bansko 31 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου με 60 ευρώ για δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

ΜΑΛΤΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΑΘΗΝΑ:ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ/DELIVERY "PIZZA EVANS"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ-ΜΠΟΥΛΑΣ-ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ " Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ"

Προλάβετε! Διασκεδάστε στις 11/01 & στις 12/01 με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Σάκη Μπουλά και Μιχάλη Χατζηγιάννη! 10€ για τραπέζι έξι (6) ατόμων, για να διαπιστώσετε ποιός είναι ''Ο Καλός, ο Κακός κι ο Άσχημος''. Ισχύει για την Παρασκευή & Σάββατο 11/01 & 12/01! Δίνετε επιπλέον 120€ στο μαγαζί από αρχική τιμή 240€. Έκπτωση 46%. To σχήμα πλαισιώνουν ο μοναδικός Γ. Μάγκας, με το κλαρίνο του διαχρονικού Johnny Βαβούρα, η πολλά υποσχόμενη Βαλάντω και φυσικά η γνωστή σε όλους μας τηλεοπτική Τασούλα!

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ-Η ΚΙΤΡΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΣΙΝΕΜΑ "CINE ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ"