ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Mr GREEDY

Γεια σας,

Μετά την χθεσινή επιτυχία στον τελικό με το τελικό σκορ 3-1 αλλά και το χ στο ημίχρονο θα επενδύσω λίγα απο τα κέρδη στο παρακάτω συστηματάκι που ζητάω 4άδες και την 6άδα.. Κοστίζει 35 ευρώ (απο 2 ευρώ στις 15 4άδες και 5 ευρώ στην 6άδα) ενώ η απόδοση του είναι 362 στην Betfair σε σχέση με το 208 στον ΟΠΑΠ...

Καλή τύχη

1

Huddersfield v Peterborough (1@ 2.62)

2

Aalesunds v Viking (2@ 3.3)

3

Hodd v Sandnes Ulf (2@ 4.26)

4

Sogndal v Valerenga (2@ 2.45)

5

Tromso v Brann (1@ 1.78)

6

Xerez v Celta Vigo (2@ 2.24)

6-Folds

Selections

Odds

Stake

Potential win

1,2,3,4,5 and 6

362.86

€3.00

BOWLING ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Προσφορά Ημέρας €10 για δέκα (10) παιχνίδια Bowling στο Strike Bowling Ελευσίνας, αρχικής αξίας €54. Έκπτωση 81%. Αξέχαστες ώρες παιχνιδιού και χαλάρωσης για μικρούς και μεγάλους στον πιο μοντέρνο πολυχώρο διασκέδασης και ψυχαγωγίας!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ " ECO CLEAN CAR " ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ


ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ " ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ " ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ ΑΘΗΝΑ

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

25€ για ένα Απολαυστικό Μενού 2 δυο ατόμων Με Ελεύθερη Επιλογή απo τον Κατάλογο στο Παραδοσιακό Μεζεδoπωλείο Το Πιθάρι στα Άνω Πατήσια! Νοστιμιές και Μυρωδιές απο άλλη Εποχή που ''σπάνε τη μύτη'' σε Όλη την Πλατεία! Μία Γευστική Εμπειρία που θα Παραδεχτούν και οι πιο Απαιτητικοί! Δοκιμάστε την... Αρχικής Αξίας 50€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 50%

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ

398€ από 550€ για 7 ημέρες για 1 άτομο στις αλησμόνητες πατρίδες της Μικράς Ασίας (Κεσσάνη – Καλλίπολη – Λαμπσάκι – Προύσα – Καππαδοκία – Προκόπι – Άνταβαλ – Φλόγητα – Σύλλατα – Σήμαντρα -Μουδανιά), σε ξενοδοχεία Α' κατηγορίας με πρωινό, 6 γεύματα και επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό!


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΣ " ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ ΑΘΗΝΑ

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Τρέχουσα Προσφορά : 25€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων με 1 σαλάτα, 2 ορεκτικά, 2 κυρίως πιάτα, 2 γλυκά και 1/2 κιλό κρασί ή 2 αναψυκτικά , από το παρεΐστικο μεζεδοπωλείο " Τα Μανιτάρια" στο Χολαργό, αξίας 52€ - έκπτωση 52%. Ο κήπος του αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για να περάσετε δροσερά τις καλοκαρινές σας βραδιές! 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Σημερινή προσφορά:ΔΩΡΕΑΝ 1500€ σε διακοπές! ΔΩΡΕΑΝ 7 διανυκτερεύσεις αξίας 700€ σε Σουίτα 2 ατόμων στα Κανάρια Νησιά με αγορά 4 κουπονιών!! 99€ για εκπτωτικό κουπόνι αξίας 400€ για 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ σε Σουίτα 2 ατόμων Κρήτη (παιδιά δωρεάν) το οποίο θα μπορείτε να το εξαργυρώσετε ώς εκπτωτικό κουπόνι και με Σουίτα στην ΙΣΠΑΝΙΑ αν δεν θέλετε να πάτε Κρήτη!!! Συνολικό κέρδος προσφοράς με την αγορά 4 κουπονιών 1500€ για διακοπές!!!!

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ



Έκπτωση 42%: 9,9€ για να φάτε στο πλέον γνωστό και φημισμένο ψητοπωλείο "Μαλλιώρας Κοντοσούβλι" στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Μενού για 2 άτομα με Ρόκετ κοτόπουλο μερίδα ή Ρόκετ χοιρινό μερίδα και σαλάτα Caesar's. Αρχική Αξία 200 €

 

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΘΕΙΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " AKTAION RESORT "

Deal:

Eιδυλλιακές διακοπές δύο (2) ατόμων σε bungalows με πρωινό, φρούτα & κρασί καλωσορίσματος δίπλα στη θάλασσα στο 4ων αστέρων ξενοδοχείο «Aktaion Resort» με θέα το πανέμορφο Γύθειο, συνδυάζοντας τη διαμονή σας µε εξορμήσεις στις φυσικές ομορφιές της περιοχής.- 139€ για 2 διανυκτερέυσεις από 310€, Έκπτωση 55% ή- 198€  για 3 διανυκτερέυσεις από 450€, Έκπτωση 56%


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ( ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΥΘΕΙΟ " DIAMOND PALACE ")ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.


 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ " DEPARTURE BLVD "

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Ζώνη Προσφορών : €144 ευρώ για ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής σε πόλη της Ευρώπης και δύο (2) διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων με την απόκτηση μιας ηλεκτρονικής e-συνδρομής (αποστολή του περιοδικού ηλεκτρονικά μέσω email) δύο (2) ετών στο μηνιαίο ταξιδιωτικό περιοδικό departure blvd, συνολικής αξίας €450. (έκπτωση 67%)! Με κάθε κουπόνι γίνεστε μέλος στο blvd world και παίρνετε αυτόματα μέρος στη μεγάλη κλήρωση για ένα αξέχαστο 3ήμερο ταξίδι στο Λονδίνο για 2 άτομα. Limited special offer!

  

Κλίκαρε εδώ για να δεις και άλλες προσφορές ταξιδιών στο εξωτερικό !