ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ / ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ MANICURE / ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ANGEL SPA ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Ένα μοναδικό Deal σε μοναδική τιμή !!!!! Αποτρίχωση με IPL Laser μόνο με 12€ σε Full Πρόσωπο (άνω χείλος, παρειές, πηγούνι) και ΔΩΡΟ Αποτρίχωση σε Μασχάλες και Μπικίνι, από το εξειδικευμένο Κέντρο Αισθητικής Angel Spa στη Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 100€.
 Όμορφα νύχια Μόνο με 9€!!! Δύο Ημιμόνιμα Manicure (χρώμα ή γαλλικό), διάρκειας 3 εβδομάδων και με προϊόντα χωρίς τοξικά και χημικά. Η χαμηλότερη τιμή της αγοράς και χωρίς έκπτωση στην ποιότητα από το εξειδικευμένο Κέντρο Αισθητικής Angel Spa στη Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 25€. Προλαβαίνετε να Βάλετε τέρμα στην ανεπιθύμητη τριχοφυία!!! Αποτελεσματική αποτρίχωση Μόνο με 16€ ,με IPL Laser τελευταίας γενιάς, σε όποιο μέρος του σώματος σας θέλετε, για Γυναίκες και Άντρες, από το εξειδικευμένο Κέντρο Αισθητικής Angel Spa στη Θεσσαλονίκη. Νυφικό Μακιγιάζ!!99€ από 350€ για ένα (1) νυφικό μακιγιάζ στο χώρο σας ή στο χώρο του Angel Spa και ένα (1) δοκιμαστικό μακιγιάζ στο χώρο του Angel Spa, με επώνυμα υποαλλεργικά προϊόντα και με σταθεροποιητικό ορό για αναλλοίωτο μακιγιάζ διάρκειας 24ωρών, από το Angel Spa στη Θεσσαλονίκη. Δώρο ενυδάτωση και αναζωογόνηση προσώπου με κρέμες κολλαγόνου και υαλουρονικού για σφριγηλότατα της επιδερμίδας, 10 μέρες πριν το νυφικό μακιγιάζ. Έκπτωση 72%!!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ PARKING LAND Ε Ν.ΣΜΥΡΝΗ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΑΧΑΡΝΕΣ ΚΑΙ ΒΥΡΩΝΑ

 39€ για έναν πλήρη βιολογικό εσωτερικό καθαρισμό, μια απολύμανση και αποστείρωση, ένα εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι και εξωτερικό κέρωμα για γυάλισμα και αδιαβροχοποίηση με χρήση επαγγελματικών προϊόντων 3Μ, για να απολαμβάνετε ένα πραγματικά καθαρό αυτοκίνητο σαν καινούριο στα καταστήματα Parking Land στη Ν. Σμύρνη και τον Βύρωνα. Αξίας 122.50€. Έκπτωση 68%.
 6€ από 18€ για ολοκληρωμένο πλύσιμο αυτοκινήτου στο χέρι (μέσα - έξω) που περιλαμβάνει ενυδάτωση πλαστικών και δερμάτινων επιφανειών με γαλάκτωμα & εξωτερικό κέρωμα 6 μηνών για αδιαβροχοποίηση και γυάλισμα, από τα ''Parking Land'' σε Αθήνα, Ν. Σμύρνη & Βύρωνα - έκπτωση 67%!
 6€ για ένα πλήρες πλύσιμο του αυτοκινήτου σας στο χέρι (μέσα–έξω), ενυδάτωση πλαστικών/δερμάτινων επιφανειών με γαλάκτωμα, γυάλισμα ζαντών, εξωτερικό κέρωμα και αδιαβροχοποίηση με τα επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα Brite n’ Shine, για να λάμπει το αυτοκίνητο σας από καθαριότητα, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Parking Land, στην Νέα Σμύρνη. Αξίας 18€. Έκπτωση 67%.

ΕΛΕΓΧΟΣ-ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ&ΝΕΦΡΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΞΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

 17€ Μόνο για ένα Υπερηχογράφημα Θυρεοειδούς ή 22€ για έναν Αιματολογικό Έλεγχο (Τ3, Τ4, TSH), στο σύγχρονο πολυϊατρείο της Αξονικής Αθηνών! Ελέγξτε τον Θυρεοειδή σας, τώρα σε Απίστευτη τιμή, με την σιγουριά και την ασφάλεια από άριστα εκπαιδευμένους ιατρούς και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας! Αρχικής Αξίας 49€ και 101€ - έκπτωση έως 78%
 Ελέγξτε το Θυρεοειδή σας μόνο με 17€ από 55€ για έναν Υπέρηχο Θυρεοειδούς ή 22€ από 101€ για έναν Ολοκληρωμένο Αιματολογικό Έλεγχο (Τ3, Τ4, TSH), από το σύγχρονο Πολυϊατρείο Αξονική Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας (πλησίον πλατεία Αμερικής)!


ΣΙΘΩΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 75€ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "MARIA KARGA'S GUEST HOUSE"

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΝΤΙΓΟΝΗ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΗΠΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 5 ευρώ κατά άτομο) για το Φημισμένο και Διαχρονικό Αριστούργημα του Σοφοκλή, Αντιγόνη σε Μετάφραση Ελένης Μερκενίδου και Σκηνοθεσία Παύλου Δανελάτου στο Υπαίθριο Θέατρο Θερινή Αυλαία (εντός Δ.Ε.Θ.), την Δευτέρα 25 Αυγούστου! Μετά τις Δύο Ιδιαίτερα Επιτυχημένες Παραστάσεις του Έργου στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου, η Καλλιτεχνική Ομάδα Omerta Theatre σας Προσκαλεί να Απολαύσετε με Στέγη τον Μαγευτικό Έναστρο Ουρανό, μία Διαφορετική Προσέγγιση της Αντιγόνης που θα σας Μαγέψει! 

ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ NESPRESSO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20,9 ΕΥΡΩ

ΩΡΕΟΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "PORTO CAIRIS HOTEL"

 Διακοπές Στην Καταπράσινη Βόρεια Εύβοια για την περίοδο του Ιουλίου & του Αυγούστου!!109€ από 182€ για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων για την περίοδο του Ιουλίου & 129€ από 210€ για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων για την περίοδο του Αυγούστου στο Porto Cairis hotel που βρίσκεται στην πανέμορφη κωμόπολη των Ωρεών της Εύβοιας. Οι Ωρεοί είναι το ιδανικό ορμητήριο για να γνωρίσετε τη πανέμορφη Βόρεια Εύβοια!! Έκπτωση 40%!!

ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ RAXEVSKY ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 59 ΕΥΡΩ

ΣΕΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ(ΑΡΓΑΛΕΙΟΣ) ΓΙΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ-ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ-ΚΟΛΙΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,9€

SAHARA LOUNGE CAFE BAR ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

 Λιβανέζικο - Sahara Lounge Bar Café στη Γλυφάδα! 28€ για ένα menu 2 ατόμων, με σαλάτα, ορεκτικά, κυρίως πιάτα, κρασί, επιδόρπιο & τσάι ή αραβικό καφέ, συνδυασμένα με εξαιρετικές γεύσεις ναργιλέ και παραδοσιακό χορό της κοιλιάς, στο "Sahara Lounge Bar Café" στη Γλυφάδα, αρχικής αξίας 65€ - Έκπτωση 57%!!
 Γευστικό ταξίδι στον Λίβανο! 19€ για ένα γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων από Δευτέρα έως Πέμπτη με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, από το πολυτελές "Sahara Lounge Bar" στη Γλυφάδα, αξίας 35€ - έκπτωση 46%

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΕΞ'ΑΡΧΗΣ" ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ 15.90€

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ "ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ" ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο της πολυαναμενόμενης Κορυφαίας Διαχρονικής Κωμωδίας του Αριστοφάνη Λυσιστράτη, με την Μεγαλοφυέστερη Σύλληψη Αντιπολεμικής Κωμωδίας του Παγκόσμιου Θεάτρου, σε Σκηνοθεσία του Ανατρεπτικού Τσέζαρις Γκραουζίνις, με τους Αγαπημένους Μαρία Καβογιάννη, Αντώνη Λουδάρο, Καίτη Κωνσταντίνου, Θανάση Τσαλταμπάση, Νάντια Κοντογεώργη και πολλούς ακόμη Σπουδαίους Ηθοποιούς για 3 Μοναδικές Παραστάσεις, στη Θεσσαλονίκη στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών την Πέμπτη 28 Αυγούστου, στη Σίβηρη, στο Αμφιθέατρο Σίβηρης το Σάββατο 23 Αυγούστου και στο Θέατρο Λόφου στο Κιλκίς την Τετάρτη 27 Αυγούστου! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!