ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ-ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ-ΣΥΣΦΙΞΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ SMARTPHONE-GPS/ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΦΡΟΥ/ΑΛΟΙΦΕΣ/ΚΕΡΙ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ&ΣΤΥΛΟ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


8,90 ευρώ για 2 διορθωτικά στυλό γρατζουνιών Fix it pro για να απαλλαγείτε από τις αντιαισθητικές γρατσουνιές στην επιφάνεια του αυτοκινήτου σας, αξίας 19,50 ευρώ - έκπτωση 54,4%, από την tv-products.gr. Δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!
19,9€ για ένα σετ εξωτερικής περιποίησης αυτοκινήτου που περιλαμβάνει σαμπουάν ενεργού αφρού, αλοιφή εξαφάνισης γρατσουνιών και φυσικό κερί γυαλίσματος με Δώρο ένα σκουπάκι καθαρισμού του εσωτερικού και του εξωτερικού του αυτοκινήτου και δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής από το ''Auto Βήχος'' στον Πειραιά, αρχικής αξίας 30€ - Έκπτωση 34%!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΤΡΑΠΟΥΛΕΣ-ΜΑΡΚΕΣ-ΤΣΟΧΕΣ "POKER SET"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΘΗΚΕΣ ΠΟΤΗΡΙΟΥ-ΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ/TABLET PC/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ-ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΞΙΝΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΨΗΦΙΑΚΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΦΕΤΙΕΡΕΣ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΚΑΦΕ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ/ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ "CROW RUNNER-08"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣΑΖ/ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΠΟΔΙΩΝ

ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ/ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΦΟΘΣ BAVARIA

ΣΗΤΕΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ANAGENNISI STUDIOS&APTS"

ΜΠΑΝΓΚΟΚ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "IRIS HOTEL"

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ(ΚΑΜΑΡΙ):ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "SWEETHEART STUDIOS"

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΑΜΑΔΡΥΑΣ *"

89€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε Double Deluxe Room με τζάκι, σπιτικό πρωινό και δυνατότητα Early Check In και Late Check Out στο Πολυτελές Αρχοντικό Αμαδρυάς 4* Luxury Maison & Spa στο Ελατοχώρι Πιερίας! Αρχική αξία 180€!!!
Για Μαγευτική 3ήμερη Ανοιξιάτικη Απόδραση με 2 Διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε Double Deluxe Room με Τζάκι, Σπιτικό Πρωινό και δυνατότητα Early Check in - Late Check Out στο Πολυτελές Αρχοντικό Αμαδρυάς 4* Luxury Maison & Spa… στο Ελατοχώρι Πιερίας, στους Πρόποδες του Χιονοδρομικού Κέντρου με Μαγευτική Θέα το Πανόραμα των Κορυφών του Ολύμπου και το Απέραντο Γαλάζιο του Θερμαϊκού! 

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ(ΠΕΡΙΒΟΛΟΣ):ΔΙΑΜΟΝΗ "METEORA STUDIOS"

ΠΑΡΟΣ(ΝΑΟΥΣΑ):ΔΙΑΜΟΝΗ "ANEMONI STUDIOS"

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ " ΠΑΝΔΙΩΝ RESORT HOTEL & SUITES "

ΖΑΚΥΝΘΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "TSOLAKIS STUDIOS"

ΡΩΣΙΑ(ΜΟΣΧΑ):ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "MOUZENIDIS TRAVEL"

Ανοιξιάτικη προσφορά για Ρωσία! Για να ζήσετε την αξέχαστη εμπειρία ενός 7ημέρου ονειρεμένου ταξιδιού στην Μόσχα, και στην Αγ. Πετρούπολη! Θαυμάστε την ποικιλία και την ομορφιά των αρχιτεκτονικών της μνημειών, περπατήσετε στην θαυμαστή Αγ. Πετρούπολη, μαγευτείτε απο τους υδάτινους δρόμους, νησίδες και μνημεία της! Γιορτάστε τον ερχομό της Άνοιξης με ένα ξεχωριστό ταξίδι, που οργανωνει για έσας το Mouzenidis Travel... Γιάτι η Ρώσια είναι όμορφη κάθε εποχή!

ΕΡΕΤΡΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "NEGROPONTE RESORT"

92€ από 230€ ( Έκπτωση 60%) για 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 άτομα στο 5* Ξενοδοχείο Negroponte Resort στην Ερέτρια, σε Deluxe Δωμάτιο με θέα στη θάλασσα! Προσφέρεται Welcome Drink και ένα καλάθι με φρούτα στο δωμάτιο σας! Παρέχεται ένα Πλήρες Δείπνο στο εστιατόριο Λεβάντε με θέα τον Ευβοϊκό κόλπο και ένα Μπουκάλι Κρασί Negroponte Resort, καθώς και ξενάγηση στο Βραβευμένο Οινοποιείο ΑΒΑΝΤΙΣ με γευστική δοκιμή τεσσάρων ειδών κρασιού!!! Κάντε ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου, των γηπέδων τέννις, μπάσκετ και ποδοσφαίρου! Για ένα παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για μια πολυτελής διήμερη εκδρομή!!!

ΑΘΗΝΑ:ΦΑΓΗΤΟ/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "CAFEZOE-INTERCONTINENTAL HOTEL"

Κυριακάτικο τραπέζι στο Cafezoe του ξενοδοχείου InterContinental και με χώρο παιδικής ψυχαγωγίας για τους μικρούς μας φίλους! 25€ το άτομο για να απολαύσετε εντυπωσιακές λιχουδιές & εκλεκτό κρασί με απεριόριστη κατανάλωση φαγητού και ποτού στον πιο πλούσιο buffet της πόλης στο βραβευμένο εστιατόριο Cafezoe του ξενοδοχείου InterContinental... Και έναν ιδιαίτερο χώρο απασχόλησης - ψυχαγωγίας για τα παιδιά, ώστε να απολαύσει όλη η οικογένεια μια υπέροχη Κυριακή με πολύ γέλιο & κέφι, αρχικής αξίας 49,5€ - Έκπτωση 50%!

ΑΘΗΝΑ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ "VENTI BAR RESTAURANT"

ΑΘΗΝΑ:ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ-ΟΜΟΡΦΙΑΣ "BEAUTY AND LIFE BY KLEONICKY"

ΑΘΗΝΑ:ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΟΝΙΜΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ IPL LASER

ΑΘΗΝΑ:ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ PEDICURE "NAILS R AND MORE"

ΑΘΗΝΑ:ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ/ΣΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΣΩΜΑΤΟΣ "MEDICHIC"

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ "AESTHE SCIENCE"

ΑΘΗΝΑ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ PALMOS GYM

ΑΘΗΝΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ KICK BOXING-ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ:ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΕΝΤΩΝ

ΑΘΗΝΑ:ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ-ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΔΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΤΌΙΚΟΝ

ΑΘΗΝΑ-ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/SEVICE "ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ"

ΑΘΗΝΑ:SERVICE-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

ΑΘΗΝΑ:ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΠΛΥΣΙΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ "FALIRO SAFE PARK"