ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΠΙΟΥ-ΗΛΙΑΣ ΠΑΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "ΜΕΘΟΔΙΑ"

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ; " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ Λ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ-Ρ.ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ " ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Για Ένα (1) Last Minute Εισιτήριο Διακεκριμένων, Προνομιακών και Λοιπών Θέσεων για τις Τελευταίες Παραστάσεις από 02/01 έως 06/01 του πολυαναμενόμενου και Κορυφαίου Μουσικοχορευτικού Υπερθεάματος Θα Περάσει κι Αυτό σε Σκηνοθεσία και Χορογραφίες Φωκά Ευαγγελινού, με τους Πολυαγαπημένους Αντώνη Λουδάρο, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Τάνια Τρύπη, Μέμο Μπεγνή, Μιχάλη Μαρίνο, Κωνσταντίνο Μυλώνη, Πρόδρομο Τοσουνίδη, Φίλιππο Νικολάου και πλήθος ακόμη Γνωστών Συντελεστών, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ! Η Ιστορία της Ελλάδας μέσα από την Επιθεώρηση, Μέρος Δεύτερο... με Ένα Υπέροχο 35μελή Μουσικοχορευτικό Θίασο που Ζωντανεύει τις Περιπέτειες, τα Τραγούδια και τα Σουξέ της Επιθεώρησης - Μετεπιθεώρησης και Αφηγείται την Ιστορία της Ελλάδας από εκεί που Τελείωσε το Πρώτο Μέρος, από το 1967! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " PARTY TIME " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΓ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο της Κορυφαίας & ιδιαίτερα Επίκαιρης Παράστασης Party Time του Χάρολντ Πίντερ, με τον Γιώργο Κιμούλη στην Σκηνοθεσία και στον Πρωταγωνιστικό ρόλο και ένα Πολυάριθμο Καστ Εξαιρετικών Ηθοποιών -Αναστασία Κατσιναβάκη, Γιάννης Κοτσαρίνης, Ντέπυ Μαλλιαρού, Ισιδώρα Μπουζιούρη, Ελπίδα Μπραουδάκη, Αρετή Ντάλιου, Στάθης Παναγιωτίδης, Βασίλης Πουλάκος, Γιώργος Στριφτάρης, Χρήστος Συριώτης, Ειρήνη Τσάβα- στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, στη Καλαμαριά! Ένα Σπουδαίο Θεατρικό Έργο που θα παρουσιαστεί παράλληλα, την ίδια Εποχή για Πρώτη Φορά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και Βασίζεται σε Τέσσερα Πολιτικά Έργα του Χάρολντ Πίντερ και έχει ως Κύριο Θέμα την Πολιτική Απάθεια που προέρχεται από την Βία του Συστήματος και την Κρατική Τρομοκρατία! Η Προσφορά αφορά Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

UNISEX ΣΚΟΥΦΟΙ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ & BLUETOOTH ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 34,9 ΕΥΡΩ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "THE SLY FOX BURGER&BAR" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΓΕΥΜΑ Η ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ

 Για Ένα (1) Πλήρες Γεύμα ή Δείπνο Δύο Aτόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο, στον Εντυπωσιακό και Yπέροχο New Entry Χώρο του Αμερικανικού Εστιατορίου The Sly Fox Burger & Bar στη Λεωφόρο Νίκης, στο κέντρο της πόλης, με Απόλυτη Θέα στο Θερμαικό! Μοναδικές Γεύσεις, Έντονα Χρώματα, Αγαπημένοι Ήχοι και Ξεχωριστά Παιχνίδια...σε Έναν ιδιαίτερης Αισθητικής Χώρο που Αποπνέει Αύρα Άλλης Εποχής...που Σίγουρα θα σας Εκπλήξει, προσφέροντας σας, μία Ξεχωριστή Γαστρονομική Εμπειρία!!!