ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟΥ/ΘΕΡΜΑΣΤΡΑΣ ΜΠΑΝΙΟΥ/ΘΕΡΜΑΣΤΡΑΣ ΑΛΟΓΟΝΟΥ-ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΥ-ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑΣ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "EG ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ"


48,9€ για ένα (1) επιτοίχιο αερόθερμο μπάνιου ''DPL VTB 9010'' της Diplomat, με μοντέρνο design που ταιριάζει σε κάθε μπάνιο, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και με πετσετοκρεμάστρα, για μία συσκευή που πραγματικά τα συνδυάζει όλα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας, από την ''BNF Green Technologies'', αρχικής αξίας 70€ - Έκπτωση 30%!!
Θερμάστρα Αλογόνου 1200W ή Θερμάστρα QUARTZ 2200W από 18.90€! Από την Hellas-tech με παραλαβή ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή!
 Best Price!! 48.90€ για ένα Επιτοίχιο Αερόθερμο Μπάνιου DPL VTB 9010 της DIPLOMAT με μοντέρνο Design και Χαμηλή Κατανάλωση, ισχύος 2000W, 2 Διαφορετικές Διαβαθμίσεις και 2 Θέσεις για τις Πετσέτες σας, σε χρώμα ανθρακί, από την BNF Green Technologies!!

84€ για τον ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟ DIPLOMAT DPL CH 1500B σε λευκό χρώμα, με ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ρύθμιση, ισχύς 1500W. Αρχικής αξίας 115€ Ή 89€ για τον ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟ DIPLOMAT DPL CH 2000B σε λευκό χρώμα, με ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ρύθμιση, ισχύς 2000W. Αρχικής αξίας 127€ Ή 79€ για τον ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟ DIPLOMAT DPL CH 1500Α σε λευκό χρώμα, με ΜΗΧΑΝΙΚΗ ρύθμιση, ισχύς 1500W. Αρχικής αξίας 99€ Ή 84€ για τον ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟ DIPLOMAT DPL CH 2000Α σε λευκό χρώμα, με ΜΗΧΑΝΙΚΗ ρύθμιση, ισχύς 2000W. Αρχικής αξίας 112€ Ή 84€ για τον ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟ DIPLOMAT DPL CH 7014B σε μαύρο χρώμα, με 2 ρυθμίσεις, ισχύς 1200W/2000W. Αρχικής αξίας 144€. Όλα τα μοντέλλα έχουν εγγύηση 2 χρόνια. Υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με μόνο 5€ επιβάρυνση. Από την εταιρεία EG ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ στην Πάτρα.

87,42€ για ένα ηλεκτρικό τζάκι Diplomat – DPL EFP 2413, από την εταιρεία EG ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!

Ζεσταθείτε… οικονομικά! 50€ για ένα θερμοπομπό Diplomat – DPL CH 7013W, με ανεμιστήρα, από την εταιρεία EG ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!

42,80€ για μια κεραμική θερμάστρα τοίχου DIPLOMAT KPT 7003-2000W, από την εταιρεία EG ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!

84,13€ για ένα θερμοπομπό Diplomat – CH 7014B, με 2 ρυθμίσεις θέρμανσης, που εξασφαλίζει αποτελεσματική διάδοση της θερμότητας, από την εταιρεία EG ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!

Από 20,66€ για μια θερμάστρα μπάνιου με λάμπες χαλαζία DIPLOMAT QHB 5008-1500W ή μια θερμάστρα μπάνιου με ανεμιστήρα DIPLOMAT VTB 9010B -2000W, από την εταιρεία EG ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!

Επιλέξτε από 28,35€ το μέσο θέρμανσης που ταιριάζει στις ανάγκες σας! Αερόθερμο Diplomat VTC 4010-1500W ή θερμάστρα άνθρακα DIPLOMAT C 8010-1000W, από την εταιρεία EG ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!

Από 13,79€ για να επιλέξετε την θερμάστρα DIPLOMAT που καλύπτει τις ανάγκες σας, από την εταιρεία EG ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΦΩΤΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 179ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΔΙΟΜΗΔΗ"

 Εορταστική Διαμονή στη Μακρινίτσα Πηλίου! Μόνο 179€ για ένα 4ήμερο για Δύο(2) Άτομα σε Δίκλινο Δωμάτιο Πηλιορείτικης Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής με Παραδοσιακά Σπιτικά Γλυκα-Αλμυρά Εδέσματα στο Δωμάτιο. Καθ'όλη τη Διάρκεια της Διαμονής Προσφέρονται Χωρίς Επιπλέον Χρέωση Διάφορα Ροφήματα! Μία Προσφορά Αρχικής Αξίας 270€ - ΈΚΠΤΩΣΗ 33%
 Εορταστική διαμονή στη Μακρινίτσα Πηλίου! 179€ από 270€ για 4ήμερη διαμονή 2 ατόμων με 3 διανυκτερεύσεις, σε standard δίκλινο δωμάτιο πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής με παραδοσιακά σπιτικά γλυκά-αλμυρά εδέσματα και δωρεάν ροφήματα από τοπικές ποικιλίες τσαγιού στο Αρχοντικό Διομήδη, στη πανέμορφη Μακρινίτσα Πηλίου. ΔΩΡΟ 1 εκπτωτικό κουπόνι αξίας 20,00 ευρώ για διαμονή σε παραδοσιακό κατάλυμα του χωριού.


ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΛΜΑΤΑ kIOYME KINOKI

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ-ΓΛΥΠΤΙΚΗ-ΣΧΕΔΙΟ-ΤΟΠΙΟΓΡΑΦΙΑ-ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΣΤΟ "BORGIAS FINE ART"

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "DRYAS RESORT"

Φώτα στο Καρπενήσι, στο Ξενοδοχείο Δρύας! 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό από 105€!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο πανέμορφο Καρπενήσι! 129€ για ένα υπέροχο τριήμερο δύο (2) ατόμων με ημιδιατροφή, στον οικισμό Μεγάλο Χωριό στο Καρπενήσι και στο πολυτελές Dryas Resort, αρχικής αξίας 259€-έκπτωση 50%

 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ στο Μεγάλο χωριό του Καρπενησίου. 129€ τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις), με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ στο πανέμορφο Μεγάλο χωριό του Καρπενησίου στο ξενοδοχείο Dryas Resort για την περίοδο από 23/11/2013 έως και 03/01/2014. Late check out στις 15.00μμ ανάλογα με την διαθεσιμότητα. Το πρώτο παιδί έως 8 ετών, δωρεάν. Αρχικής αξίας 158€, έκπτωση 50%.
 129€ για ένα 3 ήμερο για 2 άτομα σε υπέροχο δίκλινο δωμάτιο,με Ημιδιατροφή.Μία προσφορά για το Καρπενήσι,αρχικής αξίας 238€!



ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 310ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΣΙΓΑΝΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

ΒΥΤΙΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ:ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙ ΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ- ΡΕΒΕΒΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ "ΑΡΧΑΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ"

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙA-ΛΙΜΝΗ ΚΑΙΑΦΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 278ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΚΕΥΗ-ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 iNOX FONDUE/ΜΕ 14,5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΟΜΗΧΑΝΗ&ΑΠΟ 12.5ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΠΟΡΣΕΛΑΝΙΝΟ ΠΥΡΙΜΑΧΟ ΣΚΕΥΟΣ

Βραδιά Φοντύ! Η λύση για ένα εύκολο, ευχάριστο και αρκετά low budget χειμωνιάτικο κάλεσμα με ευχάριστη, παρεΐστικη ατμόσφαιρα! 29€ για 1 inox φοντύ (fondue) Kela με 6 πιρουνάκια, για κρέας και για τυρί, με παραλαβή από το ΤΕΜΕΤ home!

Η γλυκιά μηχανή ήρθε για να κάνει χαρούμενα τα παιδιά σας! 14,5€ για μια καραμελομηχανή με πανελλαδική αποστολή από τo Best Sell!

Σερβίρετε εντυπωσιακά τις δημιουργίες σας! Από 12,5€ για ένα ποιοτικό πορσελάνινο πυρίμαχο σκεύος σε δύο μεγέθη, με εντυπωσιακά σχέδια ολόγυρα (χρυσού/πλατίνας) & μεταλλική βάση με ρεσό που διατηρεί το φαγητό ζεστό από το Vefa’s House!

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ Η ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΣΤΟ "PARISSIANA"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ ΣΤΟ "ANTIGIRANSIS"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ/ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ SANKARA

Ένα Μοναδικό Υπερθέαμα - Show, με Ρεσιτάλ Μαγείας προσκαλεί Μικρούς και Μεγάλους, σε μία Αξέχαστη Εμπειρία! Μόλις 15 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 7,5 ευρώ κατά άτομο) της Εξαιρετικής Παράστασης Just an Illusion με τον Διάσημο και Διακεκριμένο Μάγο Sankara στο Θέατρο Αυλαία, στο κέντρο της πόλης μας! Μαγεία, Μυστήριο και Δράση σε μία Παράσταση με άφθονο Χιούμορ, όπου η Δεξιοτεχνία και ο Απόλυτος Συγχρονισμός του Μάγου Sankara, προσφέρουν το Απόλυτα Συναρπαστικό Θέαμα από το Πρώτο ως το Τελευταίο Λεπτό!  

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΒΙΕΤΝΑΜ ΙΡΑΝ ΣΑΡΑΓΕΒΟ ΙΡΑΚ-ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ-ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ "ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ"

6€ από 12€ για φαγητό και αναψυκτικό στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή «Τα Χριστούγεννα των παιδιών» που διοργανώνει το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας στον πολυχώρο "Έλιον" στου Ψυρρή – έκπτωση 50%! Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάλαντα, ανιματέρ, ειδικοί εμψυχωτές και παιδικές θεατρικές ομάδες θα αναλάβουν να διασκεδάσουν τα παιδιά, αλλά και όσους αισθάνονται παιδιά, μεταφέροντάς μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πνεύμα των Χριστουγέννων!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 7,9ΕΥΡΩ ΓΟΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΓΟΥΡΙ 2014


 Ένα υπέροχο Χειροποίητο γούρι 2014 σε πρωτότυπα διαφορετικά σχέδια με δωρεάν αποστολή στη Θεσσαλονίκη και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά από την Dreamlike Moments!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΔΕΡΑΙΟ ΑΠΟ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΧΑΝΤΕΣ-ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ:ΦΑΓΗΤΟ/ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ "ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "LOVE CASUAL LIVING"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 ΣΕΤ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ CUPCAKES&ΑΠΟ 19,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΤ ΤΑΠΕΡ 49 ΤΕΜΑΧΙΩΝ SPIN N STORE


 Σετ τάπερ 49 τεμαχίων Spin n Store κατασκευασμένα ώστε να μπαίνουν σε πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων και κατάψυξη από 19.9€! Από την Hellas-tech με παραλαβή από το κατάστημα ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή!

ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ-ΟΜΟΡΦΙΑΣ/ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΣΩΜΑΤΟΣ-ΑΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTY&STYLE"

ΡΩΜΗ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 396ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 329ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "AFKOS GRAMMOS LUXURY COLLECTION BOUTIQUE HOTEL"

Χριστούγεννα στο Νεστόριο Καστοριάς, στο 4 αστέρων Afkos Grammos Luxury Collection Boutique Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με 329€ από 658€ ( Έκπτωση 50%)! Την Παραμονή των Χριστουγέννων παρέχεται Ρεβεγιόν με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες στον όμορφο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!