ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ&ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ"ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ"

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ X'ELENA

ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 4* ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "BEST WERSTERN LUCY HOTEL" ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 57€ από 114€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL στην Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί για καλωσόρισμα και Ποικιλία Ούζου στο Bar του ξενοδοχείου με θέα τον Ευβοϊκό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "NEFELES MAINALON RESORT"

 189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στην Ορεινή Αρκαδία, σε Executive Villa με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Nefeles Mainalon Resort, στις παρυφές του Μαινάλου με θέα το Ελατόδασος! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, 2 εισιτήρια για το Σπήλαιο του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο και χρήση ποδηλάτων για βόλτα στο Μαίναλο! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "LIDRA HOTEL" ΜΕ 89 ΕΥΡΩ

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Η ΚΑΤΑΙΦΙ Η ΜΙΛΦΕΙΓ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΕΜΩΝΑ

ΚΥΜΗ ΕΥΒΟΙΑΣ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "STEFANIA HOTEL"

ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ TABLET PC ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 8,90 ΕΥΡΩ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΧΑΙΝΗΔΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ-ΠΑΛΑΤΑΚΙ

3ΜΗΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "PHYSIS FITNESS CLUB"

ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΛΑΤΗΣ DR LEVINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 7,90 ΕΥΡΩ

ΕΝΑΕΡΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ&ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΓΑΜΟΥ-EVENT ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "KS PHOTOGRAPHY"

 187.5€ για να χρησιμοποιήσετε την τελευταία λέξη της ρομποτικής τεχνολογίας, όπου σας δίνει την δυνατότητα να έχετε ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια εντελώς ξεχωριστή προοπτική, όπως για κάλυψη event, γάμων, next day clip και βαπτίσεων αλλά και σε πολλές άλλες υπηρεσίες όπως φωτογράφιση τουριστικών εγκαταστάσεων, τοπογραφικών, οικοπέδων και κατοικιών. Από το πιστοποιημένο μέλος της ΕΚΦΑ (Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας), την εταιρεία KS PHOTOGRAPHY στο Γαλάτσι. Αρχικής αξίας 400€. Έκπτωση 53%

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ SMART ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GOUMAS SERVICE

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ&SERUM PEELING ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ "MEDBEAUTY"

ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΧΡΥΣΟΜΗΛΟ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ MENU 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ

 12€ για ένα πλούσιο ατομικό menu, στο μουσικό μεζεδοπωλείο Χρυσόμηλο στου Ψυρρή, συνοδεία ζωντανής μουσικής με λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική! Περιλαμβάνει, Σαλάτα, Ποικιλία Ορεκτικών, Κυρίως Πιάτο, Ποτό ή Αναψυκτικό και Φρούτα εποχής. Αρχικής αξίας 28€. Έκπτωση 57%.
 25€ από 55€ για πλήρες menu 2 ατόμων, που περιλαμβάνει Σαλάτα, Ποικιλία Ορεκτικών, 2 Κυρίως Πιάτα, κρασί & Φρούτα εποχής, στο αυθεντικό ρεμπετάδικο ''Χρυσόμηλο'' στου Ψυρρή - έκπτωση 55%!
 Ζωντανή μουσική και πολύ κέφι στου Ψυρρή!!20€ από 40€ για πλήρες μενού 2 ατόμων, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Χρυσόμηλο» στου Ψυρρή!! Σε υπέροχη ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι και γλέντι, απολαύστε καταπληκτικές ελληνικές γεύσεις με την συνοδεία ζωντανής μουσικής!! 'Έκπτωση 50%!!

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ/ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ/ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΣΥΣΦΙΞΗ ΓΛΟΥΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "CHIC&BEAUTY" ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

19€ για 6 Cavitation και 6 Ultraslim, για ομοιόμορφη λιπογλυπτική σώματος, λιποδιάλυση και αποτελεσματική σύσφιξη των ιστών, στο κέντρο αδυνατίσματος Chic and Beauty med spa, στο Περιστέρι (πλησίον στάση Μετρό Αγ. Αντωνίου). Αρχικής Αξίας 700€. Έκπτωση 97%.
 85€ για να χάσετε οριστικά τα κιλά πριν τις διακοπές & να αναγεννήσετε το σώμα σας με μία συνεδρία Cryolipolysis, συνολικής διάρκειας 90 λεπτών, με επιλογή περιοχής αναλόγως του προβλήματος (χέρια - μπράτσα, εσωτερικό μηρών προσαγωγοί, γόνατα, γλουτοί, κοιλιά, πλάτη, μέση κ.α.) στο "Chic & Beauty" στο Περιστέρι, αρχικής αξίας 350€ - Έκπτωση 76%!!!!! SUPER DEAL Αδυνατίσματος!!! 49€ για 60 επισκέψεις δραστικού αδυνατίσματος που περιλαμβάνουν 12 θεραπείες MEDISLIM, 12 θεραπείες PRESSOSLIM, 12 θεραπείες BELLASLIM, 12 θεραπείες SLIMACTION, 3 λιποδιαλυτικά μασάζ με το χέρι διάρκειας 30 λεπτά το καθένα, 3 θεραπείες VACUUM, 3 θεραπείες RF (τριπολικές Ραδιοσυχνότητες διάρκειας 20 λεπτά που γίνονται συνδυαστικά με το vacuum για καλύτερο αποτέλεσμα) και 3 επισκέψεις σε κλινικό διατροφολόγο, για εντυπωσιακά αποτελέσματα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό, στο ινστιτούτο αδυνατίσματος Chic and Beauty Med Spa στο Περιστέρι (πλησίον στάση Μετρό Αγ. Αντωνίου). Αξίας 1600€. Έκπτωση 97%
 49€ για να χάσετε άμεσα τα κιλά που σας ταλαιπωρούν με 60 θεραπείες αδυνατίσματος οι οποίες περιλαμβάνουν 12 θεραπείες Medislim, 12 θεραπείες Pressoslim, 12 θεραπείες Bellaslim, 12 θεραπείες Slimaction, 3 αδυνατιστικά χειρομασάζ διάρκειας 30 λεπτών έκαστο, 3 Vacuum σε συνδυασμό με RF (ραδιοσυχνοτητες), 3 επισκέψεις σε διατροφολόγο, στο "Chic & Beauty" στο Περιστέρι, αρχικής αξίας 1600€ - Έκπτωση 97%!!!!!
 Θεαματική ανόρθωση... στα σωστά σημεία, με μια ολοκληρωμένη θεραπεία σύσφιξης και ανόρθωσης, από το "Chic & Beauty" στο Περιστέρι - έκπτωση έως 92%!!!!!
 Μοναδικό Πακέτο Αδυνατίσματος!!79€ από 700€ για δεκαπέντε (15) συνεδρίες για τέλειο Αδυνάτισμα που αποτελούνται από τρεις (3) μη ενέσιμες Μεσοθεραπείες σώματος, τρεις (3) Vacuum (δερμοαναρόφηση), τρεις (3) Cavitation, τρεις (3) Ultratone και τρεις (3) Τριπολικές Ραδιοσυχνότητες, από το επιτελείο εξειδικευμένων επιστημόνων στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών Chic & Beauty Med Spa στο Περιστέρι. Έκπτωση 89%!!
 Καλοκαιρινή προσφορά για όλες τις φίλες ... και φύγαμε χωρίς άγχος για παραλία!! Από 45€ για μια ολοκληρωμένη θεραπεία σύσφιξης και ανόρθωσης γλουτιαίων ή στήθους, στον ολοκαίνουριο χώρο 270τ.μ. του εξειδικευμένου κέντρου Chic and Beauty Med Spa, δίπλα στο μετρό του Αγίου Αντωνίου. Αρχικής Αξίας 435€. Έκπτωση 90%.

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΘΕΑΣΙΣ SUITES

ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 9 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΚΑΛΑΜΑΚΙ" ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ ΠΟΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ "FIX FACTORY SOUND"

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL LEGEND***" ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ Κ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΤΕΣΤ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ-ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 49 ΕΥΡΩ