ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ETERNITY ΙΙ PUZZLE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "FERENIKI HOTEL"

ΝΙΚΙΑΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "PEGASUS HOTEL"

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 210€

JAIPUR PALACE ΙΝΔΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ 2


 29,90€ για ένα αμιγώς ινδικό μενού για 2 στο Jaipur Palace στην Κηφισιά! Στην Μέκκα των καλοφαγάδων, ο γοητευτικός κόσμος της παλιάς Ανατολής ζωντανεύει και υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε μαγικές γαστρονομικές απολαύσεις!

 30€ από 62,5€ για υπερπλήρες menu 2 ατόμων που περιλαμβάνει 2 Ορεκτικά, 2 Κυρίως Πιάτα, 2 ποτήρια Κρασί, Ψωμάκι nan & Επιδόρπιο, στη μέκκα των καλοφαγάδων, στο περίφημο Ινδικό εστιατόριο ''Jaipur Palace'' στη Κηφισιά - έκπτωση 52%!

 Ινδικές γεύσεις στη καρδιά της Κηφισιάς!! 30€ για ένα απολαυστικό μενού 2 ατόμων,με μοναδικές αυθεντικές γεύσεις από την Ινδία, ή εναλλακτικά,μπορούν να συμμετέχουν 2 άτομα στο φημισμένο πλέον,Κυριακάτικο all you can eat buffet, στη μαγευτικά εξωτική ατμόσφαιρα του φημισμένου JAIPUR PALACE στη καρδιά της Κηφισιάς! Έκπτωση 52%! Αρχική αξία 62€!!

 30€ από 63€ για να απολαύσετε ένα ινδικό μενού 2 ατόμων, στo ινδικό εστιατόριο Jaipur Palace.Εξωτική ατμόσφαιρα διάσπαρτα τα χρώματα και αρώματα από την Ινδία στην Κηφισιά επί της Λ.Κηφισίας. Έκπτωση 51%.

ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ANILIO PLAZA APARTMENTS&STUDIOS"

 25η Μαρτίου στη Ζαχάρω Ηλείας στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο Studio με 89€ από 180€ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Πολυχώρου! Παρέχονται ποδήλατα για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

iPL LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ "METRO BEAUTY LASER&SPA" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ&ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣΑΖ SHIATSU ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLAS TECH


 Ηλεκτρονική Συσκευή Θεραπείας Μασάζ από 19.9€! Από την Hellas-tech με παραλαβή ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή με ένα email ή τηλεφώνημα (2102477860) στην πόρτα σας άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα! Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε Extra Bonus!

 Συσκευή μασάζ iSee360, από 49.9€! Κάνει μασάζ στην περιοχή των ματιών και του προσώπου. Διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες και προγράμματα & ενσύρματο χειριστήριο! Από την Hellas-tech με παραλαβή ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή με ένα email ή τηλεφώνημα (2102477860) στην πόρτα σας άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα! Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε Extra Bonus!
 Φορητή συσκευής μασάζ Σιάτσου, από 69.9€! Ιδανική για το σπίτι, το γραφείο ακόμα και για του αυτοκίνητο! Από την Hellas-tech με παραλαβή ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή με ένα email ή τηλεφώνημα (2102477860) στην πόρτα σας άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα! Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε Extra Bonus!

PERSONAL TRAINING ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ PERSONAL TRAINERS ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΑΤΗ

ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ-ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTY&LIFE BY KLEONICKY"

ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ STUNNING LOOKS BY JELLA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ

 12€ από 28€ για ένα ( 1 ) κούρεμα, μία ( 1 ) θεραπεία αναδόμησης, ένα( 1 ) λούσιμο και ένα ( 1 ) φορμάρισμα από το κομμωτήριο Stunning Looks by Jella στη Γλυφάδα.Έκπτωση 57%!!
 69€ από 320€ για να αποκτήσετε ίσια, μεταξένια και λαμπερά μαλλιά με την θεραπέια Brazilian με κερατίνη στο κομμωτήριο Stunning Looks by Jella στη Γλυφάδα - έκπτωση 78 %!

 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΛΛΙΩΝ & ΑΚΡΩΝ!! Μόνο 19€!! για ένα (1)Λούσιμο, ένα (1)κούρεμα ή ένα (1) χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), μια (1) εφαρμογή Μάσκας Αναδόμησης, ένα (1)Manicure (απλό ή γαλλικό) και ένα (1)Pedicure (απλό ή γαλλικό).Μια μοναδική προσφορά του ολοκαίνουργιου κομμωτηρίου Stunning Looks by Jella στη Γλυφάδα. Αρχική αξία 19€!!Έκπτωση 60%!!

 24€ για ένα ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ που περιλαμβάνει αναλυτικά: ΟΛΙΚΗ ΒΑΦΗ, ΚΟΥΡΕΜΑ, ΧΤΕΝΙΣΜΑ (ΙΣΙΩΜΑ Η ΦΛΟΥ), ΛΟΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ. Όλα τα προϊόντα είναι επώνυμα. Από το εξειδικευμένο και ολοκαίνουργιο κομμωτήριο STUNNING LOOKS BY JELLA στη Γλυφάδα. Αρχικής αξίας 53€. Έκπτωση 55%

 24€ από 53€ για μία (1) βαφή μαλλιών, μία (1) θεραπεία αναδόμησης, ένα (1) κούρεμα και ένα (1) χτένισμα, στο κομμωτήριο Stunning Looks by Jella στη Γλυφάδα. Χαρίστε στον εαυτό σας ένα νέο look και ανανεωθείτε. Έκπτωση 55%!!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "2 ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑSΑΓΙΟ 8

ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "OLYMPUS THEA"

ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΣΑΛΠΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ "GOTHAM CITY STAGE"

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΕ ΑΙΓΙΝΑ-ΠΟΡΟ-ΥΔΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ)


  Αίγινα - Πόρο -Ύδρα: 49€ για ένα άτομο για μία ολοήμερη κρουαζιέρα. Γνωρίστε τα νησιά του Αργοσαρωνικού Αίγινα-Πόρο-Ύδρα με μία μονοήμερη εκδρομή- κρουαζιέρα σε εορταστικό κλίμα που περιλαμβάνει περιήγηση στα νησιά, πρωινό & χορταστικό γεύμα σε πλούσιο μπουφέ και διασκέδαση.

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "NAIADES HOTEL"

 25η Μαρτίου στη Λίμνη Πλαστήρα, στο 4 αστέρων Naiades Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, με 159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου και των γηπέδων Τέννις και Ποδοσφαίρου 5Χ5! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "14 WINS" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 6MHNH 8MHNH Η 9ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

 99€ Μόνο, για 9μηνη Συνδρομή Γυμναστηρίου και Δωρεάν εγγραφή, που περιλαμβάνει απεριόριστη χρήση σε όργανα, συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα, από το γυμναστήριο 14 WINS στους Αγίους Αναργύρους. Αρχικής αξίας 520€. Έκπτωση 80%.

89€ Μόνο, για 8μηνη Συνδρομή Γυμναστηρίου με Δωρεάν Εγγραφή με Απεριόριστη Χρήση Οργάνων και Ομαδικών, για να Ετοιμαστείτε Έγκαιρα για τις Καλοκαιρινές Εξορμήσεις, από το γυμναστήριο 14 WINS στους Αγίους Αναργύρους!! Αρχικής αξίας 440€ - Έκπτωση 80%!!

 69€ για Εξάμηνη συνδρομή γυμναστηρίου με προπόνηση πάνω σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει απεριόριστη χρήση σε όργανα, συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα, ελεύθερη χρήση κλειστού γηπέδου μπάσκετ και ping pong, έκδοση εξατομικευμένου προγράμματος άθλησης και δωρεάν εγγραφή, και εξασφαλίστε σε άκρως προνομιακή τιμή την ευκαιρία για καθημερινή εκγύμναση για να βρίσκεστε σε φόρμα ενόψει καλοκαιριού!!! στο πρότυπο γυμναστήριο 14 wins, στους Αγίους Αναργύρους. Αξίας 355€. Έκπτωση 81%

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ECO CLEAN CAR"

 45€ για ένα βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου, ένα εξωτερικό πλύσιμο και ένα εξωτερικό κέρωμα για να απομακρυνθούν οι λεκέδες, να εξαλειφθούν οι δυσάρεστες οσμές και οι επικίνδυνοι ρίποι, για να βρίσκεστε σε ένα υγιές περιβάλλον, από τους επαγγελματίες στο Eco Clean Car στη Γλυφάδα. Αξίας 130€. Έκπτωση 65%.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "TELEMACHOS VILLAGE"

ΜΥΚΟΝΟΣ-ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΒΙΛΑ

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ-ΠΑΛΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΩΝΑ ΜΕ ΤΖΑΚΙ

ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ) ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "THERMAE PLATYSTOMOU RESORT&SPA"

 168€ από 345€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Ελληνικό Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο στο Πλατύστομο Φθιώτιδος, μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ και Ημερησίως μία χρήση της Ιαματικής Πηγής! Παρέχεται Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδονται 2 χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "DIDO AND AENEAS(ΔΙΔΩ ΚΑΙ ΑΙΝΕΙΑΣ)" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ "VAULT"

49 ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49€ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "BEAUTY&LIFE BY KLEONICKY"

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΡΙΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "MEDAVITA ACADEMY COIFFURE CONCEPT"

 90€ για ένα ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στις θεμελιώδεις αρχές της τριχολογίας με θέμα: TRICOLOGIA I FONDAMENTI (ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΕΡΜΟΤΡΙΧΟΛΟΓΙΑ), σε ΠΕΝΤΕ πόλεις της Ελλάδας: Ηράκλειο Κρήτης, Χανιά, Αθήνα, Μυτιλήνη και Ρόδο και συνοδεύεται από ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Απευθύνεται σε επαγγελματίες κομμωτές που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να εμπνευστούν από νέες τεχνικές και ιδέες, να κατανοήσουν τις ασθένειες αλλά και τις θεραπείες του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών. Από την εκπαιδευτική ομάδα της MEDAVITA ACADEMY BY COIFFURE CONCEPT. Αρχικής αξίας 375€. Έκπτωση 76%

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΠΟΔΙΩΝ

 18€ από 38€ για ένα κούρεμα, ένα χτένισμα, ένα λούσιμο, μία μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών και μία αποτρίχωση άνω χείλους από το καταπληκτικό κομμωτήριο Τζωρτζάκη στην Πανόρμου κοντά στο μετρό Αμπελοκήπων. Ένα μοναδικό πακέτο περιποίησης για να είστε πάντα όμορφες. Έκπτωση 53%!!

 Εκπληκτικός Συνδυασμός Ομορφιάς & Περιποίησης!!28€ από 60€ για μία (1) αποτρίχωση ποδιών με χαλάουα, ένα (1) χτένισμα, ένα (1) λούσιμο, μία (1) μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών και μία (1) αποτρίχωση άνω χείλους από το καταπληκτικό κομμωτήριο Τζωρτζάκη στην Πανόρμου κοντά στο μετρό Αμπελοκήπων. Έκπτωση 53%!!

ΑΙΓΑΛΕΩ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ "ΚΥΡΑ ΡΟΔΙΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 13,8€

ΙΝΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ AYURVEDA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ LIPOGEN ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΕ ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΦΕ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

7ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙ ΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΙΤΣΙΜΠΟΥΡΓΚΟ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΜΑ

 5€ μόνο για την είσοδο ενός ατόμου στην τρυφερή, επίκαιρη όσο ποτέ θεατρική παράσταση «Πιτσιμπούργκο» της Σώτης Τριανταφύλλου στο Θέατρο Άλμα. Το «Πιτσιμπούργκο» πραγματεύεται άλλοτε τρυφερά άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με συγκίνηση το θέμα της μετανάστευσης και της αγάπης μέσα από την ιστορία δύο ανθρώπων στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

 Ποιός θεωρείται μετανάστης; Έχει ο μετανάστης χρώμα; Έχει ταυτότητα; Πρώτα γίνεσαι φτωχός και μετά μετανάστης. Το έργο «Πιτσιμπούργκο» της Σώτης Τριανταφύλλου πραγματεύεται άλλοτε τρυφερά άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με συγκίνηση το θέμα της μετανάστευσης μέσα από τα τοπία του Χάλυβα του μακρινού Πίτσμπουργκ και της ακριτικής Χίου. Δυό μέρη της γης που ενώθηκαν υπό τη σκέπη μιας αληθινής αγάπης. Μιας σχέση η οποία δοκιμάζεται από την ανασφάλεια της ύπαρξης. Παρακολουθήστε την παράσταση στο θέατρο ΑΛΜΑ με 5€ το άτομο!