ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ PEELING ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣ ΠΑΝΑΔΩΝ/ΛΕΚΕΔΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ BEAUTY TEC ΣΤΗΝ ΔΕΛΦΩΝ

 Χαρίστε στην Επιδερμίδα του Προσώπου σας την Απόλυτη Περιποίηση… με Έναν (1) Ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου για Εντυπωσιακή Λάμψη και Ανανέωση του Προσώπου σας & Rejuvance για Αναζωογόνησης της Επιδερμίδας & Επιπλέον Εφαρμογή Ειδικής Μάσκας με Αζουλένιο για Extra Ενυδάτωση…με την Υπογραφή Ποιότητας του Σύγχρονου Κέντρου Αισθητικής Beauty Tec στην Δελφών!  Απόλυτη Ανανέωση της Επιδερμίδας του Προσώπου και Δέρμα Νεανικό, Καθαρό, Λαμπερό και πιο Όμορφο από ποτέ… με Μία (1) Ολοκληρωμένη Θεραπεία Peeling Προσώπου για την Άμεση Καταπολέμηση των Πανάδων & των Λεκέδων και την Λεύκανση της Επιδερμίδας... με την Μέθοδο της Μελανορύθμισης και Συνδυασμό Οξέων 6ης Γενιάς με την Υπογραφή Ποιότητας του Σύγχρονου Κέντρου Αισθητικής Beauty Tec στην Δελφών! 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ-ΧΕΙΛΙΩΝ-HOT CHOCOLATE SPA MANICURE-ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ-ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ FACE BODY DAY SPA

 Γλυκές Προσφορές Χαλάρωσης και Αναζωογόνησης με Μοναδικές Προτάσεις Relax & Therapy Μασάζ, στον Όμορφο χώρο του Face & Body Day Spa! Mόλις 15 ευρώ για Ένα Απολαυστικό Hot Chocolate Full Body Spa Μassage (Διάρκειας 50') με Σοκολάτα σε όλο το Σώμα...και Ξεχάστε το Άγχος, την Ένταση, τη Κακή Διάθεση και τα Προβλήματα της Καθημερινότητας... ή για Ένα Απόλυτα Θεραπευτικό Hot & Cold Stones Anti-stress Massage σε Αυχένα - Πλάτη - Ώμους & Χέρια με Ζεστό Λάδι με Αιθέρια Έλαια, και χρήση Ζεστών και Κρύων Ηφαιστειογενών Πετρών (Διάρκειας 50')... και νοιώστε Άμεση Ανακούφιση από Πονοκεφάλους και Μυϊκούς Πόνους, κερδίζοντας Αναζωογόνηση, Ηρεμία, Χαλάρωση και Ευεξία!
 Βλέμμα που Μαγνητίζει, με Ελκυστικά Μάτια χωρίς Ρυτίδες, Σακούλες, Χαλάρωση & Μαύρους Κύκλους... και Ελκυστικά Χείλη χωρίς κάθετες μικρές Ρυτίδες & χωρίς Χαλάρωση στο περίγραμμα των Χειλιών… στον Όμορφο χώρο του Face & Body Day Spa! Μόλις 9 ευρώ για Μία (1) Ολοκληρωμένη Θεραπεία Ματιών και Χειλιών, με την Κορυφαία Μέθοδο Eye Contour & Lip Fix για Αντιγήρανση Σύσφιξη & Ενυδάτωση των Ματιών και των Χειλιών, με Peeling, τονωτικό Μασάζ με Αιθέρια Έλαια, Ρεύματα Υψηλής Συχνότητας, Εφαρμογή Ειδικής Μάσκας & Ηλεκτρονικό Lifting Μετώπου, Βλεφάρων, Φρυδιών & Χειλιών! 
 Για Ένα Eξαιρετικά Θεραπευτικό - Ιαματικό Hot Chocolate Spa Pedicure Κλασσικό ή Γαλλικό που θα Ανακουφίσει Υπέροχα τα Πόδια σας από Σκληρύνσεις, Κάλους, Σχισμές, Ονυχοκρύπτωση & Μύκητες ή για Ένα Θεραπευτικό - Ιαματικό Hot Chocolate Spa Μanicure Kλασσικό ή Γαλλικό & Μια Αποτρίχωση με Κερί στο Άνω Χείλος & Σχηματισμό Φρυδιών! Παραδοθείτε στη Σαγήνη της Σοκολάτας και Χαλαρώστε σε μία Όαση Απόλυτης Περιποίησης, για Τέλειες Εμφανίσεις με Άψογα και Περιποιημένα Άκρα στον όμορφο χώρο του Face & Body Day Spa! 

ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ MICHAEL KORS ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ 3 ΧΡΩΜΑΤΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΣΑΝΤΑ TOTE DONNA KARAN NEW YORK ΣΕ ΜΠΕΖ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ JUICY COUTURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ BORSALINO STUDIOS