ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ " Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΑΡΓΚΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ & ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 7 ευρώ ανά άτομο) για την Υπέροχη Μουσικοθεατρική Αυτοσχέδια Κωμωδία Η Περιέργεια Σκότωσε τον Ευριπίδη από την Θεατρική Ομάδα Εντός Εκτός & Επί τα Αυτά, στο Θέατρο Φαργκάνη, στην Καμάρα, στο κέντρο της πόλης! 4 Τηλεφωνήματα της Paramount, 4 Εκκεντρικοί, Extreme, Αντιφατικοί και Ανίδεοι Χαρακτήρες-Ηθοποιοί, 4 Πρόβες, 1 Σκηνοθέτης που Έρχεται από στιγμή σε στιγμή, 1 Κιθάρα, 1 Μπουζούκι…και οι Εντός Εκτός & Επί τα Αυτά, μετά τη Διαβαλκανική τους Επιτυχία H Περιέργεια Σκότωσε τον Shakespeare, επιστρέφουν πιο περίεργοι από ποτέ! Η Προσφορά αφορά Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΥΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Εκτυπώστε τις Φωτογραφίες σας και Κρατήστε για Πάντα Εικόνες από τις Ωραιότερες Αναμνήσεις σας, με την Υπογραφή Εξαιρετικής Ποιότητας Εκτύπωσης της Fuji, στο πλέον Ιστορικό και Διακεκριμένο Κατάστημα Ηλεκτρονικών & Φωτογραφικών Ειδών Κούνιο, στο Κέντρο της πόλης μας! Πρώτη Επιλογή Μόλις με 10,90 ευρώ (από 25 ευρώ) για Εκτύπωση 100 Ψηφιακών Φωτογραφιών, Διαστάσεων 10Χ15 cm και Αποθήκευση τους σε Cd! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 14,90 ευρώ (από 36 ευρώ) για Εκτύπωση 150 Ψηφιακών Φωτογραφιών, Διαστάσεων 10Χ15 cm και Αποθήκευση τους σε Cd! Τρίτη Επιλογή μόλις με 19,90 ευρώ (από 46 ευρώ) για Εκτύπωση 200 Ψηφιακών Φωτογραφιών, Διαστάσεων 10Χ15 cm και Αποθήκευση τους σε Cd! 

CAFE Η ΒΑΦΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ DE LOL CAFE - PLAYROOM

 Η Ιδανική Πρόταση για να συνδυάσετε Έξοδο, Shopping, Επιτραπέζια Παιχνίδια ή Ένα Break από την Εργασία σας… με έναν Αρωματικό Cafe και όχι μόνο…στον Πανέμορφο και Εντυπωσιακό Χώρο του De Lol Cafe - Playroom, στο Εμπορικό Κέντρο Πλατεία, στην Καρδιά της πόλης μας! Πρώτη Επιλογή μόλις με 1,50 ευρώ για να Απολαύσετε Έναν (1) Cafe της επιλογής σας στους Υπέροχους Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους του De Lol Cafe - Playroom! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 6 ευρώ για να Απολαύσετε Δύο (2) Cafe της επιλογής σας & Μία (1) Απολαυστική & Πεντανόστιμη Βάφλα με Μία (1) Μπάλα Παγωτό! 

ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ MEDI JEUNESSE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 Χαρίστε Aπόλυτη Λάμψη και Ομορφιά στο Πρόσωπό σας, απαλλάσσοντας το από Λεκέδες, Σημάδια, Φακίδες και Δυσχρωμίες αλλά και από Σκόνες, Ρύπους και Σμήγμα…στον Νέο Πολυτελή Χώρο των Medi Jeunesse στο Εμπορικό Κέντρο Πλατεία (6ος Όροφος - Τσιμισκή 43) , στο κέντρο της πόλης μας! Μόλις 17 ευρώ για Ένα (1) Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με την Πλήρως Ενεργητική Θεραπεία Oxypower Therapy, με Ευεργετικά και Δραστικά Φυτικά Συστατικά! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 23 ευρώ για Ένα (1) Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου μεΠλήρη Ενεργητική Θεραπεία και παράλληλη Ενυδατική - Χαλαρωτική Θεραπεία Oxypower Therapy Plus, για ακόμη μεγαλύτερη Λάμψη και Ελαστικότητα του Δέρματος και Προστασία από την Ηλιακή Ακτινοβολία καθώς και Μασάζ Προσώπου και Αυχένα για Απόλυτη Χαλάρωση!



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ & ΓΛΥΚΑ ΑΠΟ ΤΟ PARFAIT ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ Λ.ΝΙΚΗΣ

 Καλωσορίστε το Πάσχα…με την Υπέροχη και Φημισμένη Υπογραφή του Διάσημου PARFAIT Λευκού Πύργου, στην Λεωφόρο Νίκης! Πρώτη Επιλογή μόλις με 7 ευρώ για Ένα (1) Ολόφρεσκο Χειροποίητο Πασχαλινό Τσουρέκι με Αυγό και Εορταστικό Στολισμό, με Αυθεντική Παραδοσιακή Κωνσταντινοπολίτικη Συνταγή και Αγνά Υλικά! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 8 ευρώ για Ένα (1) Ολόφρεσκο Χειροποίητο Πασχαλινό Τσουρέκι με Αυγό και Εορταστικό Στολισμό και Επικάλυψη πραγματικής Σοκολάτας με επιλογή από Μοναδικές Γεύσεις (Σοκολάτα Γάλακτος, Μαύρη Σοκολάτα, Λευκή Σοκολάτα), με Αυθεντική Παραδοσιακή Κωνσταντινοπολίτικη Συνταγή και Αγνά Υλικά!
  Μοναδικές Γλυκές Απολαύσεις με Αυθεντικές Συνταγές, με την Υπέροχη και Φημισμένη Υπογραφή του Διάσημου PARFAIT Λευκού Πύργου, στην Λεωφόρο Νίκης! Πρώτη Επιλογή μόνο με 8 ευρώ για Ένα Kg Απολαυστικά Τυλιχτά Κεράσματα ή Ένα Kg Λαχταριστό Παγωτό με επιλογή από 23 Υπέροχες Γεύσεις! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 10 ευρώ για Μία Ολόφρεσκη Τούρτα (1.000-1.150gr) με επιλογή από Αγαπημένες Γεύσεις (Μπλάκ Φόρεστ, Τιραμισού, Μπισκοτίνο, Κρέμα Φράουλα, Μπολερό, Cheese-cake, Σαρλότ, Ναπολιτάνα, Φλαμπέ, Oreo)!

ΨΗΦΙΑΚΟ LED PROJECTOR ΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 4,8 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ OUAOU.GR

APPLE MACBOOK ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ 3 ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ Η ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ATLANTIS ECO PRO"

 Ανανεώστε το Χώρο σας με Μία Απόλυτα Ολοκληρωμένη Προσφορά για Καθαριότητα, Φρεσκάδα και Ομορφιά στο Χώρο σας... Ποιοτικά και Εξαιρετικά Οικονομικά! Ολοκληρωμένος Επαγγελματικός Βιολογικός Καθαρισμός Στρώματος ή Σαλονιού στο Χώρο σας, με τον πιο Σύγχρονο Εξοπλισμό Καθαρισμού και τη Χρήση Επώνυμων Αντιβακτηριδιακών και Υποαλλεργικών Απορρυπαντικών και Δώρο Έναν Καθαρισμό Στρώματος από Ακάρεα από την Εξειδικευμένη Εταιρεία Atlantis Eco Pro!