ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΚΑΦΕ-ΠΑΓΩΤΟ-ΜΠΥΡΑ "BLE' "

Υπέροχες Καλοκαιρινές Απολαύσεις Υψηλής Ποιότητας με Απόλυτες Γλυκιές, Αλμυρές, Δροσερές και Gourmet Γεύσεις, από το Μοναδικής Αισθητικής, Ιδιαίτερης Αρχιτεκτονικής και Βραβευμένο Ble' στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης! Με Έκπτωση 50%...Απογειώστε τις Αισθήσεις σας με το Famous Παγωτό του Δροσιστείτε με το Εξαιρετικής Γεύσης Cafe Ble'ccino Πορτοκάλι, Απολαύστε Διεθνείς Ετικέτες από Κορυφαίες Βαρελίσιες Μπύρες σε γευστικό συνδυασμό με την εξαιρετική Κρεατόπιτα του, ξεκινήστε ή συνεχίστε την ημέρα σας με την υπέροχη Μπαγκέτα Hawai με Ανανά, Κάρυ, Φυσικό Προζύμι και μεγάλο Χρόνο Ωρίμανσης! Γιατί και αυτό το Καλοκαίρι όλα στη Θεσσαλονίκη...είναι Ble'!!! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΜΑΣΑΖ "FACE&BODY DAY SPA"

Γλυκές Καλοκαιρινές Προσφορές Χαλάρωσης και Αναζωογόνησης με Μοναδικές Προτάσεις Relax & Therapy Μασάζ, στον Όμορφο χώρο του Face & Body Day Spa! Mόλις 15 ευρώ για Ένα Απολαυστικό Hot Chocolate Full Body Spa Μassage (Διάρκειας 50') με Σοκολάτα σε όλο το Σώμα...και Ξεχάστε το Άγχος, την Ένταση, τη Κακή Διάθεση και τα Προβλήματα της Καθημερινότητας... ή για Ένα Απόλυτα Θεραπευτικό Hot & Cold Stones Anti-stress Massage σε Αυχένα - Πλάτη - Ώμους & Χέρια με Ζεστό Λάδι με Αιθέρια Έλαια, και χρήση Ζεστών και Κρύων Ηφαιστειογενών Πετρών (Διάρκειας 50')... και νοιώστε Άμεση Ανακούφιση από Πονοκεφάλους και Μυικούς Πόνους, κερδίζοντας Αναζωογόνηση, Ηρεμία, Χαλάρωση και Ευεξία! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΝΤΩΝ "BOND CONSTRUCTION"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/UNISEX ΑΟΡΑΤΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ΜΕΣΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ


 11€ για μία ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ Τ2000 για τους μικρούς μας φίλους, σε δύο αποχρώσεις επιλογής ανάμεσα σε: Ροζ ή Σιέλ. Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης με τα στοιχεία του μαθητή ή της μαθήτριας ΧΩΡΙΣ επιπλέον χρέωση. Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Από την εταιρία RAFERI DIGITAL, στη Ιωνία Θεσσαλονίκης. Αρχικής αξίας 19€. Έκπτωση 42%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΨΥΞΗΣ ΓΙΑ NOTEBOOK-LAPTOP

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΠΟΞΗΡΑΝΤΕΣ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΕΡΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΥΣΚΕΥΗ ΗΧΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ MINI SPY GSM

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ AEG

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΟΛΥ-ΜΟΝΟΖΥΓΟ DOOR GYM

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΖΩΝΗ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ&ΜΙΚΡΟΜΑΣΑΖ SILHOUETTE BELT

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "VILLA CREOLI"

ΑΝΔΡΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "VILLA KORTHI"

ΧΑΛΚΙΔΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "PALIRIA"

ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΑΙΓΑΙΑ HOTEL"

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ORAMA HOTEL"

ΜΗΛΟΣ(ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ "ΓΛΑΡΑΚΙΑ"

ΑΦΥΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ANESIS APARTMENTS"

ΑΘΗΝΑ-ΘΗΣΕΙΟ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ "ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ROOF GARDEN"

ΑΘΗΝΑ-ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ "ΤΟ ΠΙΑΤΑΚΙ"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΡΙΝΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ/ΣΙΝΕΜΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΑΘΗΝΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΑΝΔΡΙΚΟ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ "NICOS GRECAS"

ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ "STUNNING LOOKS BY JELLA"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ-ΑΝΔΡΙΚΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ "BEAUTY SALON"


Αθήνα: Με τέτοιο κούρεμα και styling θα πετάτε στα... σύννεφα! Μόνο 7€ για να κάντε 1 Ανδρικό Κούρεμα, μαζί με Λούσιμο και Styling Μαλλιών! ya Deal! Από τον φιλόξενο και δροσερό χώρο του Beauty Salon στο Χαλάνδρι. Αρχικής Αξίας 14€ - Έκπτωση 50% !!
Αθήνα: Φυσικά το παιδί σας είναι το ομορφότερο, αλλά τώρα γίνεται ακόμα και πιο όμορφο! Μόνο 7€ για να κάντε 1 Παιδικό Κούρεμα, μαζί με Styling Μαλλιών. ya Deal! Από τον φιλόξενο και δροσερό χώρο του Beauty Salon στο Χαλάνδρι. Αρχικής Αξίας 14€ - Έκπτωση 50% !!

ΑΘΗΝΑ:ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

 Αθήνα: ya Deal! Με τέτοιο αποτέλεσμα θα σας κοιτάνε όλοι στα... μάτια! Μόνο 60€ για να κάνετε 4 Συνεδρίες ανόρθωσης και μυϊκής ενδυνάμωσης του στήθους & της περιοχής του ντεκολτέ, με το εξειδικευμένο μηχάνημα παλμικού μικρορεύματος Body Shaper. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι περίπου 40-50 λεπτά, ενώ αντιστοιχεί περίπου σε 3 συνεδρίες ενεργητικής γυμναστικής! Από το ινστιτούτο ομορφιάς Σύγχρονη Αισθητική της Κατερίνας Αντωνίου στη Λυκόβρυση. Αρχικής Αξίας 210€ - Έκπτωση 71% !!

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ(ΜΟΛΑ ΚΑΛΥΒΑ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΣΕΛΕΠΗ"

100€ για ένα υπέροχο 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα σε δίκλινο διαμέρισμα ή 115€ για 3 άτομα σε τρίκλινο διαμέρισμα ή 140€ για 4 άτομα σε τετράκλινο διαμέρισμα ή 150€ για 5 άτομα σε πεντάκλινο διαμέρισμα για όλο τον Αύγουστο στα ενοικιαζόμενα ΄΄Διαμερίσματα Τσελεπή΄΄ στη Μόλα Καλύβα Χαλκιδικής! Αρχικής Αξίας 200€, Έκπτωση 50% !!
200€ για ένα υπέροχο 8ήμερο (7 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα σε δίκλινο διαμέρισμα ή 230€ για 3 άτομα σε τρίκλινο διαμέρισμα ή 285€ για 4 άτομα σε τετράκλινο διαμέρισμα ή 300€ για 5 άτομα σε πεντάκλινο διαμέρισμα για όλο τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο στα ενοικιαζόμενα ΄΄Διαμερίσματα Τσελεπή΄΄ στη Μόλα Καλύβα Χαλκιδικής! Αρχικής Αξίας 400€, Έκπτωση 50% !!

ΑΘΗΝΑ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-CHEESECAKE ΚΥΒΕΛΗΣ