ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΓΥΑΛΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 34,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ 30 ΚΙΛΩΝ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

 Αποτυπώστε τις Ωραιότερες Φωτογραφικές σας Αναμνήσεις... Εορταστικές, Προσωπικές, Οικογενειακές και Διασκεδαστικές, σε ένα από τα εξειδικευμένα Καταστήματα Alboom στη Λεωφόρο Νίκης και το Mediterranean Cosmos με την υπογραφή Εξαιρετικής Ποιότητας Εκτύπωσης της Fuji! Πρώτη Επιλογή μόλις με 9,90 ευρώ για Εκτύπωση 100 Ψηφιακών Φωτογραφιών Διαστάσεων 10Χ15 cm και Αποθήκευση τους σε Cd! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 14,5 ευρώ για Εκτύπωση 150 Ψηφιακών Φωτογραφιών Διαστάσεων 10Χ15 cm και Αποθήκευση τους σε Cd! Τρίτη Επιλογή μόλις με 14,5 ευρώ για Εκτύπωση 50 Ψηφιακών Φωτογραφιών Διαστάσεων 13Χ18 cm και Αποθήκευση τους σε Cd! 

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 30ΕΥΡΩ ΓΙΑ 6ΜΗΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ METApolis

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΑΤΟΥ"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "DREAMVILLE"

ΓΕΡΑΚΑΣ:STUDIO ΟΜΟΡΦΙΑΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ/ΒΑΦΗ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ 14ΕΥΡΩ ΣΤΟ "GOLDEN BEAUTY"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΗΚΗ TABLET ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 11,99ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΤΗ-ΜΕΤΡΗΤΗ ΚΕΡΜΑΤΩΝ

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 9,8ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ "ZEN GATEAU"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΟΝΙΑΚ/ΟΥΙΣΚΙ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΟΝΙΑΚ COURVOISIER&ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΑΛΗ JOHNNIE WALKER BLUE LABEL 200ML

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ LED ΑΠΟ 46,9ΕΥΡΩ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΙ ΦΟΡΤΙΣΤΗ USB-ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΑΘΗΝΑ:ΟΜΟΡΦΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 24ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ-MANICURE-ΧΤΕΝΙΣΜΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTY AND LIFE BY KLEONICKY"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΑΠΟ 8,90ΕΥΡΩ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,99ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΟΛΤΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 59ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΛΩΝ&ΜΕ 11,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΟΝΩΣΗΣ ΛΑΙΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΑΠΟ ΤΟ "CITY GOLD SPA"

ΑΘΗΝΑ:ΟΜΟΡΦΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 99ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ-ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ LASER 4ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "MEDIASPIS"

ΣΕΡΡΕΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΟ "REFANIDIS NATURAL LUXURY HOTEL&SPA"

BANSKO:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ/ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "HOTEL MURA"

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ 22ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΣΤΗ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ "ΑΝΕΜΟΣ"


 22€ από 45 € για ένα πλουσιοπάροχο μενού δύο ατόμων που περιλαμβάνει μία πολυσαλάτα γίγας μία μερίδα πατάτες χοιροποίητες, 2 κυρίως πιάτα με επιλογή από τσιπούρα ή φέτα σολωμός ή λαυράκι ή γαριδομακαρονάδα ή γαρίδα σαγανάκη ή μύδια με κέλύφος αχνιστά ή καλαμαράκια ψητά ή τηγανιτά και ½ κιλό κρασί, στην ψαροταβέρνα ΑΝΕΜΟΣ στη Καλαμαριά Θεσσαλινίκης.Έκπτωση 51 %!!

 22€ από 45 € για ένα πλουσιοπάροχο μενού 2 ατόμων που περιλαμβάνει μία πολυσαλάτα γίγας μία μερίδα πατάτες χοιροποίητες, 2 κυρίως πιάτα με επιλογή από τσιπούρα ή φέτα σολωμός ή λαυράκι ή γαριδομακαρονάδα ή γαρίδα σαγανάκη ή μύδια με κέλύφος αχνιστά ή καλαμαράκια ψητά ή τηγανιτά και ½ κιλό κρασί, στην ψαροταβέρνα ΑΝΕΜΟΣ στη Καλαμαριά Θεσσαλινίκης. Έκπτωση 51 %.

 22€ από 45€ για ένα πλουσιοπάροχο μενού 2 ατόμων που περιλαμβάνει μία πολυσαλάτα γίγας μία μερίδα πατάτες χοιροποίητες, 2 κυρίως πιάτα με επιλογή από τσιπούρα ή φέτα σολωμός ή λαυράκι ή γαριδομακαρονάδα ή γαρίδα σαγανάκη ή μύδια με κέλύφος αχνιστά ή καλαμαράκια ψητά ή τηγανιτά και ½ κιλό κρασί, στην ψαροταβέρνα ΑΝΕΜΟΣ στη Καλαμαριά Θεσσαλινίκης. Έκπτωση 51 % 

ΠΗΛΙΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ 240 ΕΥΡΩ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΛΚΙΦΡΩΝ"


 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο βουνό των Κενταύρων το Μαγευτικό Πήλιο!! 240€ για 3 ημέρες /2 διανυκτερεύσεις, με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό και Ημιδιατροφή, σε Δίκλινο Δωμάτιο με τζάκι Πηλιορείτικης Αρχιτεκτονικής, στο Ξενοδοχείο Αλκίφρων με Θέα τη Θάλασσα και Δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως και 5 ετών!! Αρχικής Αξίας 360€. Έκπτωση 34%.





ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 129ΕΥΡΩ ΣΤΟ "ΑΡΑΧΘΟΣ ΧΑΓΙΑΤΙ hOTEL"

 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στα μαγευτικά Τζουμέρκα στο 4* ''Άραχθος Χαγιάτι'' !! 129€ για ένα 4ήμερο - 3 διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα, σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και Δωρεάν τα ξύλα, γεύμα στον εορταστικό μπουφέ το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, πλούσιο σπιτικό πρωινό, θέα στο ποτάμι, early check in & late check out και Δωρεάν διαμονή για παιδιά έως 7 ετών! Αρχικής αξίας 270€. Έκπτωση 53%

 129€ για ένα 3 ήμερο σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι για δύο άτομα,με πρωινό και ΔΩΡΕΑΝ γεύμα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.Μία προσφορά για τα Τζουμέρκα,αρχικής αξίας 250€!
Φέτος τα Χριστούγεννα πάμε Τζουμέρκα, με 129€! 4ημέρη διαμονή 2 ατόμων, σε double room με τζάκι, παραδοσιακό σπιτικό πρωινό και εορταστικό menu!


Ονειρική χριστουγεννιάτικη απόδραση για 2 άτομα στα καταπράσινα και γραφικά Τζουμέρκα σε δωμάτιο με τζάκι, θέα στο ποτάμι, πλούσιο σπιτικό πρωινό, δωρεάν ξύλα, early check in & late check out στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο ξενώνα 4* ''Άραχθος Χαγιάτι'' - έκπτωση 50%!
Χριστούγεννα στα Τζουμέρκα στο Άραχθος Χαγιάτι Hotel! 129€ για 4ήμερη διαμονή 2 ατόμων με 3 διανυκτερεύσεις, σε δωμάτιο με τζάκι, πρωινό & Δωρεάν γεύμα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς!!

ΜΑΡΟΥΣΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΤΙΚΟ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ROOF TOP ΤΟΥ "CIVITEL OLYMPIC HOTEL" ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Παραμονή Χριστουγέννων στο Roof top του Civitel Olympic Hotel! 140€ για ένα πλούσιο menu, 2 ατόμων, σε γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική, καθώς και διανυκτέρευση σε superior double room με πρωινό!


 Από 19€ για το πρωινό ανήμερα την Πρωτοχρονιά ή το Χριστουγεννιάτικο ή το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο με μουσική από dj ή live μουσική και πλούσιο μενού στο νέο, μοντέρνο Roof Top του Civitel Olympic Hotel στο Μαρούσι! Δωρεάν Parking.  
Γιορτάστε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα το ρεβεγιόν Χριστουγέννων (με dj music), το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς (με live music) ή το New Year’s Brunch, στο ξενοδοχείο "Civitel Olympic". Tο ανακαινισμένο Roof Top με τη μαγευτική θέα, σας περιμένει σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική και εντυπωσιακούς μπουφέδες που εμπνεύστηκε ο Executive Chef Κώστας Γεωργατζάς!
Γιορτινό μενού δίπλα στα αστέρια! Xαρείτε ένα πολυτελές και ξεχωριστό ρεβεγιόν - Χριστουγεννιάτικο ή Πρωτοχρονιάτικο ή και για πρωινό την Πρωτοχρονιά - με κεφάτη live μουσική ή με dj, απολαυστικό και πλούσιο μενού καθώς και Δωρεάν Parking στο νέο, μοντέρνο Roof Top του ''Civitel Olympic Hotel'' στο Μαρούσι!
Ρεβεγιόν... από ψηλά! Από 19€ για το πρωινό ανήμερα την Πρωτοχρονιά ή το Χριστουγεννιάτικο ή το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο με μουσική από dj ή live μουσική και πλούσιο μενού στο νέο, μοντέρνο Roof Top του Civitel Olympic Hotel στο Μαρούσι! Δωρεάν Parking.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 19,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΓΑΝΤΙΑ&ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΛΑΙΜΟΥ&ΜΠΑΚΛΑΒΑ

ΑΘΗΝΑ:MASSAGE/ΠΡΟΣΦΟΡΑ FULL BODY ΣΟΥΗΔΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ


15€ για ένα απολαυστικό ΠΑΚΕΤΟ ΤΡΙΩΝ FULL BODY ΣΟΥΗΔΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ διάρκειας 35’ το κάθε ένα, για γυναίκες και άνδρες. Για χαλάρωση, ευεξία, τόνωση και αφύπνιση των αισθήσεων. Με την αγορά 2 κουπονιών ΔΩΡΟ ένα τεστ τροφικής δυσανεξίας ή ένα τεστ βιοενεργειακής διάγνωσης. Γιατί η υγεία είναι η ευτυχία του σώματος και η ευτυχία είναι η υγεία της ψυχής. Από το κέντρο BODY AND HEALTH στους Αμπελόκηπους (πλησίον Στάση Μετρό Αμπελοκήπων). Αρχικής αξίας 115€. Έκπτωση 87%

ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:ΟΜΟΡΦΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 21ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ ΣΤΟ "ALTER LIFE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 25,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΨΑΡΙ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 7,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ