ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ALMA CLUB ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ-ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΑΠΟ 5€

6ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ BYRON GYM ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 59 ΕΥΡΩ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ HOTEL SARONIS

ΜΑΘΗΜΑΤΑ WINDSURF ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "FORWARD"

ΜΥΚΟΝΟΣ(ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΡΝΟΥ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ "DIONYSOS BOYTIQUE HOTEL"

ΣΙΝΕΜΑ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟΣ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

6ΜΗΝΗ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25 ΕΥΡΩ

 25€ Μόνο για μία 6μηνη Κάρτα Εισόδου στις Παραμυθένιες Δραστηριότητες που περιλαμβάνει συμμετοχή κάθε παιδιού σε δέκα (10) ωριαία τμήματα Θεατρικού Παιχνιδιού, Ανάγνωση και Αφήγηση παραμυθιών, Κουκλοθέατρο, Ζωγραφική και χειροτεχνίες, και άλλες Δραστηριότητες με Θέμα Πάντα τα Παραμύθια, στο Παραμυθοχωριό στο Χαλάνδρι! Όλα τα Παιδιά από 4 - 12 ετών θα ζήσουν Μαγικές στιγμές εξασκώντας την Φαντασία τους και τη Σκέψη τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο παραμυθένιο χώρο! Αρχικής Αξίας 60€ - έκπτωση 58%

ΧΟΡΕΥΤΟ ΠΗΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 59 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "HOTEL MARABOU"

ΑΦΥΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ "ANESIS APARTMENTS" ΑΠΟ 75 ΕΥΡΩ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΜΕ ΡΟΔΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 16,9 ΕΥΡΩ

ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ SMARTPHONES MP4 GPS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 8.9 ΕΥΡΩ

ΦΟΡΗΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΟ 42L ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 38.9 ΕΥΡΩ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΩΧ ΗΛΕΚΤΡΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ

 Βest Price! 13€ για είσοδο ενός ατόμου στην κωμική θεατρική παράσταση "Ωχ...Ηλέκτρα", την πανέξυπνη παρωδία του Αλέξη Καλλίτση, με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο ρόλο της Ηλέκτρας που... επισκέπτεται ψυχολόγο για να λύσει τα προβλήματα της, επιλέγοντας την παράσταση που θέλετε σε Νίκαια, Ηλιούπολη, Βύρωνα, Χαλκίδα και Πετρούπολη από 14 μέχρι 18 Ιουλίου!
 Αποκλειστικό! 13€ από 20€ για είσοδο στη νέα παράσταση του Π.Φιλιππίδη ''ωχ..Ηλέκτρα'', σε Νίκαια, Πειραιά & Παπάγου. Mε τους Π.Φιλιππίδη, Ελ.Κωνσταντινίδου, Γερ.Σκιαδαρέση, Δ.Μαυρόπουλο, Κρ.Κατσούλη, Π.Σταθακόπουλος κα, σε μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Περιοριορισμένος αριθμός εισιτηρίων!

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΙΣΣΑ ΣΑΛΟΝΙΚΗ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο (2) Ατόμων (μόλις 4 ευρώ κατά άτομο) για την Ξεχωριστή Μουσικοθεατρική Παράσταση Ο Έρωτας στη Μάισσα Σαλονίκη, με Μία Πλειάδα Ηθοποιών, Τραγουδιστών, Μουσικών και Χορευτών με τη Φιλική Συμμετοχή της Αγαπημένης Dilec Koc στο Υπαίθριο Θέατρο Θερινή Αυλαία (εντός Δ.Ε.Θ.), την Τρίτη 8 Ιουλίου! Απολαύστε με Στέγη τον Μαγευτικό Έναστρο Ουρανό, ένα Μαγευτικό Σεργιάνι από το Χτες ως τα Σήμερα, με την Ψυχή και το Νου, μέσα στα Σοκάκια της Σαλονίκης μας, με Πρωταγωνιστές…τη Μουσική και τον Έρωτα! 

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ-ΔΙΕΘΝΕΣ SHOW ΧΟΡΥ TANGO IN RED MAJOR ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

 Για Εισιτήριο Δύο (2) Ατόμων (μόλις 10 ευρώ ανά Άτομο) για να Απολαύσετε Ένα Κορυφαίο Καλλιτεχνικό Υπερθέαμα στην πόλη μας, με το Εκρηκτικό Διεθνές Show Χορού Τάνγκο Tango In Red Major, του Παγκοσμίως Γνωστού Χορευτή, Χορογράφου και Σκηνοθέτη Gustavo Russo με τη Συνοδεία της Παρτενέρ του Samantha Garcia και άλλους 12 Χορευτές στη Μονή Λαζαριστών την Δευτέρα 14 Ιουλίου! Απολαύστε ένα Ορμητικά Δυναμικό και Σαγηνευτικά Προκλητικό Show, με Συναρπαστικές Χορογραφίες που κόβουν την Ανάσσα και Εκθαμβωτικά Κοστούμια, με την Θερμοκρασία να ανεβαίνει από το Χορό, το Πάθος και τη Μουσική! Ένα Θέαμα που…πιο Εκρηκτικό γίνεται...πιο Αισθησιακό δεν γίνεται!!! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΗΜΙΣΜΕΝΗ MONA LISA ART PUB

 Απολαυστικό Ταξίδι Γεύσεων Δύο (2) Ατόμων, για Γεύμα ή Δείπνο με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο, με Μοναδικά Λουκάνικα, Λαχταριστά Κρεατικά, Γευστικά Ορεκτικά, Ολόφρεσκες Σαλάτες και τουλάχιστον 60 Διεθνείς Ετικέτες Μπύρας, στο Υπέροχο και Ατμοσφαιρικό Εσωτερικό και Εξωτερικό Περιβάλλον που Θυμίζει Έργο Τέχνης...στην Φημισμένη Mona Lisa Art Pub! Για τους Λάτρεις των ιδιαίτερων Γεύσεων, με Εξαιρετικές Γαστρονομικές Προτάσεις και με Απόλυτες Γεύσεις Μπύρας, σε ένα Περιβάλλον που συνδυάζει την κλασσική Αγγλική Pub, με τα σύγχρονα Ελληνικά δεδομένα, με Μουσικές Επιλογές που Ενθουσιάζουν, σ' ένα Χώρο που σε Αγκαλιάζει! 

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ ΜΕ ΙΣΧΥ 50W ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 66.5 ΕΥΡΩ

BEPANTHOL ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΠΟΡΤΖΗ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗ-ΔΙΑΜΟΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "MARION HOTEL"

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 7ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "THEA HOTEL"

ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ "CORFU VILLA RAINBOW" & "ISLAND BEACH RESORT" ΑΠΟ 399 ΕΥΡΩ