ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Η ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ-ΓΡΑΦΕΙΟΥ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

 29€ για Απόφραξη Αποχέτευσης σε φρεάτια, σωληνώσεις αποχετευτικού δικτύου, σιφώνια, λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες, δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων, από την εταιρεία Βάγιος Αποφράξεις-Συντηρήσεις-Αποχετεύσεις στο Γαλάτσι. Αξίας 70€ - Έκπτωση 59%!!
 25€ για Απολύμανση Πολυκατοικίας ή Μονοκατοικίας, γραφείων, Εστιατορίων έως 200τ.μ., σε όλη την Αττική, από την εταιρεία ΒΑΓΙΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ στο Γαλάτσι. Αξίας 60€ - Έκπτωση 58%!!

 29€ για μία ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ σε φρεάτια, σωληνώσεις αποχετευτικού δικτύου, σιφώνια, λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες, δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ και ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σκευάσματα από το Υπουργείο Γεωργίας. Η προσφορά ισχύει σε όλη την Αττική. Από την εταιρεία ΒΑΓΙΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ στο Γαλάτσι. Αρχικής αξίας 70€. Έκπτωση 59%


ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΜΠΡΕΛΟΚ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ-MINI CAMERA-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ-ΜΠΡΕΛΟΚ ΚΛΕΙΔΙΩΝ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΜΕ 29€ ΑΠΟ ΤΗΝ "SOLAR VACUUM"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-SUDOCREAM Η BEPANTHOL CREAM ΓΙΑ ΑΠΑΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ&ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ SOLGAR ΑΠΟ ΤΗΝ "PARAPHARMACIE.GR"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-ΣΕΤ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΣΚΕΥΩΝ&ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΥΡΑΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΜΠΟΤΑΣ

Πανελλαδικά: Βγαλμένες από άλλη εποχή! Μόνο 49,90€ για ένα Σετ Μαγειρικών Σκευών ΕΚ-8Ε της Elekom, που περιλαμβάνει 4 υπέροχες κατσαρόλες διαμέτρου 20-26cm και βάθους 15-20cm! Με διπλή επίστρωση σμάλτου για εξοικονόμηση ενέργειας και ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας, κατάλληλες για όλους τους τύπους εστιών αλλά και για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων. Από την BNF Green Technologies με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά και Εγγύηση Δύο Χρόνια. Αρχικής Αξίας 91,50€ - Έκπτωση 46% !!
Πανελλαδικά: Τώρα θα πίνετε πραγματικά την μπύρα στο... παπούτσι σας! Μόνο 9€ για να αποκτήσετε ένα πρωτότυπο Ποτήρι Μπύρας σε Σχήμα Μπότας, από ανθεκτικό παχύ γυαλί, χωρητικότητας 1 λίτρο, για να πίνετε την μπύρα σας με... άλλον αέρα! Δώστε λοιπόν πρωτότυπο στυλ στην απόλαυση μιας παγωμένης μπύρας. Από το Ψαγμένο στον Κορυδαλλό και με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 15€ - Έκπτωση 40% !!

ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΘΟΝΗΣ LCD ΣΕ IPHONE 3G/3GS ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "NETPHONE"



Για αντικατάσταση οθόνης LCD σε iPhone3G/3GS ή δεύτερη επιλογή με 40€ (από 90€) για αντικατάσταση Digitizer Touch Module σε iPhone3G/3GS ή 60€ (από 115€) για αντικατάσταση LCD & Digitizer σε iPhone3G ή 65€ (από 120€) για αντικατάσταση LCD & Digitizer σε iPhone3GS ή 65€ (από 120€) για αντικατάσταση LCD & Digitizer σε iPhone4G/4GS από το κατάστημα Netphone στην Καλλιθέα! iPhone σαν καινούργιο ή μήπως καινούργιο!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΠΑΙΔΙΚΙ ΖΑΚΕΤΑ GAP ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 2 ΕΩΣ 7 ΕΤΩΝ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΧΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ "TASIA BOUTIQUE HOTEL"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΙΑΛΙΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΩΝΑ

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ POWER PLATE Η YOGILATES

ΣΕΠΟΛΙΑ:ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ "ΖΟΥΖΟΥΝΟΧΩΡΑ"

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "GALAXY HOTEL"

κΑΛΛΙΘΕΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ LATIN-ZUMBA-FREEDANCE ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ

ΠΗΛΙΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΔΙΟΜΗΔΗ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΟΜΠΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΤΖΑΚΙ ΤΗΣ DIPLOMAT 2000W

ΤΑΥΡΟΣ:ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ "ΓΥΡΟΠΩΛΕΙΟ SOUVLISTAS"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΚΤΥΠΩΣΗ 50 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕ 7€ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 10Χ15 ΑΠΟ ΤΟ "PHOTO PLUS"