ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

EDEM SPA ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ HAMAM ESSENTIAL THERAPY

 22€ για ένα άτομο ή 35€ για 2 άτομα για να Απολαύσετε μια Hamam paradise therapy!! Μια 65λεπτη Ονειρική Εμπειρία Αναζωογόνησης και Χαλάρωσης σε ένα Μαγικό Ταξίδι στα Μυστικά της Ανατολής, από το Edem Spa στο Παλαιό Φάληρο. Αρχικής αξίας 150€. Έκπτωση 86%!
 20€ για να Απολαύσετε μια Hamam Essential Therapy!! Μια 60λεπτη Ονειρική Εμπειρία Αναζωογόνησης και Χαλάρωσης σε ένα Μαγικό Ταξίδι στα Μυστικά της Ανατολής, από το Edem Spa στο Παλαιό Φάληρο,αρχικής αξίας 150€.

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΓΑΝΕΜΑ ΣΤΑ Α.ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15€ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΤΡΙΚΟΡΦΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ERMIS-ANINA BUNGALOWS"

 Για Απολαυστική και Μαγευτική 3ήμερη ή 4ήμερη Διαμονή σε Μεζονέτα ή Studio 2 έως 4 Ατόμων με Ιδιωτικό Κήπο, και Δυνατότητα Early check in & Late check out, για την Περίοδο από 6 Ιουνίου έως 22 Ιουνίου… στις Πολυτελείς & Παραδοσιακής Αγιορείτικής Αρχιτεκτονικής Βίλες Ermis - Anina Bungalows, στον Οικισμό Τρίκορφο Χαλκιδικής, στην περιοχή της Γερακινής, στην καταπράσινη Χερσόνησο της Σιθωνίας λίγα μέτρα από τη Θάλασσα και στους πρόποδες του Επιβλητικού Χολομόντα! Η Προσφορά ισχύει και για το Τριήμερο το Αγίου Πνεύματος!

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΧΑΙΝΤΙ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ-ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ/ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

 Δυναμικό Πρόγραμμα Οχτώ (8) ή Δώδεκα (12) Συνεδριών Εξατομικευμένο στις Ανάγκες κάθε Σώματος, με τη Xρήση των Πρωτοποριακών Μηχανημάτων Ultratone Excel-pro και Lemfotonic για Αδυνάτισμα, Σύσφιξη, Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, Απώλεια Πόντων και Κιλών, Αποτοξίνωση και Αύξηση του Μεταβολισμού, Άμεσα & Αποτελεσματικά και επιπλέον Δώρο… Μία (1) Συνεδρία της Επαναστατικής Μεθόδου με Υπερήχους, με το Διάσημο Cavitation για Λιποδιάσπαση ή Ένα (1) Χειρονακτικό Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας, για Εντυπωσιακή Γλυπτική στο Σώμα σας! Με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Πιστοποιημένου και Εξειδικευμένου Κέντρου Αισθητικής και Ευεξίας Πολύτιμη Ομορφιά στον Εύοσμο και...Κατακτήστε το Σώμα σας! 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΟΛΙΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ Η ΚΟΡΔΟΝΙ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΠΛΑΤΗΣ SPORT HOLSTER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9€

ΘΕΡΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 60 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ 4-10 ΕΤΩΝ

 Καλοκαιρινό ταξίδι στο μαγικό κόσμο της τέχνης! 60 ευρώ για τη συμμετοχή ενός παιδιού ηλικίας 4 έως 10 ετών στο θερινό παιδικό θεατρικό εργαστήρι που διοργανώνεται από την εταιρεία καλλιτεχνικών εκδηλώσεων "Θυμέλη" και περιλαμβάνει δραστηριότητες γύρω από το θέατρο, τη μουσική τον χορό και το τραγούδι με ενεργή συμμετοχή των παιδιών, που θα τα βοηθήσει να αναπτύξουν επικοινωνιακές δεξιότητες, να μάθουν να χειρίζονται σωστά το λόγο και να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και γνώση!

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΥΡΡΕΙΟΝ BOUTIQUE HOTEL

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "AUTO ΝΤΟΥΖ"

ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ONIRAMA LIVE AT AKANΘUS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΟΤΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29/5

ΣΑΜΟΣ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "SCORPIOS HOTEL APARTMENTS"

PERSONAL TRAINING ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19€ ΓΙΑ 3 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΝΟΥΔΗ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΕΣ/ΜΠΑΝΙΑ/ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12,50€

ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 8ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 4 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "AMMON GARDEN HOTEL"

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΥΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ"ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

 28€ για 25 Θεραπείες Περιποίησης Προσώπου που περιλαμβάνουν 1 Βαθύ Καθαρισμό διάρκειας 120 λεπτά, 6 Δερμοαποξέσεις με υπέρηχους, 6 Θεραπείες caviar DNA Treatment, 6 Θεραπείες cellular revitalizing fruit treatment και 6 Θεραπείες για σύσφιξη λαιμού με μάσκα Liftodermie by Juliette Armand, και επανακτήστε τη λάμψη της επιδερμίδας σας και σβήστε κάθε ίχνος ρυτίδας!!! Στον χώρο του κέντρου αισθητικής Υπηρεσίες Ευεξίας και Σώματος στο Μαρούσι, (λίγα μέτρα από το σταθμό του ΗΣΑΠ). Αρχικής Αξίας 660€. Έκπτωση 96%.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "GOLDEN BEAUTY" ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ(MANICURE-PEDICURE) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTY SALON" ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ