ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

FROZEN YOGURT ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 1,60 ΕΥΡΩ ΣΤΟ MY YOGHURT ΣΤΗΝ Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Frozen Yogurt . . . η Γευστική, Υγιεινή και Απολαυστική Μόδα... που έγινε Λατρεία…με την Μοναδική Υπογραφή του Αγαπημένου Μy Yoghurt στην Π.Π. Γερμανού, στο κέντρο της πόλης μας! Πρώτη Επιλογή και μόλις με 1,60 ευρώ (από 3,20 ευρώ) για Ένα (1) Μedium Κύπελο Παγωμένο Γιαούρτι με Toppings της επιλογής σας (200gr) & Έναν (1) Αρωματικό Cafe της επιλογής σας! Δεύτερη Επιλογή και μόνο με 4 ευρώ (από 8 ευρώ) για Δύο (2) Μεγάλα Κύπελα Παγωμένο Γιαούρτι με Toppings της επιλογής σας (250gr το καθένα)! 

2 COCTAILS&ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ bar-restaurant MUGSHOT ΣΤΗΝ Ν.ΣΜΥΡΝΗ

 7€ από 16€ για να απολαύσετε δύο (2) cocktails ή δύο (2) ποτά της επιλογής σας, στο εντυπωσιακά όμορφο Mugshot, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Τα cocktails, που ξεκινούν με βάση τα κλασικά, έχουν ταυτόχρονα στοιχεία καινούργια που ανανεώνουν τη γεύση τους και κάνουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς να τα δοκιμάσουν!! Έκπτωση 56%!! 24€ Μόνο για Ένα Χορταστικό Γεύμα δύο ατόμων με, Μία Σαλάτα, Ένα Ορεκτικό, Δύο Κυρίως Πιάτα, και Δύο Ποτήρια Κρασί στο Νέο MUGSHOT στην Ν. Σμύρνη! Δοκιμάστε Μοναδικές Γεύσεις σε έναν Νέο Μοντέρνο Χώρο! Το νέο Meeting Point της περιοχής, σας Περιμένει! Αρχικής Αξίας 47€ - έκπτωση 49%
 7€ από 16€ για 2 απολαυστικά Cocktails επιλογής σας (με την υπογραφή του Τεό Σπυρόπουλου), στο ολοκαίνουργιο bar-restaurant ''Mugshot'' στην πλατεία Ν.Σμύρνης - έκπτωση 56% 24€ από 41,70€ για πλήρες menu 2 ατόμων (από τον διακεκριμένο σεφ Γ.Τζελέπη), με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, που περιλαμβάνει 1 Σαλάτα, 2 Ορεκτικά, 2 Κυρίως & 2 ποτήρια Κρασί, στο ολοκαίνουργιο bar-restaurant ''Mugshot'' στην πλατεία Ν.Σμύρνης - έκπτωση 41%!