ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΤΕΣΤ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΧΕΙΡΟΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΤΑΠΕΡ "SPIN N STORE" ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΕΤ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΜΩΡΑ/ΠΙΑΤΑ-ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ-ΜΠΙΜΠΕΡΟ-ΣΑΛΙΑΡΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΑΡΤΑΚΙΑ-ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ DRUM/RIZZLA-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΜΕ ΑΜΙΝΟΞΥ-ΑΣΤΑΞΑΝΘΙΝΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ VIBROACTION

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΑΘΗΝΑ"

ΛΟΝΔΙΝΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

ΜΟΝΑΧΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΒΕΝΕΤΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΡΩΜΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΠΑΡΙΣΙ:ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

ΒΙΕΝΝΗ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ



15€ Εκπτωτικό Κουπόνι, για 7 ημέρες στη Βιέννη και τη Βουδαπέστη! Επισκεφτείτε σε Ένα μόλις ταξίδι τις Πρωτεύουσες της Αυστρίας και της Ουγγαρίας! Σε Double Room με Πλούσιο Πρωινό, στο Ananas Trend Hotel της Βιέννης και στο Golden Park της Βουδαπέστης ή Παρόμοια!! Δίνετε στο Ταξιδιωτικό Γραφείο 660€ Μόνο, ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ με τους Φόρους, ανά Άτομο!!! Καλό σας Ταξίδι!

Εκδρομή σε Βιέννη & Βουδαπέστη! 7 ημέρες σε Double room με πλούσιο πρωινό, αεροπορικά εισιτήρια και φόρους αεροδρομίου, μόνο 680€ / το άτομο!
Διακοπές σε Βιέννη και Βουδαπέστη!! Από 660€ το άτομο για επτά (7) ημέρες / έξι (6) διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο ή Τρίκλινο δωμάτιο σε Βιέννη και Βουδαπέστη (3 διανυκτερεύσεις σε κάθε πόλη), με πρωινό, αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, όλους τους φόρους και με ελεύθερη επιλογή ημερομηνίας! Δίνετε 15€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 660€ απευθείας στον ταξιδιωτικό οργανισμό Air Cosmos!


Από 319€ για ένα 4ήμερο στο «Διαμάντι του Δούναβη», στην πανέμορφη Βουδαπέστη σε 4* ξενοδοχείο, με αεροπορικά εισιτήρια συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίου, από το Air Cosmos
Με 15€ αποκτείστε το εκπτωτικό κουπόνι που θα σας ταξιδέψει 7 ημέρες στην Βιέννη και την Βουδαπέστη στην προνομιακή τιμή των 660€ το άτομο με ελεύθερη επιλογή ημερομηνίας και όλους τους φόρους, από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Aircosmos!

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "CHATEAU ROND SUITES"

ΚΕΡΚΥΡΑ(ΑΧΑΡΑΒΗ-ΔΑΣΙΑ):ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ "GELINA VILLA HOTEL&RESORT"

Κέρκυρα: Αυτό το Πάσχα θα σας μείνει αξέχαστο! Μόνο με 269€ εξασφαλίστε ένα καταπληκτικό 4ήμερο / 3 διανυκτερεύσεις για το Πάσχα, 2 ατόμων, στο 5 αστέρων Gelina Villa hotel & resort, στην Αχαράβη της Κέρκυρας. Με πλήρη διατροφή (πρωινό, γεύμα, δείπνο), ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ, Ποτά & Αναψυκτικά δωρεάν σε απεριόριστη ποσότητα και παιδί έως 12 ετών Δωρεάν! Από το Megia Travel. Αρχικής Αξίας 370€ - Έκπτωση 27% !!
Yπέροχο Πάσχα στην Κέρκυρα 3/5 έως 6/5! Οδική εκδρομή ΜΟΝΟ με 199€ το άτομο με 4ήμερη διαμονή στο Hotel Gelina 5* με όλα πληρωμένα (3 γεύματα + εορταστικά γεύματα). Αναχώρηση Μεγάλη Πέμπτη βράδυ από Αθήνα! Μια προσφορά από την Megia Travel!

Πάσχα στην Κέρκυρα! 133€ για 4 ημέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα, με full board (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) στην βασίλισσα των Επτανήσων, την αριστοκρατική Κέρκυρα, με διαμονή στο φιλόξενο TELEMACHOS VILLAGE hotel 3* στη Δασιά. Best Price!
Πάσχα στην Κέρκυρα! 246€ για 4 ημέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα, με full board (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) στην βασίλισσα των Επτανήσων, και απολαύστε τις ομορφιές του νησιού και τις ανέσεις που προσφέρει το Magna Graecia Hotel στη Δασιά. Best Price!

ΑΡΑΧΩΒΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ"

ΛΑΚΟΠΕΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "GRECOTEL LAKOPETRA BEACH"

449€ για να Γιορτάστε το Πάσχα στο GRECOTEL LAKOPETRA BEACH, στην Λακόπετρα Αχαΐας, στην Πελοπόννησο, με όλα τα γεύματα πληρωμένα!!! 4 Ολόκληρες ημέρες/ 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα και απολαύστε τις ολιγοήμερες διακοπές σας σε αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο, από το Ταξιδιωτικό γραφείο ΑirCosmos!
Πάσχα στη Αχαΐα! 449€ για 4 ημέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα, με full board (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) σε double room, για να περάσετε τις διακοπές των ονείρων σας στο μαγευτικό Grecotel Lakopetra Beach Hotel 4*. Bestprice!

ΕΡΕΤΡΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "GRAND BLUE RESORT HOTEL"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΚΩΜΩΔΙΕΣ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ'ΡΘΟΥΝ ΣΤΙς ΟΧΤΩ¨"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ-ΣΤΟΚΑΣ-ΖΙΩΓΑΛΑΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΑΒΟΥΡΑΣ "ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ&ΦΑΓΗΤΟΥ/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΘΕΑΤΡΑ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ-LIVE ΣΚΗΝΕΣ

ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ/ΚΟΥΡΕΜΑ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ-ΑΝΤΡΙΚΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ

ΑΘΗΝΑ:ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ/ΠΡΩΙΝΟ-ΒΡΑΔΙΝΟ "LILIYA SPA"

ΑΘΗΝΑ:ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΜΕ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ


22€ για μια συνεδρία spray tanning, για πρόσωπο και σώμα, με την χρήση αερογράφου, διάρκειας 20 λεπτών, για να χαρίσετε στον εαυτό σας ένα εκθαμβωτικό και ασφαλές μαύρισμα, που διαρκεί έως και 2 εβδομάδες, από τον φιλόξενο και ζεστό χώρο του Νύχι Νύχι, στην Κηφισιά. Αξίας 45€. Έκπτωση 51%.

25€ για 1 Συνεδρία Μαυρίσματος με Αερογράφο, με τα Εξειδικευμένα Προϊόντα Fake Bake με Φυτικά Συστατικά από Ζαχαροκάλαμο, Πήλινγκ, Ντουζ και Massage στον Υπέροχο Χώρο του CAT CUT Nails στο Χαλάνδρι, αρχικής αξίας 45€!!

ΑΘΗΝΑ: ΜΑΣΑΖ 4 ΣΕ 1 "PAIN SOLUTION SYSTEMS"

ΑΘΗΝΑ:ΜΑΣΑΖ ΚΑΤΌΙΚΟΝ "ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΑΛΑΞΙΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΛΕΙΔΙ

ΑΘΗΝΑ:ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ/ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ/ΒΑΠΤΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ/ΤΕΣΤ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ:ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ-ΓΕΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ