ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "COIFFURE ALEXANDRA"

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER ALEXANDRITE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ATHENS COSMETIC MEDICINE"

 69€ από 210€ για Ετήσιο πρόγραμμα με 6 συνεδρίες Αποτρίχωσης LAZER ALEXANDRITE cynosure 750 nm apogee 5500 σε μικρές περιοχές της επιλογής σας - Ή - 119€ από 540€ για μεσαίες περιοχές - Ή - 189€ από 990€ για μεγάλες περιοχές, για όλους τους τύπους δέρματος-για γυναίκες και άνδρες-και υπό την επίβλεψη πλαστικού χειρουργού Ιατρού, για το Τέλειο και Λαμπερό δέρμα στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής Athens Cosmetic Medicine, στην Αθήνα (δίπλα στον σταθμό Βικτώρια). Αξίας 210€. Έκπτωση 67%.
 39€ από 105€ για 3 συνεδρίες Αποτρίχωσης με το βραβευμένο LAZER ALEXANDRITE cynosure 750 nm apogee 5500 σε μικρές περιοχές της επιλογής σας - Ή - 79€ από 270€ για μεσαίες περιοχές - Ή - 99€ από 495€ για μεγάλες περιοχές, για όλους τους τύπους δέρματος-για γυναίκες και άνδρες και υπό την επίβλεψη πλαστικού χειρουργού Ιατρού, για το Τέλειο και Λαμπερό δέρμα στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής Athens Cosmetic Medicine, στην Αθήνα (δίπλα στον σταθμό Βικτώρια). Αξίας 105€. Έκπτωση 63%.

ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ&ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ-ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ



  Χάστε Άμεσα τα Κιλά του Χειμώνα και των Γιορτών... και Προετοιμάστε κατάλληλα το Σώμα σας για το Καλοκαίρι με Ένα Εξατομικευμένο Μηνιαίο Πρόγραμμα Διατροφής συνολικά 4 Συνεδριών, με 4 Εβδομαδιαία Διαιτητικά Προγράμματα, με Μέτρηση Λίπους, Μέτρηση Οστικής & Μυϊκής Μάζας, Μέτρηση Υγρών και Εκτίμηση Βασικού Μεταβολισμού! Ένα Πρόγραμμα Διατροφής προσαρμοσμένο σε Εσάς και...Δείτε τη ζωή σας να Αλλάζει, με Άμεση Απώλεια Βάρους... με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Eπιστημονικού Κέντρου Κλινικής Διατροφολογίας & Μεταβολικού Ελέγχου, σε 2 Κεντρικά Σημεία στην πόλη μας, στην Παύλου Μελά και στην Μπότσαρη!  

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ SOPHIA LEATHER ZIP WALLET ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 35€

ΜΙΚΡΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ JUICY COUTURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 55€

ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ APIVITA ΧΩΡΙΣ ΑΜΜΩΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΠΑΡΤΖΗ

ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ&ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "SOOCRE HANDMADE GOURMET CANDY"

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ BIO MAGIC CLEANER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ SULEHRIA STORE

ΖΑΚΥΝΘΟΣ(ΛΑΓΑΝΑΣ) ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ PARADISE STUDIO APARTMENTS


ΣΕΤ IPHONE 5 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ RALPH LAUREN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 49€

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΣΑΝΤΑ CALVIN KLEIN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΘΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ MINI RS STUNT CAR ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11,9€

BANSKO ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "4* GRAND HOTEL BANSKO"

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ POWER PERFECT PORE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ "SULEHRIA STORE"

STAND-UP COMEDY "ΚΡΟΙΣΟΙ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 10€

 10€ για είσοδο 2 ατόμων στο Stand-Up Comedy του Στέφανου Λαοπόδη Κροίσοι, που πραγματεύεται με πολύ χιούμορ την καθημερινή ζωή την Ελλήνων όπως έχει διαμορφωθεί στις μέρες μας, στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων, αρχικής αξίας 20€ - Έκπτωση 50%!!
 10€ για είσοδο 2 ατόμων στο Stand-Up Comedy του Στέφανου Λαοπόδη «Κροίσοι», μια παράσταση που ψυχαγωγεί εστιάζοντας με χάρη στο ένδοξο παρελθόν, αλλά και σε ένα λαμπρό μέλλον, στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων στο Θησείο, Αρχική αξία 20€, Έκπτωση 50%!!

ΚΑΡΙΤΣΑ ΛΑΡΙΣΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "DOHOS HOTEL EXPERIENCE"

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΝΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΝΤΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Καθαρίστε και Επισκευάστε την Τέντα σας, Ομορφαίνοντας Εντυπωσιακά το Χώρο σας, στη Χαμηλότερη Τιμή της Αγοράς, με την Ποιοτική Υπογραφή των Εξειδικευμένων Συνεργείων της Τεντούπολης! Μόλις 45 ευρώ για Εξονυχιστικό Πλύσιμο με Επαγγελματικό Εξοπλισμό Μίας (1) Τέντας Μήκους έως 5 μέτρα, καθώς και Ολοκληρωμένη Συντήρηση - Επισκευή της (Ράψιμο Ξηλωμένων Ραφών, Μπάλωμα σε Σκισμένα Σημεία, Συντήρηση Μηχανισμού-Κουζινέτου, Αντικατάσταση Φθαρμένων Ταπών, κ.α.)... και Απολαύστε Άνοιξη και Καλοκαίρι...με την Καινούρια Τέντα σας!!!