ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΛΙΜΟΣ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 48ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "FEMME FATALE"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΕ POSTER Η BANNER ΚΑΙ ΑΠΟ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΕΛΑΡΩΜΕΝΟ ΚΑΜΒΑ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟ BOX ΤΕΛΑΡΟ

 Αποκτήστε έναν Τυπωμένο Καμβά με τελάρο (μόνο από 12€), σε 5 διαστάσεις, με τη φωτογραφία της επιλογής σας ή επιλέγοντας κάποιο έτοιμο θέμα. Ομορφύνετε το χώρο σας με ένα έργο τέχνης υψηλής ποιότητας με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά!


 10€ (διαστάσεις 30x30cm),14€ (διαστάσεις 30x40cm) & 18€ (διαστάσεις 40x60cm) για ένα τελαρωμένο καμβά σε χοντρό box τελάρο με γκαλερί τελάρωμα με την αγαπημένη σας φωτογραφία !! Μια προσφορά από το Project Design στη Θεσσαλονίκη,αρχικής αξίας 25€,35€ & 50€ αντίστοιχα! 


 poster με 12€. Για να μετατρέψετε τις αγαπημένες σας ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ σε POSTER ή BANNER για στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες. Από την Project Design

ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ 45ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "GASPYANA"

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ)δΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "HOTEL AKTI TAYGETOS CONFERENCE RESORT 4*"

ΚΑΝΤΙΑ(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ)ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ 'CASA AL MARE"

 Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά και Φώτα, στην Κάντια Αργολίδας μόλις 15χλμ από το Ναύπλιο!! 30€ ανά διανυκτέρευση για διαμονή 2 ατόμων σε Ανεξάρτητο Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα στο Casa Al Mare, Early check in, Late check out και διαμονή ενός παιδιού έως 6 ετών Δωρεάν. Αρχικής αξίας 60€. Έκπτωση 50%.
 36€ για ένα διήμερο για 2 άτομα σε επιπλωμένο διαμέρισμα,ΔΩΡΕΑΝ παιδί έως 6 ετών και Parking!Μία προσφορά για την Κάντια Ναυπλίου,αρχικής αξίας 60€! 


 60€ για 2 υπέροχες διανυκτερευσεις για 2 άτομα στο Casa al Mare στην Κάντια, κοντά στο ξεχωριστό Ναύπλιο! Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Αρχικής Αξίας 120€, Έκπτωση 50% !!


ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ARGENTINO TANGO ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ "MYTANGO"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ-ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "MERLIN SPA"

ΦΙΛΟΘΕΗ:ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 11ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "A MODO MIO RISTORANTE ITALIANO"

14,30€ για 2 αφράτες, λαχταριστές, special πίτσες ψημένες σε ξυλόφουρνο και μία σαλάτα ελληνική για να τις απολαύσετε στο χώρο σας από το A Modo Mio, το πιο γνωστό στέκι της Φιλοθέης, αξίας 28,60€

 11€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων που περιλαμβάνει 1 ορεκτικό, 2 πιάτα spaghetti και 1/2 κιλό κρασί ή 2 μπύρες ή 2 αναψυκτικά, από το πασίγνωστο restaurant αυθεντικής ιταλικής κουζίνας A Modo Mio στη Φιλοθέη, για delivery ή take-away. Αρχική Αξία 26€. Πληρώνετε 2.80€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 8.20€ κατά την εξαργύρωση


 Απολαύστε 2 Λαχταριστές Πίτσες Special, ψημένες σε Ξυλόφουρνο και μία Σαλάτα Ελληνική ή Εποχής!! Μόνο με 12,80€ για παραλαβή πακέτου από το μαγαζί (take away) ή 14,30 για γεύμα στο εστιατόριο ή διανομή στο χώρο σας (delivery), από το φημισμένο στέκι της Φιλοθέης, Α Μodo Μio Ristorante Ιtaliano. Αρχικής αξίας 28.60€. Έκπτωση 56%.



 12,80€ για ένα απολαυστικό μενού 2 ατόμων από το ανανεωμένο αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο A Modo Mio στη Φιλοθέη, για γεύμα στο εστιατόριο, delivery ή take away! Αρχικής Αξίας 25,70€, Έκπτωση 50% !!


ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΕΡΑ-ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ 18Κ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΙΝΟΛΟΓΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ) ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "MONT HELMOS HOTEL&POOL BAR"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Για Μία (1) Πολύτιμη Φυσιοθεραπευτική Συνεδρία με Μαγνητοθεραπεία, με τη Διάσημη και Άκρως Θεραπευτική Συσκευή Papimi Nanopulse, με Μία (1) Εφαρμογή στην Περιοχή του Προβλήματος σας, για Άμεση Αντιμετώπιση Πόνων, Αθλητικών Τραυματισμών, Βακτηριακών Μολύνσεων, Αρθρίτιδα, Οστεομυϊκούς Πόνους, Ισχιαλγία και Αυχενικούς Πόνους, Αποκατάσταση των Σπασιμάτων, Θεραπεία των Τραυμάτων, Αύξηση στη Λειτουργία του Ανοσοποιητικού Συστήματος και όχι μόνο...για Θαυματουργά Αποτελέσματα... με την Ποιοτική Εγγύηση του Προβεβλημένου Πολυδύναμου Κέντρου Αισθητικής, Ιατρικών Υπηρεσιών και Διαιτολογίας Sunbox στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6,50ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕ 7ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ "ΑΒΕΡΩΦ"

Χριστουγεννιάτικα Γλυκά, με Ολόφρεσκα Υλικά, Παραδοσιακές Συνταγές, Πλούσια Γεύση και ιδιαίτερα Αρώματα που θα Ενθουσιάσουν και τους πιο Απαιτητικούς...με την Φημισμένη Γευστική Υπογραφή του Ζαχαροπλαστείου Aβέρωφ! Πρώτη Επιλογή μόλις με 6,50 ευρώ (από 13 ευρώ) για 25 Λαχταριστά Μελομακάρονα σε Πλακέ Συσκευασία Δώρου με Χαρτί Πολυτελείας & Κόκκινη Υφασμάτινη Κορδέλα! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 7 ευρώ (από 14 ευρώ) για 30 Κουραμπιέδες με Φρέσκο Βούτυρο και Φρεσκοψημένο Αμύγδαλο σε Πλακέ Συσκευασία Δώρου με Χαρτί Πολυτελείας και Κόκκινη Υφασμάτινη Κορδέλα! Τρίτη Επιλογή μόλις με 8,50 ευρώ (από 17 ευρώ) για Ένα (1) Ταψάκι Σιροπιαστών (Διαμέτρου 22εκ), με Επιλογή από Μπακλαβά ή Κανταΐφι σε Συσκευασία Δώρου με Καρώ Χριστουγεννιάτικη Κορδέλα! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ PEELING-ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ&MANICURE ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "ΑΛ.ΛΙΝΑΡΔΟΥ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ GOURMET ΓΕΥΜΑ Η ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ BISTRO RESTAURANT "VILLA LUNA"

ΑΘΗΝΑ:ΥΓΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΥΓΕΙΑΣ

Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 17,90 ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ"

Μόλις 6 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο της Εκπληκτικής Παιδικής Παράστασης Ένα Σπίτι Παραμύθια με την Μοναδική Υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη με Κείμενα και Στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου ή την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου! Οι Ηθοποιοί - Τραγουδιστές αφηγούνται Πέντε Διάσημα Παραμύθια (Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα - Η έξυπνη Γκρέτα - Ο Τζακ κι η Φασολιά - Η συναυλία των ζώων - Η πεντάμορφη και το τέρας) με Μουσική, Χρώμα, Υπέροχες Μεταμφιέσεις και Εκπληκτικά Σκηνικά, προσκαλώντας Μικρούς και Μεγάλους σ΄ένα Υπέροχο και Μοναδικό Party! 

ΑΘΗΝΑ:ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 3,95ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΤΣΑ DOMINO'S

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΦΩΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ GOTHAM LED

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 11,50ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ-ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ GOJI BERRY,ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΚΑΙ GRAN BERRY

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΕΤ ΚΕΡΑΜΙΑ ΤΗΓΑΝΙΑ Η ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΤ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ ΔΑΝΤΕΛΑΣ ΚΑΙ& ΜΕ 8,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΧΕΡΙΩΝ


Πoια Victoria's Secret Angel είστε; Το ιδανικότερο χριστουγεννιάτικο δώρο για κάθε γυναίκα τώρα με αποστολή απευθείας από την Αμερική στο σπίτι σας! 8,9€ για το απόλυτο προϊόν περιποίησης Victoria's Secret με επιλογή από ένα (1) Fragrance Mist ή μία (1) πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος & χεριών ή μία (1) ενυδατική κρέμα σώματος, επιλέγοντας το άρωμα που επιθυμείτε για να παραδοθείτε σε ένα ταξίδι μεθυστικών και sexy αρωμάτων, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports"!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΔΡΥ&ΟΞΙΑΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 15.5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΑΝΤΡΩΝ/ΜΑΣΑΖ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ/SPA ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ ΣΤΑ "VIVA LA VITA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 4,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ ΛΕΥΚΗΣ ΕΛΑΤΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 24,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ DANCE PAD X-TREAM PLATINUM

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 34,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΦΩΣ 1.90CM

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΘΗΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ "BEAUTY AND LIFE BY KLEONICKY"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 16ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

16€ για ένα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ για να κάνετε φέτος τα Χριστούγεννα ένα ξεχωριστό δώρο, σε συνεργάτες, φίλους, συγγενείς. Ένα πρωτότυπο και χρήσιμο δώρο για τις μέρες των εορτών. Ένα καλάθι με την μορφή δώρου με παραδοσιακά προϊόντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Το καλάθι περιλαμβάνει μια φιάλη κρασί, μια φιάλη ούζο, ένα πακέτο παραδοσιακό ζυμαρικό, ένα βάζο με παραδοσιακό γλυκό κουταλιού χωρίς συντηρητικά Ή μια βανίλια «υποβρύχιο», ένα πακέτο παξιμάδια σταρένια και ένα παστέλι μόνο με μέλι και σουσάμι. Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από την εταιρεία ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 32€. Έκπτωση 50%

ΖΩΓΡΑΦΟΥ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 35ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ&ΜΕ 49ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ"



35€ από 110€ για ένα Ολοκληρωμένο Πακέτο Περιποίησης βαφής Μαλλιών σε όλο το κεφάλι και για όλα τα μήκη μαλλιών από το Πράσινο Κομμωτήριο στο Ζωγράφου που περιλαμβάνει ανταύγειες σε όλο το κεφάλι, ένα ρεφλέ, μία μάσκα αναδόμησης μαλλιών, ένα χτένισμα και ένα λούσιμο! χαρίστε ένα μοναδικό δώρο ανανέωσης στον εαυτό σας και υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα ανανεωμένες!
Αποκτήστε λαμπερά μεταξένια μαλλιά! 49€ για μια ισιωτική θεραπεία λείανσης μαλλιών Nanokeratin System, χωρίς χημικά και με πιστοποίηση από τον ΕΟΦ, για όλους τους τύπους μαλλιών, με διάρκεια έως 5 μήνες και ΔΩΡΟ ένα χτένισμα ,στο Πράσινο Κομμωτήριο στου Ζωγράφου, αρχικής αξίας 320€-έκπτωση 85%