ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ-THE ACE OF HEARTS TOUR ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11/10

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ-ΧΩΡΟΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ&ΜΕΓΑΛΟΥΣ TOYSLAND ΣΤΗΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 9 ΕΥΡΩ

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 2ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "PILION TERRA ESCAPE HOTEL"

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 6 ΣΤΑΔΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ STUDIO ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ BEAUTY SECRET

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ CHIROPRACTIC WELLNESS CENTER

 Οι Πόνοι Φεύγουν, η Χαμένη Ευλυγισία και η Ευεξία Επιστρέφουν, … με μία Ανακουφιστική Προσφορά... με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Chiropractic Wellness Center του Εξειδικευμένου Οστεοπαθητικού - Dr Χειροπρακτικής ΗΠΑ κ. Ευάγγελου Χριστακόπουλου! Μόλις 24 ευρώ για Μία Ολοκληρωμένη Εξειδικευμένη Συνεδρία Χειροπρακτικής με: Ένα (1) Θεραπευτικό Μασάζ μετά από Μία (1) Εξειδικευμένη Εξέταση & Αξιολόγηση της Σπονδυλικής σας Στήλης, των Άκρων και της Παθούσας Περιοχής με Ανάταξη - Ξεμπλοκάρισμα της Πλάτης, της Μέσης και του Αυχένα με Μία (1) Χειροπρακτική Θεραπεία για Άμεση Αντιμετώπιση της Παθούσας Περιοχής μέσω Ειδικών Χειρισμών και Αναλυτική Καθοδήγηση Επίλυσης του Προβλήματος σας και Συμβουλευτική Υποστήριξη σε θέματα Ενδυνάμωσης και Ορθοσωμίας! Αντιμετωπίστε Άμεσα τους Βασανιστικούς Πόνους σε μία Επίσκεψη …..! 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΩΝ ΜΕ LASER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ELEGANT BEAUTY

ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 3D ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7,9 ΕΥΡΩ

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ GRILL HOUSE ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΣΙΝΕΜΑ-ΤΑΙΝΙΑ ΚΟΜΕΝΤΙ " THE LUNCHBOX" /ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ " ΜΑΥΡΟ ΨΩΜΙ " / ΚΩΜΩΔΙΑ " ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ "ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ "CINE ΕΛΛΗΝΙΣ"

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο Cine Βακούρα, στo κέντρο της πόλης... με την Κορυφαία Κινηματογραφική Επιτυχία της Ινδίας, την Βραβευμένη (Φεστιβάλ Καννών 2013) και Αριστουργηματική Ρομαντική Κομεντί The Lunchbox, με τον Εξαιρετικό Ιρφάν Καν (The Life of Pi)…ή την Αριστουργηματική Δραματική Ταινία Μαύρο Ψωμί του Πολυβραβευμένου Ογούστι Βιλαρόνγκα, που Αποτέλεσε την Πρόταση της Ισπανίας για Οσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας…ή την Κωμωδία της Χρονιάς που σπάει Ταμεία Θεέ Μου, Τι Σου Κάναμε; του Φιλίπ Ντε Σοβερόν για να Απολαύσετε Άφθονες Στιγμές Γέλιου!

ΜΟΣΧΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ