ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Mr GREEDY

Γεια σας,

Αν και έχουμε ενα κουπόνι με λίγους αγώνες, θα επενδύσω λίγα απο τα προηγούμενα κέρδη στο παρακάτω συστηματάκι που ζητάω 4άδες και την 8άδα.. Κοστίζει 36 ευρώ (απο 0,5 ευρώ στις 70 4άδες και 1 ευρώ στην 8άδα) ενώ η απόδοση της 8άδας είναι 30.046 στην Betfair σε σχέση με το 9.522 στον ΟΠΑΠ...

Καλή τύχη

1

Angelholms v Sundsvall (1@ 1.99)

2

Atvidabergs v Assyriska (Χ@ 4.08)

3

Brommapojkarna v IK Brage (Χ@ 4.44)

4

Hacken v Norrkoping (2@ 5.07)

5

Varnamo v Degerfors (Χ@ 3.71)

6

Vasteras SK v Ljungskile (1@ 3.9)

7

Syrianska FC v Halmstads (Χ@ 3.3)

8

Denmark U21 v Switzerland U21 (Χ@ 3.39)

8-Folds

Selections

Odds

Stake

Potential win

1,2,3,4,5,6,7 and 8

30046.96

€1.00

ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΜΕΛΑΝΙΩΝ ΓΕΜΙΣΜΑ " Cartridgeworld " ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΟΝΕΡ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ

1€ για αγορά εκπτωτικού κουπονιού 60% για ξαναγέμισμα άδειων inkjet μελανοδοχείων απο την μεγαλύτερη αλυσίδα στον κόσμο την Cartridge World , έκπτωση 60%

Οικονομία και ποιότητα!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑ " ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ "

Τρέχουσα προσφορά: 45€ από 205€ για τον ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας, συμπεριλαμβάνεται βιολογικός καθαρισμός όλου του εσωτερικού μέρους, ξεθάμπωμα των φαναριών, εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι, πλύσιμο και κέρωμα της μηχανής και ιονισμός για απολύμανση του αέρα της εσωτερικής καμπίνας και του air-condition για ένα αυτοκίνητο «φυσικά» καθαρό, από το πλυντήριο Σφουγγαράκης. Έκπτωση 78%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ "HANDWASH")ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ AIR CONDITION " VARCON " ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ

19€ για να κάνετε σέρβις σ' όλα τα κλιματιστικά του σπιτιού σας από την εταιρία VARCON, αξίας 75€ - έκπτωση 74,67%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ SERVICE AIR CONDITION ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ( ΠΕΡΙΣΣΑ ) ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ " VILLA MARKOS "

Τρέχουσα προσφορά: Σαντορίνη 22,5€ για 2 άτομα για ένα 2ήμερο (1 νύχτα, 2 ημέρες) σε δίκλινο δωμάτιο στο Villa Markos 100μ. από την παραλία της Περίσσας, μία από τις ομορφότερες παραλίες της Σαντορίνης. Ζήστε τη μαγεία της Σαντορίνης με μόνο 22,5€!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ )ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

FULL BODY MASSAGE ΜΑΣΑΖ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ " ΙΡΙΔΑ "

19€ για ένα απολαυστικό Full Body Massage αρωματοθεραπείας ή για ένα θεραπευτικό Μassage κατά της κυτταρίτιδας, διάρκειας 60 λεπτών. Αρχική αξία 60€ - Έκπτωση 68%!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣΑΖ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΓΟΡΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΙΔΗ " ΠΕΡΙ ΣΠΙΤΙΟΥ " ΒΑΡΗ

Με την αγορά κουπονιού αξίας 20€ εξασφαλίζετε τη δυνατότητα αγοράς καταπληκτικών και πρωτότυπων ειδών σπιτιού (τόσο χρηστικών όσο και διακοσμητικών) από το υπέροχο κατάστημα «Περί Σπιτιού» αρχικής αξίας 60€ - Έκπτωση 67%!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP ΟΜΙΛΟΥ SPORTING ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ

Τρέχουσα προσφορά: 33€ για ένα πενθήμερο αθλητικού camp του ομίλου Sporting, για παιδιά ηλικίας 6 - 15 ετών, για να γνωρίσουν και να αγαπήσουν από κοντά τον αθλητισμό και να αναπτύξουν ομαδικό πνεύμα, πειθαρχία και αγωνιστικότητα, στα Άνω Πατήσια, αξίας 75€ - έκπτωση 56%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΑΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ " MERSINA ROOMS " ΝΑΟΥΣΑ ΠΑΡΟΥ

Προσφορά:   78€ τα 2 άτομα για διακοπές 4 ημέρες 3 νύχτες στην πανέμορφη Νάουσα της Πάρου στο παραδοσιακό Κυκλαδίτικο συγκρότημα MERSINA ROOMS κατηγορίας Α, με πρωινό, μόλις 300 μέτρα από την παραλία Πιπέρι και 600 μέτρα από το κέντρο της Νάουσας. Αξία 200€. Έκπτωση 61% 

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ ΑΘΗΝΑ BIRTHDAY PARTY ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ " APLA FUN PARK " ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ

Προσφορά:   9€ το άτομο, μικροί και μεγάλοι για ένα αξέχαστο BIRTHDAY PARTY πάνω στη θάλασσα , στον πιο ευρηματικό παιδότοπο του APLA FUN PARK στην παραλία του Αγίου Κοσμά. Απεριόριστο ασφαλές παιχνίδι μέσα σε 4 στρέμματα, στον παιδότοπο, στα τραμπολίνα, στα mini πρωταθλήματα μπάσκετ, ποδοσφαίρου, στίβου και τένις, με έπαθλα. Πληρές   birthday   menu   και απεριόριστo house wine για τους γονείς και χυμούς για τα παιδιά. Αξία 30€. Έκπτωση 70%       


Η προσφορά ισχύει για ελάχιστο αριθμό 30 ατόμωνΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΚΟΚΚΩΝΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ " ONAR HOTEL "


Προσφορά:   40€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό μπουφέ, για 3 ημέρες 2 νύχτες στο Κοκκώνι Κορινθίας στο Onar hotel κτισμένο πάνω σε μία από τις καλύτερες και καθαρότερες παραλίες του Κορινθιακού, βραβευμένη εξι φορές με Γαλάζια Σημαία, μέσα σε 10 στρέμματα με πλούσια βλάστηση, σας προσφέρει όλο τον χρόνο υψηλή εξυπηρέτηση και εορταστικά events. Αξίας 88€. Έκπτωση 55%     

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Χαρίστε στον εαυτό σας άνετες και ευχάριστες διακοπές .

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗ " PANORAMA RESORT "



Προσφορά:  Προσφορά: 79€ τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο για 3 ημέρες 2 νύχτες με πρωινό, διακοπές στα καταγάλανα νερά και τις χρυσές αμμώδεις παραλίες της Φοινικούντας στο νεόκτιστο ξενοδοχείο Panorama Resort που βρίσκεται κτισμένο αμφιθεατρικά μέσα σε 12 στρέμματα από ελαιώνες , με υπέροχη θέα στην θάλασσα. Διαθέτει άνετα δίχωρα δωμάτια και πισίνα. Αξίας 160€. Έκπτωση 50% Η απόλυτη χαλάρωση σε ένα από τους ωραιότερους τουριστικούς προορισμούς της Μεσσηνίας και της Ελλάδας.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ. 


ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ ΑΘΗΝΑ " ΣΟΡΟΚΑΔΑ " ΚΑΣΤΕΛΑ

Τρέχουσα Προσφορά: 
€23 
από €51. 
Έκπτωση: 
55% 

Για πλήρες γεύμα 2 ατόμων με ποτό και γλυκό, σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στο μεζεδοπωλείο ΣΟΡΟΚΑΔΑ στην Καστέλα με θέα τη μοναδική θάλασσα του Πειραιά από την Πειραϊκή μέχρι το Φάληρο.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ "ΠΑΜΕ ΑΠΟ.. ΓΙΑΝΝΗ", ΚΑΣΤΕΛΑ )ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.