ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΕΡΙΔΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ "LOOKOOMANIA GLYFADA"

3€ για να απολαύσετε 2 μερίδες φρεσκότατους λαχταριστούς παραδοσιακούς Λουκουμάδες με Μέλι και Κανέλλα ή 3.5€ για 2 μερίδες Λουκουμάδες μαζί με ρευστή επικάλυψη της επιλογής σας ανάμεσα σε: Λευκή σοκολάτα ή Nutella ή Σοκολάτα φράουλα ή Σοκολάτα μπανάνα ή Πορτοκάλι φουντούκι. Κάθε μερίδα περιλαμβάνει 12 έως 15 λουκουμάδες! Η προσφορά ισχύει για κατανάλωση στο κατάστημα (Dine-In) ή παραλαβή από το κατάστημα (Take-Away). Στο νέο και ιδιαίτερο χώρο του LOOKOOMANIA GLYFADA, στο κέντρο της Γλυφάδας! Αρχικής αξίας 6€ και 7€ αντίστοιχα. Έκπτωση 50%!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ-ΜΠΡΙΚΙ ESPRESSO

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ FREZYDERM

ΧΑΝΙΩΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΗOTEL HARIS"

ΑΝΔΡΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "KYMOTHOI ROOMS&POOL BAR"

ΚΡΥΟΠΗΓΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "PARADISE"

ΓΕΡΑΚΙΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "STUDIOS ΠΑΣΧΑΛΙΑ"

ΨΑΚΟΥΔΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΠΑΣΧΑΛΙΑ hAUS"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΧΥΤΡΑ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ ELEKOM

Πανελλαδικά: Εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια! Μόνο 29,90€ για μία Χύτρα Ταχύτητος ΕΚ 10Β της Elekom. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 18/10, ιδανική για υγιεινό μαγείρεμα καθώς διαφυλάσσει τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά των τροφών σε μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με τις συμβατικές χύτρες. Είναι κατάλληλη για όλες τις επιφάνειες μαγειρέματος εκτός από τις επαγωγικές εστίες και έχει χωρητικότητα 9 λίτρα. Από την BNF Green Technologies, με 2 Χρόνια Εγγύηση και ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 50,70€ - Έκπτωση 41% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΡΤΣ-ΚΟΡΜΑΚΙΑ-ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΠΛΕΚΤΑ "HIP AND SPOILED"


Πανελλαδικά: Ελάτε να γνωρίσουμε την Hip And Spoiled! Μόνο 12€ για ένα Φανελάκι ελαστικό με κέντημα μαύρο (1882). Λεπτομέρεια και στυλ στο κέντημα! Τέλειο σχέδιο που αναδεικνύει την πλάτη. Φινετσάτο και όμορφο, στο πιο uni χρώμα. Σε μέγεθος one size. Από την Hip And Spoiled και με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 24€ - Έκπτωση 50% !!
Πανελλαδικά: Ελάτε να γνωρίσουμε την Hip And Spoiled! Μόνο 21€ για ένα Σόρτς πλεκτό λευκό (Σ0070). Λεπτομέρεια και στυλ στο κέντημα! Τέλειο σχέδιο που αναδεικνύει την περιοχή. Φινετσάτο και όμορφο, στο πάντα καταπληκτικό χρώμα, το λευκό. Σε μέγεθος one size. Από την Hip And Spoiled και με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 42€ - Έκπτωση 50% !!
Πανελλαδικά: Ελάτε να γνωρίσουμε την Hip And Spoiled! Μόνο 22€ για ένα Κορμάκι δαντελωτό λευκό (1838). Λεπτομέρεια και στυλ στο κέντημα! Τέλειο σχέδιο που αναδεικνύει την πλάτη. Φινετσάτο και όμορφο, στο πάντα καταπληκτικό χρώμα, το λευκό. Σε μέγεθος one size. Από την Hip And Spoiled και με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 44€ - Έκπτωση 50% !!

ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "MOYZAKI PALACE HOTEL&SPA"

169€ από 340€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρονται 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, μία Θεραπεία Αναζωογόνησης Δέρματος και βαθιάς Ενυδάτωσης Προσώπου, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και της Εξωτερικής, καθώς και της Σάουνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΠΟΡΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "VILLA MIKRA ASIA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/TABLET PC DUAL CAMERA-ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ