ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 179€ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΝΣΚΥΛΟΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΙ 6 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ TAS STAGE




 20€ για τραπέζι έξι (6) ατόμων στη μουσική σατυρική παράσταση «ΕΝΣΚΥΛΟΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ» στο TAS Stage με τους Ματθίλδη Μαγγίρα, Κρατερό ΚατσούληΓιάννη Αγγελάκη και Προκόπη Πολίτη, σε ένα πρόγραμμα που έρχεται για να δώσει γροθιά στο κατεστημένο της Ελληνικής μουσικής σκηνής! Δίνετε 20€ για το κουπόνι σας και 100€ στο TAS Stage κάθε Πέμπτη!

 20€ για την αγορά ενός κουπονιού, για να διασκεδάσετε σε τραπέζι ΓΙΑ ΕΞΙ ΑΤΟΜΑ. Ένα Μουσικό Σατυρικό Πρόγραμμα με τους: ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ, ΚΡΑΤΕΡΟ ΚΑΤΣΟΥΛΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΟΛΙΤΗ, στην παράσταση ΕΝΣΚΥΛΟΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ, που έρχεται για να δώσει γροθιά στο κατεστημένο της ελληνικής μουσικής σκηνής, στο TAS STAGE στο Γκάζι. Ένα πρόγραμμα γεμάτο χιούμορ, κέφι, χορό, τραγούδι, άφθονο γέλιο, πολλές μεταμφιέσεις και πολλά αστεία επί σκηνής και εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών, υπόσχεται την καλύτερη επιλογή για διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης. Πληρώνετε στο κατάστημα επιπλέον 100€ για τη Πέμπτη. Αρχικής αξίας 120€ τα τέσσερα άτομα. Έκπτωση 33%

STAND UP COMEDY Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6€ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Δ3 ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

 6€ Μόνο για την Είσοδο ενός ατόμου με Ποτό ή Μπύρα ή Κρασί, στο Απολαυστικό στο stand up comedy - Η Θεωρία της Θετικότητας, με τη Χαρά Τσιώλη, στην Μουσική Σκηνή δ3 στο Κολωνάκι! Μία comedy με έντονο το γυναικείο στοιχείο και αυστηρά ακατάλληλη για... Άντρες! Η Γυναίκα, μέσα από πολλές κακοτυχίες και αναποδιές που έχει αντιμετωπίσει, προσπαθεί ακόμα να βλέπει τα πράγματα θετικά, προκαλώντας άφθονο γέλιο στο κοινό που γίνεται μια μεγάλη παρέα, που ανταλλάσσει απόψεις για τραγελαφικά γεγονότα της καθημερινότητας! Για λίγες ακόμη Παραστάσεις! Προλάβετε!Αρχικής Αξίας 10€ - έκπτωση 40%

ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ 98€ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL LEFKAS"

 Καθαρά Δευτέρα στην Λευκάδα, στο Hotel Lefkas! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με θέα Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, με 98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome drink στο Navi Bar! Παρέχεται μία Κρουαζιέρα με το Nydri Star II στα Πριγκηπονήσια και στο Σκορπιό, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ DELIVERY ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ " Η ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΙΩΤΙΣΣΑ"

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 199€ ΣΤΟ ΥΨΙΒΑΤΟΝ MOUNTAIN RESORT

ΜΑΘΗΜΑΤΑ POLE DANCING ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ DIVAS POLE DANCING ACADEMY ATHENS

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ&ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ-ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ Η ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟ ΤΟ "PROSKLITIRIAONDEMAND.GR"


 Από 5,5€ για εκτύπωση 50 φωτογραφιών σε επαγγελματικό χαρτί, με δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας, από το ''PressOnDemand.gr'' στη Νίκαια - έκπτωση 50%!
 37€ για 50 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ Ή ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΑΚΕΛΟ, έγχρωμα εκτυπωμένα και στις δύο όψεις, με δυνατότητα ένθεσης δικής σας φωτογραφίας. Επιλέξετε ή συνθέστε τα δικά σας προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης, όπως ακριβώς τα έχετε ονειρευτεί. Επώνυμη πολυτέλεια που σας αξίζει. Από την εταιρεία PROSKLITIRIA ON DEMAND.GR στην Νίκαια. Αρχικής αξίας 74€. Έκπτωση 50%

 5.50€ για την εκτύπωση 50 φωτογραφιών σε επαγγελματικό φωτογραφικό χαρτί 10×15 cm. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα επιλογής διαστάσεων ανάμεσα σε 13x18cm και 21x29cm. Για να θυμάστε πάντα όλες τις ομορφότερες και ιδιαίτερες στιγμές σας, δεμένες σε ένα ιδιαίτερο άλμπουμ μιας ξεχωριστής ζωής. Της δικής σας. Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής. Από την εταιρεία PRESS ON DEMAND.GR στην Νίκαια. Αρχικής αξίας 11€. Έκπτωση 50%

 Μόνο 37€ για 50 Προσκλητήρια Γάμου ή Βάπτισης, σετ με φάκελο, έγχρωμα εκτυπωμένα και στις δύο όψεις, με δυνατότητα ένθεσης δικής σας φωτογραφίας, από το Prosklitiria On Demand στη Νίκαια. Για να έχετε υπέροχες αναμνήσεις από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας! Αρχικής αξίας 74€.
   Από 8€ για εκτύπωση επαγγελματικών καρτών, με δυνατότητα επιλογής διαστάσεων, όψεων & Πανελλαδική Αποστολής, από το PressOnDemand.gr  

 37€ από 74€ για 50 προσκλητήρια Γάμου ή Βάπτισης, σετ με φάκελο έγχρωμα εκτυπωμένα και στις δύο όψεις, με δυνατότητα ένθεσης δικής σας φωτογραφίας, από το ProsklitiriaOnDemand.gr  

PERSONAL TRAINING-POWER PLATE-PILATES ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "POWER 3 LOUNGE" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



 Φτιάξε το Σώμα των Ονείρων σου...με Ολοκληρωμένo και Πλούσιo Πρόγραμμα 20 Συνεδριών, προσαρμοσμένο στις Δικές σου Ανάγκες και με συνδυασμό Διατροφικής καθοδήγησης, στους Υπερσύγχρονους και Πολυτελείς Χώρους του Power 3 Lounge στην Τσιμισκή, στο κέντρο της πόλης μας! Δυναμικό Πρόγραμμα στην Οικονομικότερη Τιμή... με 10 Συνεδρίες Semi Personal Training σε Group 4 Ατόμων (με επιλογή από Power Plate ή Pilates ή TRX ή Kinesis) & 10 Συνεδρίες Cardio Training (με Wave Cardio ή Power Bike M3 Kaizer) με τον Κορυφαίο Εξοπλισμό του Power 3 Lounge και την καθοδήγηση του Εξειδικευμένου Team Γυμναστών του... & επιπλέον...1 Ειδικό Πρόγραμμα Διατροφής Diet Plan & 1 Μηνιαίο Πρόγραμμα Διατροφικής Καθοδήγησης Food Μanager !!! 

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΠΗΛΙΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΠΟ 109€ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL MAISTRA"

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΜΕΝΟΥ-ΜΕΖΕΔΕΣ ΜΕ 9€

ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "FLAME" ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ

ΠΙΤΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ DELIVERY ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ CITY ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥΒΛΑΣ-ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ DELIVERY ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ "Η ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ"

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ CHECK UP-ΕΛΕΓΧΟΣ-ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΞΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

MASSAGE 60' ΘΕΡΑΠΕΙΑ BOTOX ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MEDICAL ESTHETICS"

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ/ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ HEAD LINES

 25€ Μόνο για ένα πακέτο ανανέωσης των μαλλιών με βαφή (ρίζας), λούσιμο, θεραπεία αναδόμησης φορμάρισμα, αποτρίχωση άνω χείλους και ένα (1) καθαρισμό και σχηματισμό φρυδιών στο Κομμωτήριο Head Lines στο Νέο Ηράκλειο, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ! Μία Μοναδική Ευκαιρία να Ανανεώσετε το Στυλ και την Εμφάνισή σας σε Ένα Κομμωτήριο με Πολύχρονη Εμπειρία! Αρχικής Αξίας 50€.
 28€ για ανταύγειες σε όλο το κεφάλι, ένα (1) λούσιμο, μία (1) θεραπεία αναδόμησης μαλλιών και φορμάρισμα, από το κομμωτήριο Head Lines στο Νέο Ηράκλειο πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ, αρχικής αξίας 66€.


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



 Για έναν (1) Μήνα μαθημάτων Αγγλικών για την απόκτηση πτυχίου Toeic ή I.E.L.T.S για ενήλικες, Lower για παιδιά και εφήβους ή γενικά μαθήματα Αγγλικών για αρχάριους ή προχωρημένους στο Εξειδικευμένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μαυρουδή, στη καρδιά της πόλης. Τα μαθήματα παραδίδονται αποκλειστικά από έμπειρο διδακτικό προσωπικό, ενώ διαρκούν 75' έκαστο και πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα! Μάθε γρήγορα, εύκολα και έξυπνα ...άπταιστα Αγγλικά και κατέκτησε θέσεις εργασίας! Η grandsales σου λύνει τη γλώσσα σε θέματα εκπαίδευσης και οικονομίας! 

ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ROAYLTY LINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 36,90€

 Βαθύ Τηγάνι από Ανοξείδωτο ατσάλι, με Μεταλλικό καπάκι της ROYALTY LINE, από 19.99€! Από την Hellas-tech με παραλαβή ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή με ένα email ή τηλεφώνημα (2102477860) στην πόρτα σας άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα! Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε Extra Bonus!

 36,90€ για ένα Σετ με 3 τηγάνια Κεραμικής Επίστρωσης, της Royalty Line, για υγιεινό μαγείρεμα χωρίς βούτυρο ή λάδι, κατάλληλα για όλες τις εστίες, λαβές σιλικόνης που δεν θερμαίνονται, σε τρία διαφορετικά μεγέθη και τρία χρώματα, από την Sulehria Store στην Αθήνα ή αποστολή σε όλη την Ελλάδα, αρχικής αξίας 99€. 

BUSSINESS MASSAGE 45' ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12€ ΣΤΟ "MYSTIC NEVERLAND REIKI ACADEMY-MEDITATION AND HEALTH CENTER"

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 4,9€

ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑΥΣΙΚΑ ΑΠΟ 4,9€

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΙΑΣ" ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 Mετά την Τεράστια Επιτυχία του την Περσινή Θεατρική Σεζόν, o Αίαντας έρχεται για λίγες μόνο Παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη…! Μόλις 10 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 5 ευρώ κατά άτομο) του Ποιητικού Μονολόγου Αίας του Γιάννη Ρίτσου με τον Μοναδικό Κώστα Κοζικόπουλο, από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στο Θέατρο Αυλαία, στο κέντρο της πόλης μας! Ο Αίας γράφτηκε από τον Ποιητή στην εξορία της Λέρου και της Σάμου (1967-69) και η ιστορία του Ομηρικού Ήρωα με το Τραγικό Τέλος έδωσε την αφορμή στον Γ. Ρίτσο να συνδέσει με Επίκαιρο τρόπο την Αρχαία Αφήγηση με τον 20ο αιώνα! 

ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΠΟ ΣΕΡΠΑΝΤΙΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8 ΕΥΡΩ

 Μαζέψτε τις Σερπαντίνες από το Αποκριάτικο Πάρτυ, Φορέστε την Καλύτερη σας Διάθεση και Δημιουργήστε... Υπέροχα Χρηστικά Αντικείμενα και Αξεσουάρ! Μόλις 8 ευρώ για Τρίωρο (3) Μονοήμερο Εργαστήριο Κατασκευής Αντικειμένων και Αξεσουάρ από Σερπαντίνα για Μικρούς και Μεγάλους! Χαρίστε στα Αγαπημένα σας Πρόσωπα ή Διακοσμήστε το Χώρο σας, με Μοναδικά, Χρηστικά και Ευφάνταστα Αντικείμενα, και Ανακαλύψτε όλη την Τεχνική που θα σας Εντυπωσιάσει ... με την Υπογραφή των Έμπειρων Καθηγητών του Εξειδικευμένου Τμήματος Χειροτεχνίας του ΦΙΞ in art, στον ιστορικό Πολυχώρο του ΦΙΞ, στο Κέντρο της πόλης! 

ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "IMAGE COIFFURE"

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ 4D ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΒΡΟΧΗ-ΚΡΥΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25,9€

ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΧΑΜΑΜ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "OLOTROPIKI SPA"

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ EYELINER ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8€

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "5* ARCADIA HOTEL"

ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΜΑΣΤΩΝ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΩΝ 4 ΕΠΟΧΩΝ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5€/ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΡΟΕΣ"


 Η Περιπέτεια των 4 εποχών ανεβαίνει στο σανίδι… Το πολυβραβευμένο βιβλίο της Μαρίζας Γεωργάλου, μια ιστορία που όλοι αγαπήσατε στη σκηνή του θεάτρου Ροές σε διασκευή του Στέλιου Χατζηαδαμίδη & σκηνοθεσία της Χλόης Μάντζαρη Μόνο 5€ για είσοδο 1 ατόμου