ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΕΤ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ IPHONE5

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΘΗΚΕΣ ΓΙΑ TABLET PC

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ&ΑΝΔΡΕΣ

Αθήνα: Χαρίστε στα μαλλιά σας την περιποίηση και την φροντίδα που τους αξίζουν! Μόνο με 13€ κάντε ένα (1) Γυναικείο Κούρεμα και Ίσιωμα Μαλλιών, και προαιρετικά Λούσιμο με επιπλέον μόνο 2€ Από τον φιλόξενο και δροσερό χώρο του Beauty Salon στο Χαλάνδρι. Αρχικής Αξίας 26€ - Έκπτωση 50% !!
Αθήνα: Η ανδρική περιποίηση για όλο το... κεφάλι! Μόνο με 12€ κάντε ένα (1) Ανδρικό Κούρεμα, μαζί με Λούσιμο και Styling Μαλλιών, καθώς και 1 Ξύρισμα. Από τον φιλόξενο και δροσερό χώρο του Beauty Salon στο Χαλάνδρι. Αρχικής Αξίας 24€ - Έκπτωση 50% !!

ΑΘΗΝΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ PILATES&ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ-ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ:ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΚΕΤΩΝ "ROYAL CLEAN"

Ανεπανάληπτη ευκαιρία από τους σπεσιαλίστες του είδους! Η Royal Clean, ο αποκλειστικός συνεργάτης του Προεδρικού Μεγάρου στον βιοκαθαρισμό και την φροντίδα όλων των τύπων χαλιών συνεργάζεται για 1η φορά με την Grandsales και για όλους εσάς προσφέρει μοναδικές εκπτωτικές τελικές τιμές άνω του 50% χωρίς κρυφές χρεώσεις για τον βιοκαθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών σας παντός τύπου ή των μοκετών σας με την αγορά ενός κουπονιού 3€. Δείτε το ρεαλιστικό video που εμπεριέχεται στην προσφορά για να πάρετε μια γεύση και απολαύστε προεδρικά προνόμια!