ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,9 ΕΥΡΩ



 9,90€ Μόνο για τo Μοναδικό Ασύρματο Φωτιστικό LED με Αισθητήρα Κίνησης Light Angel, από τo Magic Hole στο Παγκράτι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής! Ασύρματο Φωτιστικό LED με Αισθητήρα Κίνησης και 7 ισχυρά led! Τοποθετείται όπου θελήσετε και είναι έτοιμος να σας προσφέρει τα φώτα του, χωρίς εγκαταστάσεις και πρίζες και κυρίως χωρίς να πατήσετε κανένα διακόπτη! Για εσωτερική και εξωτερική χρήση! Δείτε τα σχετικά Βίντεο! Αρχικής αξίας 23€ - Έκπτωση 57%

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ALEXANDER THE GREAT ROCK OPERA" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

 Ελάχιστα Last Minute Εισιτήρια Προνομιακών Θέσεων & Δύο Νέες Παραστάσεις για το Κορυφαίο Καλλιτεχνικό Γεγονός της Χρονιάς, την Πολυαναμενόμενη Μουσικοθεατρική Υπερπαραγωγή Alexander the Great. Rock Opera, του Κωνσταντίνου Αθυρίδη, από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στο Πανέμορφο Βασιλικό Θέατρο, στο κέντρο της πόλης μας! Ο Μέγας Αλέξανδρος Ετοιμάζεται να Ξανακατακτήσει τον Κόσμο... Ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη και συνεχίζοντας με Παγκόσμια Περιοδεία, Μέσα από Μία Λαμπερή Παράσταση που θα μας Φέρει Κοντά στον Δυναμισμό, στο Όνειρο και στην Ανθρώπινη Φύση του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Η Προσφορά αφορά Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ " ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΠΙΤΙ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ CINE ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

ΒΡΑΔΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΒΕΝΤΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΟΤΟ-ΚΡΑΣΙ-ΜΠΥΡΑ

Μαγευτική Πρόταση Βραδινής Διασκέδασης, Τραγουδώντας… Όλα τα Καλά και Αγαπημένα στην Κορυφαία και Φημισμένη Μουσική Σκηνή Βεντέτα, στην Εθνικής Αμύνης, στο κέντρο της πόλης! Μόλις 5 ευρώ για Ένα Αλκοολούχο Ποτό ή Ένα Ποτήρι Κρασί ή Μία Μπύρα ή μόνο 50 ευρώ για Μια (1) Φιάλη Αλκοολούχου Ποτού για έως 4 Άτομα... και Διασκεδάστε με τα πιο Αγαπημένα Λαϊκά και Έντεχνα Τραγούδια, Ερμηνευμένα από Υπέροχες Φωνές της Θεσσαλονίκης, σε ένα Χώρο που Αναβιώνει Επιτυχημένα την Ατμόσφαιρα των Μπουάτ!!! 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΜΩΛΙΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΙΟΝΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ-ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΛΙΠΟΥΣ-ΟΣΤΙΚΗΣ&ΜΥΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 19 ΕΥΡΩ

 Μοναδική Προσφορά Υγείας και Ευεξίας για να Απαλλαγείτε από τα περιττά Κιλά, με την πιο Ολοκληρωμένη και Οικονομική Πρόταση...με την Ποιοτική Υπογραφή της Διατροφικής Αγωγής στην Καλαποθάκη στο κέντρο της πόλης μας! Μόλις 19 ευρώ για Ένα Εξατομικευμένο Μηνιαίο Πρόγραμμα Διατροφής με 4 Εβδομαδιαία Διατροφικά Προγράμματα, Προσαρμοσμένα στις Δικές σας Ανάγκες, με Μέτρηση Λίπους, Οστικής και Μυϊκής Μάζας & Υγρών… ή Μία Πολύτιμη και Έγκυρη Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού με το Υπερσύγχρονο Μηχάνημα Υπολογισμού των Μεταβολικών Ρυθμών MetaCheck7100, που μας προσφέρει Πολύτιμες Πληροφορίες για τη Υγεία μας, καθώς και για την Ατομικά Συνιστώμενη Διατροφική μας Αγωγή! 

GOURMET ΓΕΥΜΑ Η ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΕΛΑΙΟΝ" ΣΤΗΝ ΣΟΦΟΥΛΗ