ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ " OASIS HOTEL "

ΣΕΡΙΦΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ COCOMAT ECO RESIDENCES ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "POSEIDON PALACE"

 ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Poseidon Palace στην Λεπτοκαρυά Πιερίας ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 189€ από 380€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με Απεριόριστη Κατανάλωση Ποτών σε όλα τα γεύματα! Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας παρέχονται κέικ, βουτήματα, καφέ φίλτρου, τσάι, νερό, αναψυκτικά, χυμοί, κονιάκ, ούζο, μπύρα και βαρελίσιο κρασί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΗΡΩΕΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ BLACK BOX

 Μετά την Αθήνα και τα συνεχόμενα sold out στο Μικρό Παλλάς των Αθηναϊκών Θεάτρων, οι Ήρωες έρχονται - για πρώτη φορά - να μαγέψουν και το Κοινό της Θεσσαλονίκης! Μόλις 16 ευρώ για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόνο 8 ευρώ ανά άτομο) για την Κορυφαία Μουσικοσατιρική Παράσταση της Ελένης Γκασούκα, Ήρωες με τον Μοναδικό και Πολυαγαπημένο Θανάση Αλευρά & τους Κωνσταντίνο Καϊκή, Βίκυ Καρατζόγλου, Θοδωρή Μαυρογιώργη, Ματίνα Νικολάου, Νικόλα Παπαδομιχελάκη, Αρετή Πασχάλη & Ζωντανή Μουσική επί σκηνής, στο Θέατρο Black Box στην Βασιλίσσης Όλγας! Η Προσφορά αφορά Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΑΓΟΡΑ&ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ ASWF&ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PAINTBULL ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Μια Πολύτιμη Προσφορά για το Αυτοκίνητο σας εν όψει Καλοκαιριού, για να Εξασφαλίστε τη Μέγιστη Δυνατή Ηλιοπροστασία, να Προστατεύσετε όλα τα Πλαστικά, Μεταλλικά και Υφασμάτινα Μέρη, να Προστατευτείτε από Τραυματισμούς από Θραύση Γυαλιών και να Αποφύγετε τα Αδιάκριτα Βλέμματα...με την Κορυφαία Υπογραφή της Εξειδικευμένης Εταιρείας Paint Bull στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης! Μόλις από 69 ευρώ για Αγορά και Τοποθέτηση Αντηλιακών Μεμβρανών Αυτοκινήτου της Επώνυμης Εταιρίας ASWF & Κρυσταλλοποίηση του Εμπρός Παρμπρίζ με Γερμανικό προϊόν Νανοτεχνολογίας για Προστασία από την Βροχή…με Γραπτή Πιστοποίηση και Εγγύηση εφ' όρου Ζωής! 

ΓΕΥΜΑ Η ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ " ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ " ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ

 Για Ένα Απολαυστικό Πλήρες Γεύμα ή Δείπνο Δύο Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο, με μεγάλη ποικιλία από Καλοψημένα Κρεατικά, Φρέσκες Σαλάτες & Πεντανόστιμα Ορεκτικά, στο Αγαπημένο & Φημισμένο Στέκι των Καλοφαγάδων Δια Χειρός και στη Λαδόκολλα , στην Πλατεία Ναυαρίνου! Υπέροχο Παρεΐστικο Περιβάλλον, Μοναδικές Γευστικές Προτάσεις & Καλό Κρασί, συνθέτουν το Απόλυτο Γαστρονομικό Σκηνικό Απόλαυσης στην καρδιά της πόλης μας!

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ GYM&TONIC FITNESS CENTER ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

 Γυμνασμένοι και Fit για να Αποκτήσετε το Σώμα των Ονείρων σας σε Τιμή Πρόκληση...με την Εγγύηση Δυναμικού Αποτελέσματος του Γυμναστηρίου Gym & Tonic Fitness Center, στην Χαριλάου ! Μόλις από 15 ευρώ για Ολοκληρωμένο Μηνιαίο Πρόγραμμα Γυμναστηρίου, με Χρήση όλων των Οργάνων-Μηχανημάτων Ενδυνάμωσης & Αερόβιας Άσκησης (Διάδρομοι-Ποδήλατα-Ελλειπτικά-Ελεύθερα Βάρη, κ.α.) & Μηνιαία Συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας (Ζumba, Pilates, Power Yoga, Dance Aerobic, κ.α) & Τέσσερις (4) Συνεδρίες Semi - Personal Μαθήματα Functional Training & Μία (1) Συνεδρία Personal Training με TRX & Κατάρτιση Εξατομικευμένου Μηνιαίου Προγράμματος Διατροφής... και Μαγνητίστε όλα τα βλέματα πάνω σας!!!! 

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ&ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ " BEL HAIR "

 Χαρίστε την Απόλυτη Καλοκαιρινή Λάμψη & Περιποίηση στα Μαλλιά σας, με μία Μοναδική Προσφορά για Γυναίκες & Άνδρες, από το Εξειδικευμένο Hair Salon Bel Hair στον Υπέροχο Χώρο του στην Καρόλου Ντηλ, στο κέντρο της πόλης! Πρώτη Επιλογή μόλις με 5 ευρώ για Ανδρικό Κούρεμα, Styling & Λούσιμο Μαλλιών! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 7 ευρώ για Γυναικείο Χτένισμα, Θεραπεία Αναδόμησης-Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Τρίτη Επιλογή μόλις με 10 ευρώ για Θεραπεία Κερατίνης με Επώνυμα Προϊόντα L'Oréal & Ίσιωμα των Μαλλιών με την Κορυφαία Μέθοδο Steam pod και Λούσιμο Μαλλιών! Τέταρτη Επιλογή μόνο με 12 ευρώ για Γυναικείο Κούρεμα, Χτένισμα, Θεραπεία Αναδόμησης-Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! 

ΚΑΦΕΣ-ΦΑΓΗΤΟ&ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ HOTEL AVALON ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ " THEOPHANO IMPERIAL PALACE HOTEL 5* "

 Ονειρεμένη Απόδραση 5 Αστέρων σε ένα από τα Ωραιότερα & πιο πολυτελή Ξενοδοχεία της Χαλκιδικής, από 22 Μαΐου έως 18 Ιουνίου (& για την Περίοδο του Αγ. Πνεύματος), στο Εντυπωσιακό & Μεγαλοπρεπές Theophano Imperial Palace Hotel 5* στην Πανέμορφη και Κοσμοπολίτικη Καλλιθέα Χαλκιδικής… με Ένα Υπερπλούσιο Πακέτο Διαμονής & Γαστρονομίας με Πολυτελές 3ήμερο ή 4ήμερο, Δύο Ατόμων, σε Deluxe Double Room με Jacuzzi, με Πλήρες Πακέτο Hμιδιατροφής (Πρωινό & Βραδινό) & Ένα Μπουκάλι Κρασί & Ένα Καλάθι Φρούτα για Κατανάλωση στο δωμάτιο & Early Check in και Late Check out! 

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ATHOS PALACE 4*

 Μαγευτική Εξόρμηση στην Χαλκιδική, από 22 Μαΐου έως 18 Ιουνίου (& για την Περίοδο του Αγ. Πνεύματος)… με Ένα Υπερπλούσιο Πακέτο Διαμονής & Γαστρονομίας στο Εντυπωσιακό & Φημισμένο Athos Palace 4* στην Πανέμορφη και Κοσμοπολίτικη Καλλιθέα Χαλκιδικής! Απολαυστικό 3ήμερο ή 4ήμερο, Δύο Ατόμων (& Ένα Παιδί έως 12 Ετών Δωρεάν) σε Double Room, με Πλήρες Πακέτο Hμιδιατροφής (Πρωινό & Βραδινό) & Ένα Μπουκάλι Κρασί & Ένα Καλάθι Φρούτα για Κατανάλωση στο δωμάτιο & Early Check in και Late Check out!
 Μαγευτική Ανοιξιάτικη Εξόρμηση στην Χαλκιδική, με Ένα Υπερπλούσιο Πακέτο Διαμονής & Γαστρονομίας στο Εντυπωσιακό & Φημισμένο Athos Palace 4*στην Πανέμορφη και Κοσμοπολίτικη Καλλιθέα Χαλκιδικής! Απολαυστικό 3ήμερο (με Δύο Διανυκτερεύσεις), Δύο Ατόμων (& Ένα Παιδί έως 12 Ετών Δωρεάν) σε Double Room, με Πλήρες Πακέτο Hμιδιατροφής (Πρωινό & Βραδινό) & Ένα Μπουκάλι Κρασί & Ένα Καλάθι Φρούτα για Κατανάλωση στο δωμάτιο & Early Check in και Late Check out!

FULLO BODY AROMATHERAPY MASSAGE 50' ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ " TO DO LIST " ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ZUMBA-PILATES-TRX ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ FITNESS LIFESTYLE CLUB ΣΤΗΝ ΣΟΦΟΥΛΗ

 Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Personal Training και Ομαδικών Προγραμμάτων Αίθουσας για την Απόλυτη Προετοιμασία του Σώματος σας, για Εντυπωσιακές Εμφανίσεις, με την Ποιοτική και Φημισμένη Υπογραφή του Αγαπημένου Γυμναστήριου Fitness Lifestyle Club στη Σοφούλη! Πρώτη Επιλογή μόλις με 19 ευρώ για Ένα (1) Μηνιαίο Πρόγραμμα Απεριορίστων Επισκέψεων με συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας (Spinning, Zumba, Body Bars, Pilates, Yogilates, TRX, κ.α.) Δεύτερη Επιλογή μόνο από 39 ευρώ για Πέντε (5) Συνεδρίες με τη Δυναμική Μέθοδο Pilates Reformer (για πλήρη Ενδυνάμωση, Σύσφιξη και Ευλυγισία) & Πέντε (5) Συνεδρίες με Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας (με επιλογή από: Spinning, Zumba, Body Bars, Pilates, Yogilates, TRX, κ.α.) και αφήστε το Έμπειρο Team του Fitness Lifestyle Club να σας Οδηγήσει με Ασφάλεια, στο Σώμα των Ονείρων σας! 

ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΟΧΥΛΙ CAFE BAR ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΡΑΣΙ-ΜΠΥΡΑ-ΧΥΜΟ-ΚΑΦΕ-ΡΟΦΗΜΑ

 Μαγευτική Έξοδος, με Θέα Θάλασσα, για Χαλάρωση και Διασκέδαση μόνοι ή με την παρέα σας...στον Μοναδικού Design Χώρο του Κοχύλι Café Bar στην περιοχή Ποσειδωνίου! Απολαύστε μόλις με 1,50 ευρώ τον Café ή το Ρόφημα σας... Χαλαρώστε μόνο με 2 ευρώ με Ατομικό Μπουκάλι Κρασί 187ml ή Μία Μπύρα ή Ένα Φυσικό Χυμό Πορτοκάλι... Διασκεδάστε μόλις με 3 ευρώ με Ένα Αλκοολούχο Ποτό... Δροστιστείτε μόνο με 4 ευρώ με Ένα Υπέροχο Cocktail, Γευθείτε με τη Συντροφιά σας, μόλις με 9 ευρώ, Ένα Απολαυστικό Plateau Τυριών - Αλλαντικών και Μια Φιάλη Κρασιού και Ζήστε Όμορφες Βραδιές μόνο με 30 ευρώ με Μία Φιάλη Αλκοολούχου Ποτού & Μία Φρουτοσαλάτα Εποχής & σχετικά Συνοδευτικά! Γιατί με Θέα τη Θάλασσα, όλα είναι πιο Ωραία…..στο Απόλυτο Στέκι της πόλης, με Μουσική, Χρώματα και Όμορφα Πρόσωπα! 

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ Η 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΕΜΕΛΗ RESORT

 Για Μαγευτικό & Υπερπολυτελές 3ήμερο ή 4ήμερο για 2 Άτομα στο Διάσημο και Πολυβραβευμένο Σεμέλη Resort στo Ελατοχώρι Πιερίας σε Εντυπωσιακή Σουίτα με Διπλό Jacuzzi 50-60m² ή Superior Room 30m², με Πλούσιο Πρωινό & Ένα Μπουκάλι Σαμπάνια ή Κρασί στο Δωμάτιο & Ένα Καλάθι Πικ - Νικ με Ένα Μπουκάλι Κρασί & Early Check In - Late Check Out…για την περίοδο από 12 Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου (συμπεριλαμβανομένου και του Αγ. Πνεύματος)! Ζήστε την Απόλυτη Απόδραση σε ένα από τα πιο Εντυπωσιακά και Πολυτελέστερα Ξενοδοχειακά Συγκροτήματα της Βόρειας Ελλάδας! 

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΤΟΥ HONDOS CENTER APOLLONIA

 Shopping, Διασκέδαση και Μία Μοναδική Πρόταση Παιχνιδιού και Χαράς με Απόλυτη Ασφάλεια για τα Μικρά Παιδιά, στον Πανέμορφο Χώρο του Πρότυπου Παιδότοπου του Φημισμένου Πολυκαταστήματος Hondos Center Apollonia Politia! Mόλις 1,5 ευρώ για Είσοδο και Απεριόριστο Παιχνίδι για ένα Παιδί αλλά και Φύλαξη και Δημιουργική Απασχόληση του Παιδιού από τους Παιδαγωγούς του Παιδότοπου για έως και Τρεις (3) Ώρες... όσο εσείς Απολαμβάνετε το Shopping ή το Ρόφημά σας στο πολυτελές Εμπορικό Κέντρο της πόλης μας! 

ΓΕΥΜΑ Η ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ " ΖΥΘΟΣ " ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ & " ΖΥΘΟΣ ΝΤΟΡΕ " ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ

 Για Ένα Απολαυστικό Πλήρες Γεύμα ή Δείπνο Δύο Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο με Υπέροχες & Αγαπημένες Γευστικές Προτάσεις σε Δύο από τους πιο Φημισμένους & Ιστορικούς Χώρους της Θεσσαλονίκης, τον Ζύθο στα Λαδάδικα & τον Ζύθο Ντορέ στον Λευκό Πύργο! 25 Χρόνια Ζύθος…25 Χρόνια η Απόλυτη Γαστρονομία... 25 Χρόνια με Πιάτα που γράφουν ιστορία, με έναν μεγάλο και ανανεωμένο κατάλογο, με Άριστο service και εξαιρετικό περιβάλλον!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΕΓΓΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΛΕΜΙΝΓΚ

ΝΕΑ ΣΚΙΩΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ )ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ NEFELI LUXURY VILLAS

 Για Μοναδικό 3ήμερο ή 4ήμερο για 2 έως 6 Άτομα σε Εντυπωσιακή Σουίτα ή Bίλλα ή Διαμέρισμα, με Καθημερινό Καλάθι, με Φρέσκο Ψωμί και Εκλεκτά Αρτοσκευάσματα, Παροχή Καθαρών Πετσετών για την Παραλία και Early Check In - Late Check Out από 8 Μαΐου έως 1 Ιουνίου (& για του Αγίου Πνεύματος) στο Εντυπωσιακό και Υπερπολυτελές Συγκρότημα Nefeli Luxury Villas στην Αγαπημένη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής! Απολαύστε Μοναδικές Υπηρεσίες Φιλοξενίας σε ένα Κορυφαίο Παραθαλάσσιο Οργανωμένο Συγκρότημα, σε ένα ιδανικό Περιβάλλον που βρίσκεται μέσα σε ένα Μαγευτικό τοπίο, δίπλα στην θάλασσα, με οργανωμένη ιδιωτική Αμμώδη Παραλία, Πισίνα & πολλές ακόμη παροχές!

ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ " ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΙ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ ΟΛΟΦΡΕΣΚΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΕΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΗΣΕΙΟΝ

ΣΥΡΟΣ(ΒΑΡΗ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ Η 4ΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

 Σύρος, Βάρη: 111€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα για όλο τον Ιούλιο. Δίπλα σε μια υπέροχη παραλία, μια καταπληκτική προσφορά που μπορείτε να αποκτήσετε όλοι! Σύρος, Βάρη: 164€ ένα 4ήμερο για 4μελή οικογένεια για όλο τον Ιούλιο. Απολαύστε την πανέμορφη Σύρο με μια προσφορά μοναδική! Με όλες τις ανέσεις που σας προσφέρει το συγκρότημα και σε έναν οικισμό που μπορεί να σας προσφέρει τα πάντα! Σύρος, Βάρη: 109€ ένα 3ήμερο για 4μελή οικογένεια για όλο τον Ιούλιο. Απολαύστε την πανέμορφη Σύρο με μια προσφορά μοναδική! Με όλες τις ανέσεις που σας προσφέρει το συγκρότημα και σε έναν οικισμό που μπορεί να σας προσφέρει τα πάντα! 
 Σύρος, Βάρη: 224€ ένα 4ήμερο για 4μελή οικογένεια για όλο τον Αύγουστο. Απολαύστε την πανέμορφη Σύρο με μια οικογεναιακή προσφορά! Με όλες τις ανέσεις που σας προσφέρει το συγκρότημα και σε έναν οικισμό που μπορεί να σας προσφέρει τα πάντα! Σύρος, Βάρη: 149€ ένα 3ήμερο για 4μελή οικογένεια για όλο τον Αύγουστο. Απολαύστε την πανέμορφη Σύρο με μια προσφορά μοναδική! Με όλες τις ανέσεις που σας προσφέρει το συγκρότημα και σε έναν οικισμό που μπορεί να σας προσφέρει τα πάντα!
 Σύρος, Βάρη: 94€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα για όλο τον Αύγουστο! Δίπλα σε μια υπέροχη παραλία ένα πανέμορφο συγκρότημα σας περιμένει για διακοπές αξέχαστες!
 Σύρος, Βάρη: 141€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα για όλο τον Αύγουστο! Δίπλα σε μια υπέροχη παραλία ένα πανέμορφο συγκρότημα σας περιμένει για διακοπές αξέχαστες!
 Σύρος, Βάρη: 139€ ένα 4ήμερο για 4μελή οικογένεια. Απολαύστε την πανέμορφη Σύρο με μια προσφορά μοναδική! Με όλες τις ανέσεις που σας προσφέρει το συγκρότημα και σε έναν οικισμό που μπορεί να σας προσφέρει τα πάντα!
 Σύρος, Βάρη: 99€ ένα 3ήμερο για 4μελή οικογένεια. Απολαύστε την πανέμορφη Σύρο με μια προσφορά μοναδική! Με όλες τις ανέσεις που σας προσφέρει το συγκρότημα και σε έναν οικισμό που μπορεί να σας προσφέρει τα πάντα!
 Σύρος, Βάρη: 87€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Δίπλα σε μια υπέροχη παραλία, μια καταπληκτική προσφορά που μπορείτε να αποκτήσετε όλοι! 

ΑΜΟΡΓΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 98 ΕΥΡΩ

ΜΠΕΡΓΚΕΡΑΔΙΚΟ " BURGER STORIES" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ 3,20ΕΥΡΩ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 40€/ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ STAR HOTEL

 Απόδραση για όλο τον Απρίλιο στην Μαγευτική Σαντορίνη, στο πολυτελέστατο Star Hotel! 40€ ανά διανυκτέρευση για 2 άτομα με πρωινό σε μπουφέ μόλις 50μ από την Καλντέρα, με πανοραμική θέα στο ηφαίστειο και στο μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης (παιδί έως 2 ετών Δωρεάν).

ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ STUDIOS ΤΟΥ SUN OF MYKONOS

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ SMILE STELLA STUDIOS & YELLOW STELLA STUDIOS

ΑΙΩΡΑ ΤΣΕΠΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 7,9 ΕΥΡΩ

ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ US POLO ASSN ΑΠΟ ΒΑΜΒΑΚΙ&POLYESTER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΡΟ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ Η 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ " HISTORY HOTEL KOSMOPOLIT"

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/SERVICE AIRCONDITION-ΚΛΙΜΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ECO CLIMA ΜΕ 11,9 ΕΥΡΩ