ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ "ΚΟΡΡΕΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΟΙΚΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ:ΔΙΑΜΟΝΗ "SWEETHEART STUDIO"

ΧΑΝΙΩΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL HARIS"

Για μία 3ήμερη απόδραση ψυχής για δύο (2) άτομα με πρωινό στην Χανιώτη Χαλκιδικής, στο μαγευτικό και σπιτικό Hotel Haris! Έχετε τρεις (3) ημέρες και δύο (2) διανυκτερεύσεις για να απολαύσετε την μαγική Χαλκιδική, τους άνετους χώρους φιλοξενίας, τα αρώματα της ανοιξιάτικης φύσης, την ποιότητα ζωής που σας αξίζει, χωρίς να σας κοστίζει! Δώρο μία έξτρα διανυκτέρευση, η τρίτη!! Δραπέτες του ονείρου σε τιμή ονειρεμένη ...και πού να έρθει και το καλοκαίρι!

ΛΕΥΚΑΔΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "VALENA STUDIOS"

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Νυδρί Λευκάδας στο Valena Studios! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε Studio για 2 Άτομα και 1 Παιδί έως 2 ετών, με 95€ από 190€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 4 ημέρες τα σμαραγδένια χρώματα και την μαγεία του νησιού!

63€ από 126€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα σε Studio στο Νυδρί Λευκάδας, στο Valena Studios! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για ένα παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Απολαύστε τα σμαραγδένια χρώματα και την μαγεία του νησιού! 

ΝΑΟΥΣΑ ΠΑΡΟΥ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ΧΑΡΟΥΛΑ APARTMENTS"

18€ ανά ημέρα το άτομο για να απολαύσετε διακοπές μαζί με την παρέα σας σε μία ΜΕΖΟΝΕΤΑ 4 ΑΤΟΜΩΝ στην πανέμορφη ΝΑΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ. Η προσφορά ισχύει για όλο τον ΙΟΥΝΙΟ. Παρέχει όλες τις ανέσεις για μία αξέχαστη διαμονή και είναι πλήρως εξοπλισμένη ώστε να σας προσφέρει μοναδικές διακοπές. Απέχει 500 μέτρα από το γραφικό λιμανάκι της Νάουσας και 400 μέτρα από την πλαζ Πιπέρι. Από τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα ΧΑΡΟΥΛΑ APARTMENTS στη Νάουσα Πάρου. Αρχικής αξίας 52,50€ το άτομο. Έκπτωση 66%

ΖΑΚΥΝΘΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "STUDIOS HERODOTOS"

ΣΚΙΑΘΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL BLUE HORIZON"

ΑΘΗΝΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "ΧΡΥΣΟ ΠΕΤΑΛΟ"

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "+ΟΥΣΙΑ"

ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ:ΦΑΓΗΤΟ "ΤΟ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΟ"

ΑΘΗΝΑ-ΓΕΡΑΚΑΣ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ/ΜΑΛΛΙΩΝ/ΚΟΥΡΕΜΑ-ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ "GOLDEN BEAUTY"

ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΚΟΥΡΕΜΑ "TRENDY HAIR"

ΑΘΗΝΑ:SHIATSU/ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ "CITY GOLD SPA"

ΑΘΗΝΑ:ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ POWER PLATE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:SET ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ

ΑΘΗΝΑ:ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ/ΦΩΤΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ-ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ "PHOTO PLUS"