ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΟΥΖΕΡΙ ΟΥΖΟΥ ΜΕΛΑΘΡΟΝ

 Για Ένα Πλήρες Γεύμα Δύο Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο Υπέροχων Γευστικών Απολαύσεων, Πρωτότυπων Συνταγών και Εκπληκτικών Τσιπουρομεζέδων στο Φημισμένο και ΑΝΑΝΕΩ - ΜΕΝΩ Μεζεδοπωλείο - Ουζερί Ούζου Μέλαθρον στο Κέντρο της πόλης μας! Ένα Μαγευτικό Γευστικά Ταξίδι, με ένα Απίστευτα Πλούσιο Menu Εξαιρετικών Γαστρονομικών Προτάσεων για άκρως Απολαυστικά Μεσημεριανά Γεύματα και όχι μόνο, σε ένα πολυδιαφημισμένο χώρο που πάντα Αγαπούν, όσοι αναζητούν την Απόλυτη Παλέτα Γεύσεων!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ/ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΑ ΑΠΟ ΤΟ WASH CENTER AVIN

 Απόλυτη Καλοκαιρινή Λάμψη στο Αυτοκίνητο σας, με την Yπογραφή του Wash Center AVIN στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Πρώτη Επιλογή, μόλις από 5,90 ευρώ για Ένα (1) ή Δύο (2) Πλυσίματα Αυτοκινήτου, Μέσα - Έξω στο Χέρι, με Full Ενεργό Αφρό, Λεπτομερή Καθαρισμό στο Εσωτερικό του, Εφαρμογή Γαλακτώματος στα Ελαστικά και Καθάρισμα Ζαντών! Δεύτερη Επιλογή, μόνο με 9,90 ευρώ για Μία (1) Κρυσταλλοποίηση Παρμπρίζ - Φανών & Ένα (1) Εξωτερικό Πλύσιμο! Τρίτη Επιλογή, μόλις με 23,90 ευρώ για Ένα (1) Ολοκληρωμένο Βιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου! 

ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "BOUTIQUE EPAVLIS"

ΚΥΘΗΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΟΥΝΙΟ-ΙΟΥΛΙΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ELENIS STUDIOS"

ΚΑΤΑΚΟΛΟ ΗΛΕΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2015 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "EPIHOTEL ODYSSEAS" ΑΠΟ 56 ΕΥΡΩ

TRIPLEX ΚΑΡΩΤΙΔΩΝ ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΣ-ΑΡΤΗΡΙΩΝ Η ΦΛΕΒΩΝ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ/ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ-ΑΝΩ&ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΞΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

 34.90€ για Triplex Αρτηριών ή Φλεβών κάτω άκρων ή 49.90€ και για τα 2, με μηχανολογικό εξοπλισμό Υψηλής Τεχνολογίας, στο σύγχρονο Πολυϊατρείο Αξονική Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας πλησίον πλατεία Αμερικής! 15.90€ για ένα Υπερηχογράφημα Θυρεοειδούς ή 26.90€ για ένα Υπερηχογράφημα Άνω και Κάτω Κοιλίας ή 37.90€ και για τα 2, στο σύγχρονο Πολυϊατρείο Αξονική Αθηνών!

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "DANIELAS HAIR&NAILS STUDIO" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ SPA MANICURE-PEDICURE