ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ:ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ FLAMENCO ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ "HOT STEPS"

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ ΜΕ ΣΚΕΛΕΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ "OTTICA ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ"

Ν.ΚΟΣΜΟΣ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 13ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ"

Μοντέρνα ταβέρνα με εικόνες από την παλιά γραφική Αθήνα! 16€ για ένα μενού 2 ατόμων με σαλάτα, ορεκτικό, κυρίως πιάτα και γλυκό, στο μουσικό μεζεδοπωλείο "Πεζόδρομος" στον Νέο Κόσμο,
Μενού 2 ατόμων με συνοδεία ζωντανής μουσικής με 18€! Με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο «Ο Πεζόδρομος» στο Νέο Κόσμο!!

 18€ για ένα πλούσιο γεύμα 2 ατόμων συνοδεία ζωντανής μουσικής, στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο «Ο Πεζόδρομος» στο Νέο Κόσμο!! Περιλαμβάνει ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο για 2 κυρίως πιάτα, ένα ορεκτικό και μια σαλάτα καθώς και μισό κιλο κρασί ή 2 αναψυκτικά. Αρχικής αξίας 36€. Έκπτωση 50%.


 13€ για μια απολαυστική Πλούσια Ποικιλία Κρεατικών 2 Ατόμων, μια σαλάτα ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο και μισό κιλο κρασί ή 2 αναψυκτικά, στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο «Ο Πεζόδρομος» στο Νέο Κόσμο. Αρχικής αξίας 35€. Έκπτωση 63%.


ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 MINI LCD ΜΠΡΕΛΟΚ-ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΜΕ ΡΟΛΟΙ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΤ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ EK 07 ΤΗΣ ELEKOM-ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 26ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΚΑΜΒΑ ΜΕ ΤΕΛΑΡΟ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 30Χ100-ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ Η ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ&ΜΕ 14 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "THERMIT"

Εγκατάσταση ή συντήρηση κλιματιστικού, για να κερδίσετε τη σωστή λειτουργία και απόδοση της θέρμανσης στον χώρο σας, με δυνατότητα εξυπηρέτησης σε όλη την Αττική, από την “Thermit” στο Κερατσίνι, κερδίζοντας έκπτωση έως 65%!!

 Καθαρισμός και Συντήρηση του καυστήρα σας (πετρελαίου ή φυσικού αερίου) από 35€!Εξοικονομήστε έως και 50% των καυσίμων! Από την “Thermit” στο Κερατσίνι!


Ν.ΣΜΥΡΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ/ΟΜΟΡΦΙΑ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΑΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "LIPOGEN"

Μοναδικό Πακέτο 5 Υπηρεσιών μόνο με 25€ στο Lipogen Νέας Σμύρνης! Περιλαμβάνει: Δερματολογικό βαθύ καθαρισμό προσώπου, Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα & Manicure!
 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ!! Περιλαμβάνει ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου με ατμό, μια θεραπεία υαλουρονικού οξέος, μια βλεφαροπλαστική, ένα λούσιμο, κούρεμα και χτένισμα και ένα manicure απλό ή γαλλικό! Αποκλειστικά από από το κέντρο αισθητικής LIPOGEN στη Ν. Σμύρνη! Επιλογή από 24€ για 3 από τις 5 υπηρεσίες, αξίας 190€ ή 39€ και για τις 5 υπηρεσίες, αξίας 308€!


 Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα Ολοκληρωμένο Πακέτο Περιποίησης που περιλαμβάνει ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου με ατμό, μία θεραπεία υαλουρονικού οξέος, μία βλεφαροπλαστική, ένα κούρεμα, λούσιμο & χτένισμα και ένα manicure απλό ή γαλλικό, μόνο με 39€ από 308€ και για τις 5 υπηρεσίες ή 24€ από 190€ για να επιλέξετε 3 από αυτές, στα Lipogen Ν. Σμύρνης!

ΝΙΚΑΙΑ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΣΜΥΡΝΗ"

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΘΟΛΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "PAINTBULL"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ 60 ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "ZEN MASSAGE"

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 3.5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΦΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΜΗ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΗ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΜΟΥΣΙΚΗ ΡΟΔΙΑ"




 3,5€ Μόνο για την Είσοδο ενός Παιδιού με τον Συνοδό του για τις Μοναδικές Παραστάσεις των δύο Διαδραστικών Παιδικών Έργων -Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη- και στη μουσικοκινητική παράσταση -Η Μουσική Ροδιά- στο πολιτιστικό εργαστήρι Η Ωρα της τέχνης στον Άγιο Δημήτριο! Δύο Παιδικές Παραστάσεις από 2 ετών όπου Παρουσιάζονται Κάθε Χρόνο για μία και Μοναδική Παράσταση με τα παιδιά να συμμετέχουν στη δράση, παίρνοντας ρόλους, με πολύ γέλιο και Μουσική! Εκπαίδευση και διασκέδαση στον καλυτερο συνδυασμό για τους μικρούς μας φίλους! Αρχικής Αξίας 7€ - Έκπτωση 50%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 17,90ΕΥΡΩ ΚΑΜΕΡΑ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ-ΜΠΡΕΛΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΛΟΙΟ TIMEX


Μίνι κρυφή κάμερα & φωτογραφική μηχανή - μπρελόκ, από 17.90€! Με υψηλή ανάλυση φωτογραφίας και καταγραφή βίντεο! Από την Ηellas-tech με παραλαβή από το κατάστημα ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή!

 Ώρα για... στυλ τη νέα χρονιά με ένα διαχρονικό και εντυπωσιακό ρολόι Timex που θα αποτελέσει το ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτές τις γιορτές, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από το κατάστημα ''Αγνή Παπαδοπούλου'' με έκπτωση έως 46%!!

ΜΑΡΟΥΣΙ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ-ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "FASHION"

 24€ από 96€ για 1 manicure με ημιμόνιμη βαφή (χρώμα ή γαλλικό), 2 manicure (χρώμα ή γαλλικό) και 2 pedicure (χρώμα ή γαλλικό) - Ή - 30€ από 122€ για 2 manicure με ημιμόνιμη βαφή (χρώμα ή γαλλικό), 3 manicure (χρώμα ή γαλλικό) και 3 pedicure (χρώμα ή γαλλικό), με επαγγελματικά προιόντα Peggy Sage και c-marso, για λαμπερά, υγιή και συνεχώς ανανεωμένα άκρα, στο μοντέρνο κομμωτήριο Fashion στο Μαρούσι. Έκπτωση 75%.

 Best Offer! 22€ για 3 manicure (χρώμα ή γαλλικό) και 2 pedicure (χρώμα ή γαλλικό) με επαγγελματικά προιόντα Peggy Sage, για άκρα που ακτινοβολούν γοητεία, με την υπογραφή του κομμωτηρίου Fashion στο Μαρούσι. Αξίας 80€. Έκπτωση 73%.

 BESTOFFER! 24€ για 6 υπηρεσιες που περιλαμβάνουν 2 βαφές, 2 Κουρέματα και 2 Χτενίσματα μαζί με λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών, γιατί η γυναικεία γοητεία είναι αποκλειστική υπόθεση του κομμωτηρίου Fashion στο Μαρούσι! Αξίας 92€. Έκπτωση 74%.

ΜΟΥΡΕΣΙ ΠΗΛΙΟΥ:ΞΕΝΩΝΕΣ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΕΙΝΟΣΙΦΥΛΛΟΝ"Ρ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 24ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ "ΚΥΡΑ ΡΟΔΙΑ"



Συνδυασμός μοναδικών γεύσεων με καλή μουσική... 24 ευρώ για ένα απολαυστικό εορταστικό μενού δύο ατόμων που περιλαμβάνει 1 ποικιλία κρεατικών, 1 σαλάτα, 6 ορεκτικά, γλυκό και φρούτα εποχής, από τη μουσική ταβέρνα Κυρά Ροδιά, αξίας 48 ευρώ - έκπτωση 50%.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ&TRENDY ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΣΑΝΤΑ "JUICY COUTURE"


64,9€ για να αποκτήστε μία (1) αυθεντική και απόλυτα trendy γυναικεία τσάντα Juicy Couture, επιλέγοντας από 2 υπέροχες τσάντες με εντυπωσιακό design και ποιότητα με παραλαβή στο χώρο σας, από την αμερικάνικη εταιρεία “Universal Exports” στην Ουάσινγκτον, αρχικής αξίας 240€ - έκπτωση 73%!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 36ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ COLLAGEN EXTRA ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΔΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ ΝΥΧΙΑ&ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 7.9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΘΗΚΗ KENSINGTON ΓΙΑ IPHONE 4/4S Η ΓΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ LOGIC3 ΓΙΑ iPAD

ΙΛΙΟΝ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "HAIR&BEAUTY"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ Η ΤΣΑΝΤΑΚΙ DKNY

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΟΡΗΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 13.9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 149ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΔΑΦΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 2.5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ&ΤΟΣΤ ΣΤΟ "CALDO FREDDO"

2.50€ Μόνο για τον Καθημερινό σας Καφέ με την Συνοδεία ενός Φρεσκοψημένου Τοστ, στο Caldo Freddo Cafe στη Δάφνη! H Καθημερινή μας Αγαπημένη Συνήθεια σε ένα Μοντέρνο και Ηλιόλουστο Μέρος! Μία Αχτύπητη διπλή Απόλαυση που Δεν Πρέπει να Χάσετε! Αρχικής Αξίας 6,80€ - έκπτωση 63%


 Caldo Freddo στη Δάφνη!!2.50€ από 6.80€ για να απολαύσετε ένα (1) καφέ της επιλογής σας και ένα (1) toast, στο Caldo Freddo που βρίσκεται στην Δάφνη. Στη γνωστή πιάτσα της Δάφνης εδώ και πολλά χρόνια το Caldo Freddo είναι εκεί για μικρούς και μεγάλους φίλους. Έκπτωση 63%!!