ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ/ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ MANICURE "BEAUTY TEC"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ/ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΚΡΩΝ/ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ "NAILS BAR"

Τρεις Εξαιρετικές και άκρως Οικονομικές Προτάσεις Ολοκληρωμένης και Εντυπωσιακής Περιποίησης των Νυχιών και του Δέρματος σας, στον Απόλυτα Εξειδικευμένο και Όμορφο Χώρο του Νails Bar ! Πρώτη Επιλογή μόλις με 8 ευρώ (από 20 ευρώ) για Ένα Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή Διάρκειας 3 Εβδομάδων! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 12 ευρώ (από 35 ευρώ) για Αποτρίχωση με Κερί σε Full Πόδια και Full Μπικίνι! Τρίτη Επιλογή μόλις με 15 ευρώ (από 45 ευρώ) για Αποτρίχωση με Κερί σε Full Πόδια, Full Μπικίνι, Full Χέρια και Άνω Χείλος! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΜΑΡΑΝ ΑΘΑ"

Μία Νέα Ποιοτική Θεατρική Παράσταση ... με Τιμή GoodDeals στο Θέατρο Αυλαία, στο κέντρο της πόλης μας! Μόλις 15 ευρώ (7,5 ευρώ κατά άτομο) για Δύο (2) Εισιτήρια της Εξαιρετικής Παράστασης, που Συγκλόνισε Θεατές & Κριτικούς... Μαράν Αθά με τη μοναδική Γιασεμί Κηλαηδόνη, από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Θωμά Ψύρρα! Μία Συγκλονιστική, Ανατρεπτική, Εκρηκτική Παράσταση με αμείωτη Ένταση και Εσωτερικότητα και μια Μοναδική Σκηνική Απόδοση των Αφηγήσεων της ζωής ενός 90χρονού Μοναχού, που αναγκάστηκε να συγκρουστεί και να ηττηθεί από την Θρησκευτική Εξουσία! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΥΦΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ ΣΩΜΑΤΟΣ/ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΚΑ/ΙΝΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ/ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:USB STICK-ΚΟΣΜΗΜΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΡΟΔΙΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:MP3&MP4 MINI PLAYERS/ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΜP4 mini Multimedia Player με Κάρτα Μνήμης micro sd έως 8GB και USB 2.0, αναπαραγωγή ήχου & μουσικής, εικόνας & video, card reader, Recοrder, Ebook, Games, Radio. Θέλετε κι άλλα? Ε! Δώρο hands free στέρεο ΚΑΙ φορτιστή σπιτιού USB. Μόνο με 17,90€, σε 9 υπέροχα χρώματα, από την wap5 και δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 32,50€ - Έκπτωση 45% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΑ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ MULTI GRIP

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΤΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΠΛΕΝΤΕΡ&ΜΙΞΕΡ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ


Μίξερ Ariete!!55€ από 72€ για ένα μοναδικό σετ μίξερ Ariete που περιλαμβάνει μίξερ χειρός, multi chopper και ράβδος/blender, με δυνατότητα παραλαβής από το SULEHRIA STORE στην Ομόνοια ή 59€ από 76€ με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας. Το απόλυτο μίξερ που δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΕΣ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:USB WORD ADAPTOR/ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΓΙΑ ΠΡΙΖΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΞΥΠΝΑ ΚΛΙΠΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΤΙΕΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΞΕΣΟΥΑΡ/SEXSHOP "EROTOYS.GR"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ/ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ/ΠΟΝΟΥΣ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΡΚΕΤΕΖΕΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ(ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΠΗΛΙΟΥ):ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "VALIS RESORT"

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "BEST WESTERN IRIDA RESORT"

ΜΑΛΤΑ:ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΤΑΞΙΔΙΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΝΥΜΦΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΛΙΝΟΥΡΙΑ"

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "MONTAGE SUITES"

ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΚΑΛΙΑ"

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΣΑΛΕ "ΝΑΙΑΔΕΣ"


399€ για 15 ημέρες!! σε ένα ξύλινο διώροφο Φινλανδικό σαλέ (76τ.μ.) στους πρόποδες του Παρνασσού, πλήρως επιπλωμένο,που μπορεί να φιλοξενήσει 4-6 άτομα.Ποτέ άλλοτε η πολυτέλεια του συγκροτήματος Ναΐδες δεν ήταν τόσο προσιτή!!Μια αποκλειστική προσφορά του Zouganelis Construction Group.Αρχική τιμή 1500€!! Έκπτωση 74%!!! 

ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΚΑΛΙΑ"

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ALPINA SUITES"

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΤΑΞΙΔΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ελατοχώρι Πιερίας:89€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε έναν από τους ομορφότερους χειμερινούς προορισμούς, μια προσφορά για απόλυτη ηρεμία και ξεκούραση , σε καταπληκτική τιμή ! Χρειάζεστε κάτι περισσότερο; 
Ελατοχώρι Πιερίας:39€ για 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Σε έναν από τους ομορφότερους χειμερινούς προορισμούς, μια προσφορά για απόλυτη ηρεμία και ξεκούραση , σε καταπληκτική τιμή ! Χρειάζεστε κάτι περισσότερο; 

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ-ΠΑΛΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 93€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο σας. Μοναδική χαλάρωση, ξεκούραση και διασκέδαση σε έναν προορισμό που μαγνητίζει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο! Αποκτήστε την προσφορά μας και απολαύστε τον! 

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΚΩΜΩΔΙΕΣ "ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΘΕΑΤΡΑ "Α.Ρ.Ν.Υ"


5€ για μία είσοδο στην εκπληκτική μουσικοθεατρική παράσταση «A.P.N.Y.», εμπνευσμένη από το «Διεθνή Επιβήτορα» του Χάρβευ Φέρστιν, που παρασύρει μέσα από έναν αφοπλιστικό μονόλογο ενώ συνοδεύεται ζωντανά από τραγούδι και πιάνο, στον εναλλακτικό χώρο του Θεάτρου “Τσάι στη Σαχάρα”, αρχικής αξίας 10€ - Έκπτωση 50%
5€ για μία είσοδο στην εκπληκτική μουσικοθεατρική παράσταση «A.P.N.Y.», εμπνευσμένη από το «Διεθνή Επιβήτορα» του Χάρβευ Φέρστιν, που παρασύρει μέσα από έναν αφοπλιστικό μονόλογο ενώ συνοδεύεται ζωντανά από τραγούδι και πιάνο, στον εναλλακτικό χώρο του Θεάτρου “Τσάι στη Σαχάρα”, αρχικής αξίας 10€ - Έκπτωση 50%

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"

ΑΘΗΝΑ:ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "A MODO MIO"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΜΠΑΡ "KING LUXURIOUS BAR"

ΑΘΗΝΑ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ:ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ "ΜΕΛΙΣΣΙΑ"

ΑΘΗΝΑ-ΚΟΛΩΝΑΚΙ:ΜΑΣΑΖ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ "CITY GOLD SPA"

ΑΘΗΝΑ:ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ "MASSAGE CENTER"

ΑΘΗΝΑ:SERVICE ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(LAPTOP-DESKTOP)

ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ:ΦΟΥΡΝΟΙ/ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ "ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ"

ΑΘΗΝΑ:ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ/ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ "BOLERO"

ΑΘΗΝΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ