ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ PEELING ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΜΕ ΜΕΛΙ&ΓΑΛΑ ΜΕ 19€

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "FITNESSFUN LADIES CLUB"

 Τώρα το απόλυτο 3μηνο πακέτο που χαρίζει ευεξία, ομορφιά και χαλάρωση, με την υπογραφή του υπερσύγχρονου γυμναστηρίου και χώρου ομορφιάς “FitnessFun Ladies Club” στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ακόμη πιο πλούσιο και συναρπαστικό με απεριόριστο Piloxing και με ένα δωρεάν συναρπαστικό μάθημα Aerial Yoga που θα σας μυήσει στα μυστικά της εναέριας γιόγκα της νέας τάσης που έχει κατακτήσει όλοκληρο τον κόσμο! Μόλις 79€ για χρήση όλων των οργάνων και μηχανημάτων ενδυνάμωσης, συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα αίθουσας (zumba, belly dancing, crossfit, pilates, aerobic, yoga κ.α.), απεριόριστο TRX, απεριόριστο Piloxing και ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα Aerial Yoga!!!!!απεριόριστες επισκέψεις σε solarium και σάουνα, μία λιπομέτρηση, μία σωματομέτρηση και Πρόγραμμα Διατροφής και διατροφικής παρακολούθησης διάρκειας 15 ημερών, από επιστημονικό συνεργάτη - διαιτολόγο! Mία εξαιρετική προσφορά με την εγγύηση του γυμναστηρίου “FitnessFun Ladies Club” στο κέντρο της πόλης!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20€ ΓΙΑ ΧΑΜΑΜ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "KALLISTI SPA"

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ&ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "OFITEIA HOTEL"




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15€ ΓΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΟ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΤΟ "RELAX BODY"

Ν.ΙΩΝΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ THE ART OF HAIR ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ "AUTO SPRINT SYSTEM"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 75€ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ CAVITATION&


 75€ από 600€ για 20 θεραπείες εντατικού αδυνατίσματος που περιλαμβάνουν 5 συνεδρίες Cavitation, 5 συνεδρίες με την συσκευή Starvac, 5 Πρεσοθεραπείες και 5 συνεδρίες Liposauna - Ή - 140€ από 1200€ για 40 θεραπείες (10 Cavitation, 10 Starvac, 10 Πρεσοθεραπείες και 10 Liposauna) για ολοκληρωμένη και στοχευμένη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, στο μοντέρνο και υπερσύγχρονο χώρο του Beauty Technology στην Αγία Παρασκευή. Έκπτωση 88%. 

Μόνο 70€ για ένα Τριήμερο για Δύο Άτομα σε Δίκλινο Δωμάτιο με Τζάκι και Πλήρες Παραδοσιακό Πρωινό, στον υπέροχο «Παραδοσιακό Ξενώνα Ιωάννου» στο Καϊμακτσαλάν (Όρμα). Μαγευτείτε από τα ειδυλλιακά τοπία και επισκεφθείτε, οπωσδήποτε, τα Θερμά Ιαματικά Λουτρά Πόζαρ Αριδαίας και το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας! Αρχικής αξίας 120€.>

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ROMAIN GARY"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΛΕΤ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΡΩΜΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 320€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ "MEIN KOMPLEX"

 5€ για είσοδο ενός ατόμου στην ξεκαρδιστική κωμωδία "Mein Komplex, στο Θέατρο Άλμα" Αρχικής Αξίας 10€, Έκπτωση 50% ! Κάποια σεξουαλικά προβλήματα φέρνουν τον Χίτλερ και την φιλενάδα του Κριστίν στο ιατρείο του Σίγκμουντ Φρόιντ ο οποίος καλείται να λύσει μέσα από διάφορες κωμικές καταστάσεις τα προβλήματα του μέλλοντα δικτάτορα!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΠΟ 158€

ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ-ΙΣΑΡΗΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ)


 Ορεινή Αρκαδία, Ίσαρης: 158€ για 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή. Μία μοναδική προσφορά που τα έχει όλα! Ένα πραγματικός παράδεισος ξεκούρασης για όσους αγαπούν το βουνό! 
 Ορεινή Αρκαδία, Ίσαρης - 3ήμερο Καθαρής Δευτέρας: 237€ για 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή. Κάντε μία φανταστική εξόρμηση σε έναν υπέροξο παραδοσιακό ξενώνα σε ένα πανέμορφο μέρος! 
 Ορεινή Αρκαδία, Ίσαρης: 158€ για 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή. Μία μοναδική προσφορά που τα έχει όλα! Ένα πραγματικός παράδεισος ξεκούρασης για όσους αγαπούν το βουνό! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20€ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ THAI MASSAGE ΣΤΟ "CITY GOLD SPA"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 104€ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ

Ν.ΣΜΥΡΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12€ ΓΙΑ MENU ΣΤΟ "ΟΚΤΑΝΑ MUSIC CAFE-BISTROT"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΝΙΣΗ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΘΥΡΩΡΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "VAELA PALLAS" ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ

 3ήμερο Πολυτέλειας, Χαλάρωσης και Απόδρασης στη Φύση, με 2 Διανυκτερεύσεις Δύο Ατόμων, σε Classic Double Room ή Junior Suite με Τζάκι, Πρωινό, Early Check in - Late Check Οut και Welcome Drink σε ένα Υπέροχο Προορισμό Απολαύσεων, στο Μοναδικού Design και Ύφους Cultural Resort & Spa Vaela Pallas, στο Αγαπημένο Ελατοχώρι, στους Πρόποδες του Χιονοδρομικού Κέντρου, με Πανοραμική Θέα τον Όλυμπο! Αφουγκραστείτε την Υπέροχη Φύση, Αγκαλιάστε τ' Αστέρια του Ολύμπου, Ταξιδέψτε σε διαφορετικά Τοπία και Αφεθείτε στην οικογένεια του Vaela Pallas που με Αγάπη έχει Δημιουργήσει ένα Μοναδικό Προορισμό, όπου κάθε Διαμονή είναι και ένα Ταξίδι……σε Πολιτισμούς άλλων Χωρών! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 59 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ-ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΣΤΟ "LADERMED CLINICS"

 Κρατήστε μόνο τις Όμορφες Αναμνήσεις του Γιορτών & Χάστε τα Περιττά Κιλά… με Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα 16 Συνεδριών Σώματος για Αμεσότατα και Εντυπωσιακά Αποτελέσματα σε Αδυνάτισμα, Σύσφιξη, Μυϊκή Ενδυνάμωση & εξάλειψη της Κυτταρίτιδας, του Τοπικού Πάχους & της Χαλάρωσης για Γυναίκες & Άνδρες! Μόλις 59 ευρώ για 6 Συνεδρίες με την Κορυφαία & Πρωτοποριακή Μέθοδο Endermologie LPG - Lipomassage καθώς & 10 Συνεδρίες με το Διάσημο Μηχάνημα Ultratone, για ιδανικό Δυναμικό Συνδυασμό Αποτελέσματος, με την Υπογραφή του εξειδικευμένου Κέντρου Ιατρικής Αισθητικής Lasermed Clinics! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΓΕΥΜΑ Η ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ALL DAY RESTAURANT LITTLE ITALY"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3 ΛΕΜΦΙΚΑ ΜΑΣΑΖ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ&6 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΕ IPL LASER

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14.99€ ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΚΟΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "PALMOS GYM"



 6 μήνες γυμναστική με μόλις 45€! Ελεύθερη χρήση οργάνων και συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα, από το γυμναστήριο Palmos Gym στον Σταθμό Λαρίσης, αξίας 180€ - έκπτωση 78% 


 29€ από 100€ για εγγραφή και 3μήνη συνδρομή στα γυμναστήρια Palmos Gym σε Κέντρο, Κάτω Πατήσια, Αιγάλεω και στο ολοκαίνουργιο Ladies Only στις Αχαρνές, με απεριόριστη χρήση όλων των οργάνων εκγύμνασης και συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα. 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "DRYAS RESORT" ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

 3ήμερο ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ στο Μεγάλο χωριό του Καρπενησίου. 147€ τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις), με ημιδιατροφή ζωντανη μουσικη την Κυριακή 02/03 το βραδυ, στο πανέμορφο Μεγάλο χωριό του Καρπενησίου στο ξενοδοχείο Dryas Resort για την περίοδο του 3ημέρου της ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 01/03/2014 έως και 03/03/2014. Late check out στις 15.00μμ ανάλογα με την διαθεσιμότητα. Το πρώτο παιδί έως 8 ετών, δωρεάν. Αρχικής αξίας 294€, έκπτωση 50%.

 Διακοπές στο Μεγάλο χωριό του Καρπενησίου. 105€ τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις), με πρωινό στο πανέμορφο Μεγάλο χωριό του Καρπενησίου στο ξενοδοχείο Dryas Resort για την περίοδο από 10/01/2014 έως και 28/02/2014. Late check out στις 15.00μμ ανάλογα με την διαθεσιμότητα. Το πρώτο παιδί έως 8 ετών, δωρεάν. Αρχικής αξίας 210€, έκπτωση 50%.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΥΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ-ΜΑΚΙΓΙΑΖ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Η ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΡΕΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Η ΑΝΗΛΙΚΩΝ

 Βγείτε από τα Αδιέξοδα που σας Βασανίζουν, Αναπτύξτε της Δεξιότητες σας, Αποκτήστε Βαθιά Γνώση για τον Εαυτό σας και Ισχυροποιήστε την Προσωπικότητα σας, με την Επιστημονική Πληρότητα του Πρότυπο Κέντρου Σωματικής Ψυχοθεραπείας και Υπνοθεραπείας Χρυσαλλίς της MSc Κυριακής Αγγελίδου, στο κέντρο της πόλης μας! Πρώτη Επιλογή μόλις με 14 ευρώ για Μία (1) Ατομική Συνεδρία Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων ή Ανηλίκων Διάρκειας 50'. Δεύτερη Επιλογή μόλις με 49 ευρώ για Τέσσερις (4) Ατομικές Συνεδρίες Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων ή Ανηλίκων Διάρκειας 50' έκαστη. Μία Υπερπολύτιμη Προσφορά για διαχείριση Άγχους, Κατάθλιψη, Φοβίες, Ψυχοσωματικά-Ψυχοσεξουαλικά Προβλήματα, Θέματα Οικογένειας, Διαζυγίου, κρίσεις Πανικού, Εργασιακό Στρες, Εκτίμησης και Αντιμετώπισης Μαθησιακών και Συμπεριφοριακών Δυσκολιών, κ.α.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 4.8€ ΓΙΑ 1 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΕΙΟ ΓΑΝΤΖΑΚΙ ΓΙΑ ΤΣΑΝΤΕΣ-ΠΑΛΤΟ-ΚΛΕΙΔΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 26.9€ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 16€ ΓΙΑ INSOMNIA MASSAGE-REIKI ΑΠΟ ΤΟ "MYSTIC NEVERLAND"