ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΝΤΡΙΚΟ T-SHIRT HOLLISTER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ 16,9 ΕΥΡΩ

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MESSINA MARE SEASIDE HOTEL"

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΦΛΥΑΡΙΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΑΤΟΜΙΚΟ MENU ΜΕ 9 ΕΥΡΩ

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΗΠΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14.9 ΕΥΡΩ

 Το Επαναστατικό, Διάσημο και Πολυδιαφημισμένο Λάστιχο Κήπου που Επεκτείνετε μέχρι και 3 φορές...δεν Πιάνει Χώρο, δεν Μπερδεύεται και Μαζεύει μόνο του μόλις Κλείσετε το Νερό...για να Δώσετε Λύση στα Καθημερινά Προβλήματα της Καθαριότητας του Κήπου σας και όχι μόνο! Μόλις 15,90 ευρώ για Ένα (1) Επαναστατικό Λάστιχο Κήπου 15m ή μόνο 18,90 ευρώ για Ένα (1) Επαναστατικό Λάστιχο Κήπου 22m, με Δωρεάν Πανελλαδική Αποστολή στον Χώρο σας και Επιπλέον Δώρο το Πιστόλι Νερού, με την Κορυφαία Υπογραφή Ποιότητας της Εξειδικευμένης Εταιρίας Hellas Tech! 
 14.90€ για ένα ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ, μήκους 15 μέτρων μαζί με πιστολάκι εκτόξευσης νερού ή 18.90€ για ένα ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ μήκους 22 μέτρων μαζί με πιστολάκι εκτόξευσης νερού. Είναι ελαφρύ και πολύ ανθεκτικό. Μόλις ανοίξετε το νερό επεκτείνεται έως και 3 φορές από το αρχικό του μέγεθος και μόλις κλείσετε το νερό μαζεύει και επανέρχεται μόνο του και δεν πιάνει καθόλου χώρο. Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από το κατάστημα SULEHRIA STORES στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 31€/39€. Έκπτωση 52%

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ-ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ-ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΓΛΟΥΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "TSOLAKI BEAUTY CENTER"

 Επίπεδη Κοιλιά και Άμεση Μείωση Πόντων, τώρα... για Μοναδικές Καλοκαιρινές Εμφανίσεις...Άφοβα και Εντυπωσιακά, με την Υπογραφή του Διακεκριμένου Ινστιτούτου Αισθητικής Tsolaki Beauty Center στην Τσιμισκή, στο κέντρο της πόλης! Μία (1) Μη Επεμβατική Θεραπεία, Λιποδιάσπασης & Σύσφιξης της Κοιλιάς, με την Επαναστατική Μέθοδο με Υπερήχους, με το Διάσημο Cavitation και Επιπλέον Μασάζ στην Κοιλιά με την Χρήση Ειδικής Κρέμας για την Επίτευξη Αμεσότερου Αποτελέσματος! Δραστική Απώλεια Πόντων στην Κοιλιά, Ριζική Αναζωογόνηση της Επιδερμίδας Άμεση Απομάκρυνση Κατακράτησης Υγρών και Δυναμική Επιδερμική Σύσφιξη! Η Επαναστατική αυτή Μέθοδος στοχεύει κατευθείαν στα Επίμονα Αποθέματα Λίπους σε περιοχές που ακόμα και κουραστικοί συνδυασμοί με Δίαιτες και Γυμναστική ...δεν έχουν αποτέλεσμα!!!

ΤΑΙΝΙΑ " ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ CINE ΕΛΛΗΝΙΣ

 Απολαύστε την Μαγεία του Θερινού Κινηματογράφου, στο Θερινό Cine Ελληνίς στο κέντρο της πόλης... με Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 4 ευρώ κατά άτομο) για την Πανελλήνια Πρεμιέρα της Ταινίας Σε Λάθος Χρόνο, που Έχει Χαρακτηριστεί ως το Πλέον Συγκλονιστικό Θρίλερ της Χρονιάς, με την Αριστουργηματική Σκηνοθεσία του Οσκαρικού Στίβεν Νάιτ (ο Σεναριογράφος του Eastern Promises και του Dirty Pretty Things) και την Εκπληκτική Ερμηνεία του Κορυφαίου Βρετανού Ηθοποιού Τομ Χάρντι ( The Dark Knight Rises, Inception, Warrior)!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ

NOODLE BAR ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ DINE IN-DELIVERY-TAKE AWAY

ΑΝΤΥΠΑΣ-ΣΤΙΚΟΥΔΗ ΣΤΟ SFERA SUMMER FESTIVAL ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25 ΕΥΡΩ ΣΤΟ NALU ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

TEST PAP ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΒΙΟΜΕΡΙΜΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ