ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "DIAMONDS CLIMA"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 145ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 2,500 FLYERS ΣΕ ΧΑΡΤΙ Α5 VELVET-ILLUSTRATION

ΑΘΗΝΑ:ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ MODERN DANCE FUNKY JAZZ&ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ LATIN-ZUMBA-ORIENTAL Η ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΠΟ "ΑΘΗΝΑΙΟΝ"&"G.A RAPTIOS DANCE SCHOOL"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 130ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ MINITAB16/ΜΕ 99 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 18ΩΡΕΣ JOOMLA ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΕΥΒΟΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 2ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "EVIA HOTEL"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Η ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΩΚΕΑΝΙΣ ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ PORTOFOLIO

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΜΟΝΟ Η ΔΙΠΛΟ ΣΤΡΩΜΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19,00 ΓΙΑ ΣΕΤ ΚΡΑΣΙΟΥ &ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗ ΧΕΙΡΟΣ

 Δώρο Σετ Κρασιού με 19,00€ .Για ένα δώρο σε πολυτελές ξύλινο κουτί, Αρχικής Αξίας 38,00€ από την εταιρεία Raferi Digital.Έκπτωση 50%

 Αποχυμωτής :19€ μόνο για έναν απίθανο Αποχυμωτή Χειρός, Pro Perfect Juicer, για να έχετε στο λεπτό ολόφρεσκους χυμούς με όλες τους τις βιταμίνες από όλα τα φρούτα και λαχανικά που επιθυμείτε!! Από ανοξείδωτο ατσάλι, χωρίς να απαιτεί δύναμη, με πολύ μοντέρνο και εργονομικό σχεδιασμό, από το Ψαγμένο, με παραλαβή από το κατάστημα ή αποστολή σε όλη την Ελλάδα, αρχικής αξίας 29€. Έκπτωση 34%

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΤΖΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΒΙΟΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19,50 ΓΙΑ 6 ΦΙΑΛΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ(ΛΕΥΚΟ Η ΚΟΚΚΙΝΟ) ΔΙΤΤΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ BAUSCH&LOMB SOFTLENS 59&HYDROLENS UV

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 38ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ Η ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ

ΑΘΗΝΑ:ΟΜΟΡΦΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 35ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΚΑΙ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ-ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "MEDICHIC"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ 8 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΜΕ ΣΠΙΝΘΙΡΙΣΜΟ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ YOGA Η PILATES ΣΤΟ "YOGA BALANCE&PILATES STUDIO"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΜΑΓΑΖΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΙΑΜΟ-GOIN'THROUGH-ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΑΝΤΑΣ ΣΤΟ "FIX LIVE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,90 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ COCO PHONE ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ 6,50ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

 9,90€ από 12€ για ένα Πρωτότυπο Ακουστικό Coco Phone για Κινητά Τηλέφωνα, σε πολλά χρώματα, που επιτρέπει την πρόσβαση σε λειτουργίες του τηλεφώνου όταν πραγματοποιείτε κλήσεις, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole.com.gr ή με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!
 6,50€ από 8,50€ για μία Έξυπνη Βάση Στήριξης GripGo για το κινητό σας στο αυτοκίνητο, για να οδηγείτε και να απαντάτε στις κλήσεις σας με ασφάλεια, χωρίς να βγάζετε τα χέρια από το τιμόνι για να το ψάξετε, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole.com.gr στο Παγκράτι ή με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!



ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "4 ΜΟΥΤΡΑ"

Με 2€ κερδίστε έκπτωση 44% και γνωρίστε «Τα Μούτρα», που έρχονται στο θέατρο Χώρα, για να μας δείξουν τι συμβαίνει όταν οι ξενέρωτοι πέφτουν για ύπνο, ενώ οι διψασμένοι για στρίμωγμα παίρνουν σβάρνα τα νυχτομάγαζα. Εισιτήριο γενικής εισόδου, 10€/άτομο!

 Οι Φάνης Μουρατίδης, Σωκράτης Πατσίκας, Δημήτρης Μακαλιάς και Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, είναι τα 4 «Μούτρα» που κάνουν «πόρτα» στην  ανατρεπτική κωμωδία του John Godber, που παρουσιάζεται φέτος στο θέατρο ΧΩΡΑ! Με την αγορά του κουπονιού αξίας 1,5€ εξασφαλίζετε την έκπτωση σας και στο ταμείο του θεάτρου θα πληρώσετε ακόμη 10€ το άτομο!

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΑΓΕΛΑΣΤΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 16.4ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΕΤ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΡΟΖ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΧΡΩΜΑ

ΓΛΥΦΑΔΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "THE BEAUTY BAR"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 33ΕΥΡΩ ΓΙΑ SERVICE 2 ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "360 READY"

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 98ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΒΑΚΧΟΣ"

 98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Αρχαία Ολυμπία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Ξενώνα Βάκχος! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη, ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου και του κρεβατιού Ceragem για Massage καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 


ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 139ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "KENTRIKON HOTEL"



 139€ από 280€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπούφε και Βραδινό a la carte) στα Λαγκάδια Αρκαδίας, στο Kentrikon Hotel του Ομίλου Maniatis Hotels & Resorts σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται ελεύθερη χρήση ποδηλάτων βουνού καθημερινά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "VORAS RESORT HOTEL&SPA"

 Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Καϊμακτσαλάν, στο 4 αστέρων Voras Resort Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 279€ από 560€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχονται 2 Δείπνα για το σύνολο της διαμονής, 2 Relax Massage διάρκειας 25 λεπτών το καθένα, ένα πρόγραμμα Relax for him & her διάρκειας 75 λεπτών συνδυάζοντας τη Sauna του Αγρότη και το Μπάνιο της Κλεοπάτρας και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και της Sauna! Παιδικά Πάρτυ με Μπουφέ γλυκισμάτων για τους μικρούς μας φίλους και επίσκεψη του Άγιου Βασίλη με δώρα Ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από 26/12/2013 έως 31/12/2013 και από 03/01/2014 έως 07/01/2014 δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό!
 139€ από €280 ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο Καϊμακτσαλάν, στο 4 αστέρων Voras Resort Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται 2 Relax Massage διάρκειας 25 λεπτών το καθένα, ένα πρόγραμμα Relax for him & her διάρκειας 75 λεπτών που συνδυάζει τη Sauna του αγρότη και μπάνιο της Κλεοπάτρας, καθώς και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και της Sauna! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δώρεαν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης σε έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!



ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 18ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ "ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ"

Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "SIN BURGER BAR"

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ "DOMOTEL XENIA PORTARIA"&"STEVALIA HOTEL&SPA"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 8ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ "CROCODILE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 18,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ SWISS Q6

ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 156ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "MEDITERRANEAN VILLAGE&SPA 5*"

Ν.ΙΩΝΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 5ΕΥΡΩ ΣΤΑ "ΠΙΤΟ...ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ"

ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ "CLAUDIA'S DANCE PROJECT"

ΑΘΗΝΑ:ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 1ΕΥΡΩ/ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ&ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΑΣΑΖ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ BALINESE MASSAGE

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ ΝΙΛΣ ΧΟΛΓΚΕΡΣΟΝ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ "ΤΟ ΣΟΦΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ"