ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΤΗΓΑΝΙ-ΓΚΡΙΛ SWISS HUFEISEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "SULEHRIA STORE"


 29,9€ για ένα (1) τηγάνι - γκριλ της ελβετικής εταιρείας ''Swiss Hufeisen'' με γυάλινο καπάκι και επιλογή από μαρμάρινη επίστρωση (μαύρο-μαύρη λαβή) ή κεραμική επίστρωση (λευκό εσωτερικό, καφέ λαβή), διαστάσεων 28 x 28 εκ. και κατάλληλο για όλες τις εστίες, με παραλαβή από το "Sulehria Store" στην Πανεπιστημίου και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 89,9€ - Έκπτωση 67%!!!

ΜΑΡΣΙΠΟΣ BREVI ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 42€ ΑΠΟ ΤΟ BABYWORLD

ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "OLYMPIC STAR HOTEL"

 ΠΑΣΧΑ ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ 276 ευρώ οι 3 διανυκτέρευσεις για 2 άτομα σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Εύβοια με το πρώτο παιδί έως 13 ετών δωρεάν και το δεύτερο με έκπτωση 50%. Δωρεάν WIFI, TV, ψυγείο και μικρή τραπεζαρία, ιδιωτική παραλία, θαλάσσια σπορ, πισίνα, παιδότοπος, μπαρ, εστιατόριο! Μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε. Κωδικός προσφοράς 1965

ΛΟΥΤΡΙΝ ΖΩΑΚΙ-ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10,9€

ACTION ΚΑΜΕΡΑ GO PRO HERO 3+ BLACK EDITION 1080P ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 299€

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΡΕΜΠΕΣΚΕΣΙ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ 16 ΕΥΡΩ

ΚΥΛΛΗΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "VIGLA VILLAGE HOTEL"

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΙΑΝΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ 6 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ROMEO PLUS

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "STAR BEACH VILLAGE HOTEL&WATERPARK"



 ALL INCLUSIVE Πάσχα στην Χερσόνησο Κρήτης! 270€ για 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις στο 4* Star Beach Village Hotel & Waterpark με ελεύθερη χρήση του Water Park για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών, με καθημερινά πλούσια πρωινά, γεύματα και δείπνα σε μπουφέ, απεριόριστη κατανάλωση σε ντόπια ποτά, κρασί, βαρελίσιες μπύρες, αναψυκτικά, καφέδες, τσάι, χυμούς, snacks και παγωτά, ξαπλώστρες και ομπρέλες για τις πισίνες, το πάρκο και την παραλία, ελεύθερη χρήση των τσουληθρών, των "lazy rivers" και των πισινών του Water Park, του γυμναστηρίου και των αθλητικών εγκαταστάσεων, καθημερινές δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους από ειδικούς animators, Κρητικές βραδιές, διεθνή shows και άλλα events!!!

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΔΕΛ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ/ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "EPIXENIA OFITEIA"

ΜΑΝΗ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΚΡΟΤΑΙΝΑΡΙΤΗΣ HOTEL"

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "ΡΟΖ ΝΥΧΙ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ MANICURE-PEDICURE ΜΕ 12€

19€ για το πιο πλούσιο πακέτο ανανέωσης με 6 υπηρεσίες ομορφιάς που αφορούν ένα ημιμόνιμο μανικιούρ (απλό ή γαλλικό), ένα ημιμόνιμο πεντικιούρ (απλό ή γαλλικό), δύο χτενίσματα, δύο λουσίματα, δύο μάσκες ενυδάτωσης μαλλιών και ένα σχηματισμό φρυδιών, με τη μοναδική φροντίδα της ομάδας του “Ροζ Νύχι” στο Αιγάλεω, αρχικής αξίας 110€ - Έκπτωση 80%!!!

 12€ από 35€ για Μanicure και Pedicure με nail art (σχέδια ή strass), στο ολοκαίνουργιο ινστιτούτο αισθητικής ΄΄Ροζ Νύχι΄΄ απέναντι από το μετρό στο Αιγάλεω